Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amac ne arkadasim? Sen bu aileye neden kinlendin? Kocan yeni dogum yaptigin halde seni birakip cok sikidigini soyledi. Arkadaslari ile sehir disina gitti pasa. Gerekcesi de lohusa sendromuna girmesiydi. Ailesi sayesinde eve dondu. Cok kiymetli kocisin de bakti ki at kosturamayacak ergen gibi ailesine tavir aldi. Bunlari ben kafamdan uydurmuyorum sen yazmistin. Ikiniz de nankorsunuz.

Kızılayda gönüllü çalışanlar diye sözde lcw adlı maeka bunlara dağıtmalık dışında hediye gönderiyormuş. Tam anlatamamışım ama aözdw bunların eve çekip geldikleri dagıtmalık değilmiş sadece bunlar içinmiş. Ama bu kesinlikle yalan

Haksızlık karsısında durmamak icin hep bir bahane var ama, haksızlık karsısında susan da dilsiz seytandır.
Ne olursa olsun Sıkayet edilmeli. Kapıya esyaları geri koymak anca kendi öfkesini dindirir ki kendi öfkesi dısında yenen hakkı cok umursadıklarını dusunmuyorum.
Niye bilmiyorum, bu konu beni cok rahatsız etti

Bunlara göz yumup nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz?

Dediğiniz gibi en başından susmamam gerekirdi arkadaşlar haklısınız fakat bu zamana kadar susmamın da kendimce geçerli sebepleri vardı, ama ne olursa olsun susmamam gerekirdi. Gerekenleri yapıcam,şubeye götürmeyecem ama kızılaya vs şiakyet edicem gerekenin yapılması için. Konum çok başka yerlere gitti, konumun kapatılmasını istiyorum bu sebepten. Gerekenin yapılması için elimden geleni yapacagıma söz verebilirim.
Mune litfen konumu kapatır mısınız ?.

Oksuzun yetimin hakkının yenmesınden rahatsız olsaydı ilkinde Sıkayet ederdi. Ona olan tavırlarından rahatsız sadece ve kapıya esyaları geri bırakmak gıbı seyler yapmak istiyor sadece sinir olsunlar diye.
Ahhh bana denk gelecek böyle insanlar, analarından emdikleri süt burunlarından gelsin diye uğraşır dururum. Nasıl göz yumulur, nasıl susulur? Susmak da vicdansızlık.

Sizin bu durumu ilgili kurumlara bildirmeniz lazim. Onceliginiz bu olmali.

Ahhh bana denk gelecek böyle insanlar, analarından emdikleri süt burunlarından gelsin diye uğraşır dururum. Nasıl göz yumulur, nasıl susulur? Susmak da vicdansızlık.
Di mi? Ben böyle bisey bilsem ve hıcbısey yapmasam uyuyamam.
Ama konu sahıbı orayı gecmıs tek derdi kapılarına bırakıp sınır etmek. Yenen hak falan umurunda degıl, basına musallat olurlar evden cıkarırlar diye korkuyor sadece

Bugun bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın diyenler unutmayın o yılanın sonraki hedefi sizsiniz.

İnsanlar kafayi yemiş..
bu olayids duydum artik emin oldum.
geçen senede lcwaikiki dogudaki okullara kiyafet yardimi yapmisti.
meslektasim demeye utandigim bikac varlik paketleri acip kendilerine almis bazi urunleri yani kendi cocuklarina akrabalarina iste.
bu olay ortaya cikti epey olay oldu ama ceza almadilar malesef.
yardim icin gelen seyleri insan evladi hangi vicdanla hanesine sokar.dupeduz haram

Tamam esınız cok iyi biri ve sızı cok seviyor.

Lütfen daha fazla hakkıma girmeyin. Yanlızca kendim için değil, diğer gelinin burnundan getirecekler, bi çok kişinin huzurunu kaçıracaklar bunu bildiğim için bir şey yapmamıştım, belki de durumun bu kadae ciddi olduğunu bilmiyordum, yaşım veya cesaretsizliğimden sustum belki de ama bana dokunmasından modundan değil kesinlikle. Yeminler edip bunları bize hediye veriyorlar diyorlardı.

Kendim diger gelinler oksuz ve yetimin yanında benim umrumda olmazdı. Hakkınıza da girmiyorum asla, kul hakkına girmekten Allaha sıgınırım en korktuğum sey.

Sıkayet ettiniz mi hayır.
Olayları biliyor musunuz evet.
Sızın yazdıklarınıza istinaden yazdım malesef durum bu. Bugun susarsanız, yarın Kocanızı kandırıp onunda parasını alırlar herkes sustuguyla ve yaptıgıyla sınanır zamanı gelince.

Niye ki?
Zamanında Kızılay 'da bir şube başkanın zimmetine para geçirdiğini yanlış mı hatırlıyorum diye baktım hemen netten de doğruymuş.
.
Maalesef olabiliyor böyle yanlışlıklar her kurumda.

Ay cidden millet yaşadığı ülke gündemini ne çabuk unuyor ya.. Kızılay'la ilgili son 1 yılda dünya haber çıktı. Kendi çocuklarına kadar özel okul parası alıyorlar kurumdan. Kızılay kanı da önce verip sonra parasını alıyor eğer yerine koymazsan. Ben gözümle gördüğüme para veririm anca. Kan bağışı bile yapmam. Öbür türlü sen tonla versen ihtiyacı olana 3 kuruş kalıyor tepedekilerden.

Tamamen rezillik. Bu yuzden ben gormedigim zaman yardim etmiyorum. Insanlar onuru icin yasar. Umarim bir gun ayaklarina dolanir.

Çok haklısınız ama inanın o an öyle bir konuşmaları var ki siz bile dersiniz, acaba gerçek mi ya hedşye mi falan diye. Yalan yok hediye edildiğine inanıyordum önceden ama bu son olayda aynı atletten 4 tane falan olunca kesin emin oldum hediyr deşil bunlar seçmece diye. Sizin mesajlarınız bana belki yol gösterir ddoğruyu gösterir ama lütfen konu burda eşim sorunlarım veya kapılarına bırakıp onları gıcık etmek değil.

Kimin huzuru kaçarsa kaçsın. Sizin huzurunuz öksüzün, yetimin hakkından önemli değil kusura bakmayın.

Biz hayır kurumlarına bağışlıyoruz, çalışanlarda kendilerinemi alıyor?! Yazıklar olsun!

Bunu buradan birileri çözüp ifsa eder kesinlikle,siz etmeseniz de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…