- 13 Nisan 2007
- 33.827
- 103.207
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Uzun ya da kısa vadeyi bilemem.Dediginiz doğrudur ama bakın uzun vadede ortaya cıkmış . Ki kızılayın baskani .
Hanımefendinin dediği gibi uzun vade bu tarz çalma işlerini yürütmek mümkün değil . Sistem buna uygun değil çünkü
Hiç bir kurum tertemizdir diyemem elbette ama bu kadar abartarak kötü propaganda yapmak ki abarttigina eminim , doğru değil .
Dedikleri abartı çünkü, sizce doğru olduğunu bilse bin kere yapmaz mıydı bu kadar nefret kusmus yukarıda.di mi?
madem zaten aranız yok, şikayet et gitsin bunu bilip de susmak da bana göre vicdana uygun bişe değil
Dediginiz doğrudur ama bakın uzun vadede ortaya cıkmış . Ki kızılayın baskani .
Hanımefendinin dediği gibi uzun vade bu tarz çalma işlerini yürütmek mümkün değil . Sistem buna uygun değil çünkü
Hiç bir kurum tertemizdir diyemem elbette ama bu kadar abartarak kötü propaganda yapmak ki abarttigina eminim , doğru değil .
O konudan sonraki konunuzu da hatirliyorum. Dogum yaptiginiz icin lohusa sendromu yasayan bir esiniz vardi. Ne yazdiklariniz ne esiniz zerre guven vermiyor ama siz hatayi baskalarinda aramakla megulsunuz. Ne diyeyim kolay gelsin ama hirsinizdan insanlara taktiginizi dusunuyorum.
bence yapmalıydı şimdiye kadarDedikleri abartı çünkü, sizce doğru olduğunu bilse bin kere yapmaz mıydı bu kadar nefret kusmus yukarıda.
Ben en fazla yedikleri haramı konuşuyorum hanfendi, kendileri benim annemin namusundan benim namusuma ablalarıma babalarıma kadar dil uzatıyor,lütfen yprum yaparken biraz adil olun, size o detaylaeı vermem gerekli diye düşünüyorum,çünkü direk kızılaydan mal kacırıyorlar desem iltta sorulacak nasıl, nasıl insanlar acaba yaparlaemı vs diye.
Doğrudur haklisiniz , kızılay çok fazla insanın calsitigi bir kurum,Bunda Kızılay'ın bir suçu yok
Her kurumda var böyle ahlaksız tipler
Adamlar nasıl takip etsin
Ancak sorun bunu gören bilen insanların kurumun zarar görmesine aldırmadan, ihtiyaç sahiplerinin hakkına girilmesine aldırmadan yaşamaya devam etmesi
Kızılay büyük bir kurum, her zaman var olacaktır ama önemli olan insan duyarlılığı böyle bir şey olurken gören bilenlerin ses çıkarmaması
Oksuzun yetimin hakkının yenmesınden rahatsız olsaydı ilkinde Sıkayet ederdi. Ona olan tavırlarından rahatsız sadece ve kapıya esyaları geri bırakmak gıbı seyler yapmak istiyor sadece sinir olsunlar diye.Bu til durumlarda sustuğumuz sürece böyle insanlar öksüzün , yetimin hakkına girmeye devam eder. Şıkayet etmiyorsanız siz de buna ortaksınız. Bile bile nasıl rahat uyuyorsunuz? Şikayet edin lütfen.
Doğrudur haklisiniz , kızılay çok fazla insanın calsitigi bir kurum,
Sistemlerini de çok iyi biliyorum bunun için hanimefenin abarttigina eminim .
Sıfırdır demiyorum ama abartmıştır diyorum.
Sizce gerçekten dediği gibi olsa bin defa şikayet etmez mıydı? Adamlara nefret kusuyor burada , neden şikayet etmediniz deniyor numarami istediler ben olduğum anlaşılacak diyor.
Sizi tatmin etti mi bu neden ?
Dedikleri abartı çünkü, sizce doğru olduğunu bilse bin kere yapmaz mıydı bu kadar nefret kusmus yukarıda.
kızılaydan çok güzel bebe kıyafetleri getirdim buna göre ( buna dediği kucagımdaki oğlum) getiriyim size dedi , ihtiyacımız yok kıyafeti çok fazla getirme istemiyoruz dedim .
İlinde diyorsunuz ki kizilaydan getirdim dedi.ikinci de hediye diye kandirdi. Polemik çıkarmak için mi actiniz konuyu.Ve bu arada aynı üstten 4 tane falan bildiğiniz dağıtmalık için gönderilen kıyafetler. Etiketliler diye bize hediye geldi yalanı atıyorlar.
Arkadaşlar lütfen kızılayı neden kötüleyim ben, kızılayın haberi bile yokki aldıklarından olsa zaten izin verir mi ?. Mesela ramazan kolisi geldi ya dağıtılmalık. Dağıttıları insanlardan ad soyad ce tc alıp sisteme giriyorlar ama mesela eve getirdi iki üç koli, onlar nasıl girildi ya da ne denildi tabiki bilmiyorum. Bize yeminler içip bize hediye diyorlardı inanmasamda cok üstüne durmadım ama haklısınız aslında durmam gerekirdi. Çok çirkef insanlar belki de gözüm korktu başıma bela olacaklar diye. Konu benim eşimle olan sorumum onlara kimin vs değil asla. Yetimin hakkına giren insanları dahi savunmaya kalkan insanlar var şurda hayret. Kapılarına bıraksam o poşet tekrar şubeye gidecek mi ondan bile emin değilim. Şubeye gidip teslim etsem zaten 4 kişi dördü de aynı haltı yapıyor asla onu atıpda sen doğrusunu yaptın ver işlem başlatalım demeyecekler. Demekki cesaretim yokmuş ve benim de susmam hataymış bir kaç yorumdan bunu anladım ve elimden geleni yapıcam. Ama konu çok saçma yerlere çekiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?