- Konu Sahibi tourmaline
-
bence dermokozmetik olmasına dikkat etsen daha iyi olur olay çok iyi bir seçim değil hem dermokozmetik değil hem de amerika da marketlerde satılan bir ürün...
ben sana la roche posay active yeux olabilir fiyatı 50 civarında;para sorun değil dersen dermokozmetikte ddf ve murad ürünleri iyi... ben kışın çok fazla araştırdım da...avene yi de düşünebilirsin. bana da burada kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar çok yardımcı oldular..
canım niveanın kini sakın almayasın berbet yaaaaaa berbet önerim maglesef yok bende önerileri bekliyorum seninle
bence her durumda kozmetik ürün gibi olanlar değilde(roc,nivea,vb.) sadece eczanelerde satılan ürünler kullanılmalı. çünkü cidden goz cevresi cok hassas dikkat etmek gerek...eczanedeki ürünlerdende dermologica, oht peptide, dr. murad, gibi ürünler var dermologicayı kulalnanlar su gibi diyor.oht peptide parasına gore etkili diilmiş diğer forumlarda da yazdıgım gibi dr. murad saglamdır...eger parfumeri gibi bir yerden alacaksanız bu ürünler biraz pahalı oldugundan oleyde iyi diyorlar...biz ne kullanacagımıza karar verene kadar baya bi geniş çaplı araştırma yapmıştık takaydirigubbakcemile2 şu an memnunum ben kremlerimden ama tabi herkesin beklentiler ifarklı olabilir bende şişkinlik morluk ve çökük vardı 4 ay düzenli kullanımdan sonra yok olacak seviyede gibi cok hafif bir morluk kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?