Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun ya da kısa vadeyi bilemem.
Görmeden de hiç kimseyi suçlamam.
Sadece bu tarz olayların olabileceğini söylemek istedim.

Bunda Kızılay'ın bir suçu yok
Her kurumda var böyle ahlaksız tipler
Adamlar nasıl takip etsin
Ancak sorun bunu gören bilen insanların kurumun zarar görmesine aldırmadan, ihtiyaç sahiplerinin hakkına girilmesine aldırmadan yaşamaya devam etmesi
Kızılay büyük bir kurum, her zaman var olacaktır ama önemli olan insan duyarlılığı böyle bir şey olurken gören bilenlerin ses çıkarmaması

Size bir şey diyemiyorum çünkü tanımıyorum, doğrudur belki size böyle yansıttım , kendimi ifaede edememiş olabilirim, ama inanın yajından tanıdınsanız galiba hayatımda tanıdığım en hırssız insan derdiniz :) derdim hırs değil, bu insanlar bunu hep yapıyor ben aylardır hörüşmediğimden aklıma gelmiyordu bile ama aynı şeylerden üç dört tane alıl gelince bu ap açık hakka girmek ne yapıyım götürüp bırakıyımmı diye sprdum, ihtiyac sahibine vermek mi yoksa kapılarına bırakmak mı hangisi doğru olur bilemedim de sordum. Hırs bunun neresinde allab aşkına, :).

Onca durumu olmayan yetim öksüz cocuklar varken yaptıkları hiç hoş degil demekki hayır severlerin verdigi yaptıkları dogru yere ulaşmıyor öbür dünyada ne yapacaklar acaba

Dedikleri abartı çünkü, sizce doğru olduğunu bilse bin kere yapmaz mıydı bu kadar nefret kusmus yukarıda.
bence yapmalıydı şimdiye kadar
konu sahibini de kayın ailesini de tanımam o yüzden dedikleri doğru ya da yalan diyemem ama ortada büyük bir hata var mı var evet hem de iki taraflı

Ben senin neyi konustugunu anliyorum. Senin en zor aninda o insanlar vardi yaninda ama senin kocan o kadar seni her seye inandiriyor ki muhtemelen aciklarini boyle kapatiyor. Ee sen de inanmaya musait birisin. Kari koca ikinizden de korkulur.

Doğrudur haklisiniz , kızılay çok fazla insanın calsitigi bir kurum,
Sistemlerini de çok iyi biliyorum bunun için hanimefenin abarttigina eminim .
Sıfırdır demiyorum ama abartmıştır diyorum.
Sizce gerçekten dediği gibi olsa bin defa şikayet etmez mıydı? Adamlara nefret kusuyor burada , neden şikayet etmediniz deniyor numarami istediler ben olduğum anlaşılacak diyor.
Sizi tatmin etti mi bu neden ?

Bu til durumlarda sustuğumuz sürece böyle insanlar öksüzün , yetimin hakkına girmeye devam eder. Şıkayet etmiyorsanız siz de buna ortaksınız. Bile bile nasıl rahat uyuyorsunuz? Şikayet edin lütfen.
Oksuzun yetimin hakkının yenmesınden rahatsız olsaydı ilkinde Sıkayet ederdi. Ona olan tavırlarından rahatsız sadece ve kapıya esyaları geri bırakmak gıbı seyler yapmak istiyor sadece sinir olsunlar diye.

Gerçekten yapılana çok üzüldüm.
Lütfen şikayet edin kızılaya , kimsenin hakkı yenilmesin.
Eminim şikayet ilgili yerlere ulaşır.
Önümüz kış, giysiyi olmayan - aç ve muhtaç insanları düşünün

Şikayet etmemesini anlıyorum, o insanların evinde oturuyor ve şu an çıkacak durumu olmadığını yazmış, eşi de ayrı bir konu tabi ailesini şikayet etse adamla arası açılacak muhtemelen, rahatı kaçmasın diye şikayet etmiyor. Böyle böyle bu duruma gelmedi mi insanlık , belki abartmıştır ama bu anlattığı hiç olmuyor değil anladığım kadarıyla, yazık ya böyle göz yummak nasıl bir şey. Kızılay'da bağışların nasıl takip edildiğini bilmiyorum, ama adam alır x e bağışladık diye tutanak tutar kim bilecek, kurumlar bağış alanlara sormuyor ki gerçekten aldınız mı diye yani her şey olabilir, bu kadar çok olmayıp bir iğne bile alsalar hırsızlıktır ben miktara takılmıyorum, şikayet edilmesi gerekir ki kurum önlemini alsın.

Arkadaşlar lütfen kızılayı neden kötüleyim ben, kızılayın haberi bile yokki aldıklarından olsa zaten izin verir mi ?. Mesela ramazan kolisi geldi ya dağıtılmalık. Dağıttıları insanlardan ad soyad ce tc alıp sisteme giriyorlar ama mesela eve getirdi iki üç koli, onlar nasıl girildi ya da ne denildi tabiki bilmiyorum. Bize yeminler içip bize hediye diyorlardı inanmasamda cok üstüne durmadım ama haklısınız aslında durmam gerekirdi. Çok çirkef insanlar belki de gözüm korktu başıma bela olacaklar diye. Konu benim eşimle olan sorumum onlara kimin vs değil asla. Yetimin hakkına giren insanları dahi savunmaya kalkan insanlar var şurda hayret. Kapılarına bıraksam o poşet tekrar şubeye gidecek mi ondan bile emin değilim. Şubeye gidip teslim etsem zaten 4 kişi dördü de aynı haltı yapıyor asla onu atıpda sen doğrusunu yaptın ver işlem başlatalım demeyecekler. Demekki cesaretim yokmuş ve benim de susmam hataymış bir kaç yorumdan bunu anladım ve elimden geleni yapıcam. Ama konu çok saçma yerlere çekiliyor.

Kizilaya bunu sikayet et suca ortak oluyorsub suanda.o kiyafetleride gotur kapisina birak basiniza bela olur.çok ayıp bu yaptıkları Allah belasını versin böyle insanların.

lütfen sikayet edin, bizler Kizilay a bagis i baskalari ordan calsin diye yapmiyoruz Gercekten ihtiyac sahiplerine ulassin diye yapiyoruz,, ALLAH SORSUN!

Dedikleri abartı çünkü, sizce doğru olduğunu bilse bin kere yapmaz mıydı bu kadar nefret kusmus yukarıda.

Lütfen abartı olduğu kanısına nasıl vardığınızı yazar mısınız ? Buna şahit olan tanıdıklarım var illa onlara sorup oay alıp ekran kaydı falan mı atıyım yaptıklarına dair. Neden yalan atıyım abartıyım neyse o.. kalitesi kötü sayılanlardan ama yardım amaçlı gönderilen 10 adet bebek arabasından birisini alıp geldiler bana . Kabul etmedik elinde olmayan bir aileye verdik. O gitti bi tane baston puset alıp gelmişler.

kızılaydan çok güzel bebe kıyafetleri getirdim buna göre ( buna dediği kucagımdaki oğlum) getiriyim size dedi , ihtiyacımız yok kıyafeti çok fazla getirme istemiyoruz dedim .
Ve bu arada aynı üstten 4 tane falan bildiğiniz dağıtmalık için gönderilen kıyafetler. Etiketliler diye bize hediye geldi yalanı atıyorlar.
İlinde diyorsunuz ki kizilaydan getirdim dedi.ikinci de hediye diye kandirdi. Polemik çıkarmak için mi actiniz konuyu.

Ayrıca bu kadar şikayet edip aynı yerde kira ile oturmak sizce de çok saçma değil mi? Büyük ihtimal cuzi bir fiyata oturuyorsun.

Bence bu soru polemik için açılmİş.

Şikayeti şubeye değil Kızılay'ın genel merkezine yapın
Ya da Bimer ve Cimer'e yazın oradan gitsin şikayet ki başka kurumlar tarafından takip edilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…