- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Queenkingg
-
İlinde diyorsunuz ki kizilaydan getirdim dedi.ikinci de hediye diye kandirdi. Polemik çıkarmak için mi actiniz konuyu.
Ayrıca bu kadar şikayet edip aynı yerde kira ile oturmak sizce de çok saçma değil mi? Büyük ihtimal cuzi bir fiyata oturuyorsun.
Bence bu soru polemik için açılmİş.
Haksızlık karsısında durmamak icin hep bir bahane var ama, haksızlık karsısında susan da dilsiz seytandır.Şikayet etmemesini anlıyorum, o insanların evinde oturuyor ve şu an çıkacak durumu olmadığını yazmış, eşi de ayrı bir konu tabi ailesini şikayet etse adamla arası açılacak muhtemelen, rahatı kaçmasın diye şikayet etmiyor. Böyle böyle bu duruma gelmedi mi insanlık , belki abartmıştır ama bu anlattığı hiç olmuyor değil anladığım kadarıyla, yazık ya böyle göz yummak nasıl bir şey. Kızılay'da bağışların nasıl takip edildiğini bilmiyorum, ama adam alır x e bağışladık diye tutanak tutar kim bilecek, kurumlar bağış alanlara sormuyor ki gerçekten aldınız mı diye yani her şey olabilir, bu kadar çok olmayıp bir iğne bile alsalar hırsızlıktır ben miktara takılmıyorum, şikayet edilmesi gerekir ki kurum önlemini alsın.
Bunlara göz yumup nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz?@Lonely141 evlendiğim sene durumu olmayanlara para yardımı yaptı kızılay, ( küçük bir ilçe bu arada burası) ama kp ve yanındaki iki şahıs daha ihtiyaç sahipleri yerine etrafındaki sigortalı eşi,evi arabası olan insanlaea dağıttırdı..
Ahhh bana denk gelecek böyle insanlar, analarından emdikleri süt burunlarından gelsin diye uğraşır dururum. Nasıl göz yumulur, nasıl susulur? Susmak da vicdansızlık.Oksuzun yetimin hakkının yenmesınden rahatsız olsaydı ilkinde Sıkayet ederdi. Ona olan tavırlarından rahatsız sadece ve kapıya esyaları geri bırakmak gıbı seyler yapmak istiyor sadece sinir olsunlar diye.
Sizin bu durumu ilgili kurumlara bildirmeniz lazim. Onceliginiz bu olmali.Kv,kp kişisiyle bende eşimde asla görüşmüyoruz. Asla affedemeyeceğim şeyler yaşattılar ve hala her fırsatta gerek namusum gerek ailem hakkında akla zarar iftiralarına maruz kalıyorum. Ama umursamıyorum kapımı örtüyorum ne halleri varsa görsünler modunda takılıyorum. Eşimle hala uğraşmaya devam ediyorlar ve o dayanamıyor çoğu kez tartışıyor gördüğü yerde soruyor. Hala altlı üstlüyüz fakat artık bedava oturmuyoruz . Onca şeyden sonra hala evimizde oturuyorlar demesinler diye kira şeklinde aydan aya para yatırıyor onlara. Hala bu evden çıkmamız biraz zor o yüzden bu şekilde idare ediyoruz.
Şimdi asıl sorum şu, bu bana türlü kötülükler yapan adam kızılay da sözde gönüllü çalışan. Ama oraya gelen etiketli temiz ne varsa alıp evine getiriyor , torbalarca elbise ayalkabı getirmişliği var, karı koca gidip seçip geliyorlar. Daha önce vermeye calıstılar bize, eşimde bende ; yetimin öksüzün hakkına ihtiyacımız yok günahına girmeyiz dedik almadık. ( kurbanlık kavurma , erzak kolilerini de aynı şekilde çekip getiriyor).
Geçen gün sabah bir yerde geliyordum beni apartmanda gördü. Bu aylar sonra ilk karşılaşmamız kp le. Görünce görmezden geliyor cevap vermeden gitmeye devam ediyorum ben. Sanki arada hiç i şey olmamış gibi
- kızılaydan çok güzel bebe kıyafetleri getirdim buna göre ( buna dediği kucagımdaki oğlum) getiriyim size dedi , ihtiyacımız yok kıyafeti çok fazla getirme istemiyoruz dedim . Ben eve cıktım iki dudagımın arasında soylene soylene o da evine girdi. Bi kaç dk sonra kapı çaldı ,eşim açtı elinde poşete basmış getirmiş. Eşim kızdı bi daha getirme dedi o poşeti lapı arasınam içeri atıp gitti. Uzamasın diye geri götürmedim o an en azından ihtiyaç sahiplerine veririm dedim. Ve bu arada aynı üstten 4 tane falan bildiğiniz dağıtmalık için gönderilen kıyafetler. Etiketliler diye bize hediye geldi yalanı atıyorlar.
Huylarını çok iyi tanıyorum, bana aylarca cehennemi yaşattı bu insanlar , daha önveki konularımda da var yapıştımı çıkmayan herkesle düşman , adete yürüyen yalancılar. Eşim dahi sildim artık diye tek çırpıda söyleyebiliyor.
Su an bu kıyafetler hala evde duruyor ve benim içim içimi yiyor, götürüp kapılarının önüne koyasım var,çünkü queenkingg bunları kabul etti demekki bizimle iyi diyip bir sonraki hamle gelecek , tekrar aynı şeyler yaşanacak.
Ne yapmalıyım götürüp ayakkabılığın üstüne bırakıyım mı ? Hayrıma birine veriyim desem su an etrafımda küçük cocugu olan kimse yok öyle, galiba başıma bela olmaları fikrinden aşırı bıktığım için size danışmak istedim.
Di mi? Ben böyle bisey bilsem ve hıcbısey yapmasam uyuyamam.Ahhh bana denk gelecek böyle insanlar, analarından emdikleri süt burunlarından gelsin diye uğraşır dururum. Nasıl göz yumulur, nasıl susulur? Susmak da vicdansızlık.
Tamam esınız cok iyi biri ve sızı cok seviyor.C ChillOutt
Eşim şehir dışına gitmedi, biz eşimle kavga ettik o gece bunlar çıktı geldi,eşim evden cıktı gitti iki gün aynı mahllede patronunun kapalı evinde kaldı,iki gün boyunca kv yanımda kaldı,lohusa halimle gece 3-4 e kadar eşim seni aldatıyor sana sunu yaptı bunu yaptı diye sabaha kadar şişirip beni bir güzel eşimin üzerine saldılar. Aynı şekilde kp sabahın altı yedisinde eşimin kaldığı eve gidip karın şöyle karın böyle diyip sonunda da eşime sen karını da satarsın vs dedi. İki gün gelmeyişimin sebebi sen değil, gelirsem katil olur o adamı öldürürüm diye gelmedim dedi. Nitekim ben bunları aylar sonra fark etmeye başladım, eşimin ofiste çalıştığı bi gün beş dk önce facetime yapmamıza rağmen onlar bana gelip, kocan nerde biliyormusun,pavyona giderken görmüşler yaptı. ( yaşadığımız erde pavyon yok ) daha sonea gittikleri her yerde on tane de doğursa boşatacam dediler,muslacılara sehtekarlara gidip saçma sapan şeyler bile yaptılar,yetmedi degalarca kapıma gelip kavga cıkartıp cocugumu camdan atarım diye cama götürüp tehtit ettiler. Eşim sevgiliyken neyse hala oydu ama akla zarar şeyler yaşatıp bizi çok yıprattılar. Konularda detaylar bire bir çok açık verilmiyor çok uzuyor diye ama inanın hiç öyle sandığınız gibi insanlar değiller. Ne yaşadığımı bir ben bir allah bilir.
Di mi? Ben böyle bisey bilsem ve hıcbısey yapmasam uyuyamam.
Ama konu sahıbı orayı gecmıs tek derdi kapılarına bırakıp sınır etmek. Yenen hak falan umurunda degıl, basına musallat olurlar evden cıkarırlar diye korkuyor sadece
Bugun bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın diyenler unutmayın o yılanın sonraki hedefi sizsiniz.
Kendim diger gelinler oksuz ve yetimin yanında benim umrumda olmazdı. Hakkınıza da girmiyorum asla, kul hakkına girmekten Allaha sıgınırım en korktuğum sey.Lütfen daha fazla hakkıma girmeyin. Yanlızca kendim için değil, diğer gelinin burnundan getirecekler, bi çok kişinin huzurunu kaçıracaklar bunu bildiğim için bir şey yapmamıştım, belki de durumun bu kadae ciddi olduğunu bilmiyordum, yaşım veya cesaretsizliğimden sustum belki de ama bana dokunmasından modundan değil kesinlikle. Yeminler edip bunları bize hediye veriyorlar diyorlardı.
Niye ki?
Zamanında Kızılay 'da bir şube başkanın zimmetine para geçirdiğini yanlış mı hatırlıyorum diye baktım hemen netten de doğruymuş..
Maalesef olabiliyor böyle yanlışlıklar her kurumda.
Tamamen rezillik. Bu yuzden ben gormedigim zaman yardim etmiyorum. Insanlar onuru icin yasar. Umarim bir gun ayaklarina dolanir.Şimdi asıl sorum şu, bu bana türlü kötülükler yapan adam kızılay da sözde gönüllü çalışan. Ama oraya gelen etiketli temiz ne varsa alıp evine getiriyor , torbalarca elbise ayalkabı getirmişliği var, karı koca gidip seçip geliyorlar. Daha önce vermeye calıstılar bize, eşimde bende ; yetimin öksüzün hakkına ihtiyacımız yok günahına girmeyiz dedik almadık. ( kurbanlık kavurma , erzak kolilerini de aynı şekilde çekip getiriyor).
Geçen gün sabah bir yerde geliyordum beni apartmanda gördü. Bu aylar sonra ilk karşılaşmamız kp le. Görünce görmezden geliyor cevap vermeden gitmeye devam ediyorum ben. Sanki arada hiç i şey olmamış gibi
Kendim diger gelinler oksuz ve yetimin yanında benim umrumda olmazdı. Hakkınıza da girmiyorum asla, kul hakkına girmekten Allaha sıgınırım en korktuğum sey.
Sıkayet ettiniz mi hayır.
Olayları biliyor musunuz evet.
Sızın yazdıklarınıza istinaden yazdım malesef durum bu. Bugun susarsanız, yarın Kocanızı kandırıp onunda parasını alırlar herkes sustuguyla ve yaptıgıyla sınanır zamanı gelince.
Kimin huzuru kaçarsa kaçsın. Sizin huzurunuz öksüzün, yetimin hakkından önemli değil kusura bakmayın.Lütfen daha fazla hakkıma girmeyin. Yanlızca kendim için değil, diğer gelinin burnundan getirecekler, bi çok kişinin huzurunu kaçıracaklar bunu bildiğim için bir şey yapmamıştım, belki de durumun bu kadae ciddi olduğunu bilmiyordum, yaşım veya cesaretsizliğimden sustum belki de ama bana dokunmasından modundan değil kesinlikle. Yeminler edip bunları bize hediye veriyorlar diyorlardı.
Kimin huzuru kaçarsa kaçsın. Sizin huzurunuz öksüzün, yetimin hakkından önemli değil kusura bakmayın.
Bunu buradan birileri çözüp ifsa eder kesinlikle,siz etmeseniz deKızılayı neden kötüleyim hanfendi :)
Burası küçük bir ilçe, kızılayın ofisi var 3 ü erkek biri kadın olmak üzere 4 kişiler, 3 erkekden biri kp, diğerleri de tanınan insanlae birine müdür vs diyorlar kadında çay işlerini falan yapıyor. İnsanların getirdiği eskileri getirmiyorlar, ifşa olmamak adına çok detaylı yazmadım ama mesela lcw adlı marka, kolilerce ürün gönderiyor, bunlar defolu sözde ama temiz etiketli kıyafetler, yeni ürün geleceğinde önce bunlara bildiriyor zaten onlar kendini hazırlıyo, ürünler geldimi gidip kendilerine göre ayakkabı mont öamaşır ne varsa alıyorlae, torunlarına toebalarına akrabalarına herkese toplayıp geliyorlar. Bunu müdür dedikelrş insan ve eşi de yapıyo . Geçtiğimiz senelerde orda çalışan birisi buna itiraz etti diye o adamı ne yapıp ne edip attırdılar. Kızılay illaki denetliyordur ama sonucta eve götürdüklerini nerden bilsinler dagıttık diyip çwkiliyorlarsa onlarda inanıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?