- Konu Sahibi tourmaline
-
valla bende vicy kulandim kalem gibi olanini ama cildimi kurtu bende biraktim pazartesi gunu cildimi olcecekler dur bakalim ne onerecek vicy urunu ben eger memnun kalmasam rocunku cok guzel goz alti icin tr olarakda aciklamasi yaziyor holandacada yurt disinda genelde koku olmayan urunler gidiyor eger kremden menun kalirsam paylasirim
menhttp://www.bakimstore.com/cilt-bakimi/goz-ve-cevresi-bakimi/roc-hydra-destressant-yeux-goz-
göz altı morluklarım çok fazla bu iyi geldi halkaların belirgin halini azaltıyo ve renklerini açıyor.Sabırla düzenli kullanırsanız tabii
haggard doğru söylüyorsun benim de bu noktada kafam karışıyor, eczanede satılanlar daha pahalı oluyor ve genelde insanlar kozmetikçiden daha ucuz bişey almayı tercih ediyor.. böyle kulananlara sorunca içim rahat bi şekilde ancak o zaman alabiliyorum..göz çevresi çok önemli riske atılmaz gerçekten..olduğundan daha kötü de yapabilir bazı ürünler.ayrıca verdiğimiz onca paralar da cabası..
bu arada sen memnunum kullandığım üründen demişsin, sen ne kullandın canım ?
dr murad ı hiç duymamıştım.sen kullandın mı, fiyatı ne kadardır ?
Magnlina öncelikle geç cevap için kusura bakma....evet eczanedekileri ben tavsiye ediyorum çünkü dermotolojik olarak test edilmiş ve cidden etkisi gösteriyor kendini malesef daha pahalı dogru ama duzenli kullanacaksan en az 4 ay gider ve etkisini de görürsün.
Göz Kremi SPF 15 - Murad - Cilt Bakımı - StrawberryNET.com
merhaba,
Ben goz cevresi icin forever-alluring eyes ı kullanıyorum ve çevremde de herkese tavsiye ediyorum.. morluk, halka, yag bezesi, kırısıklık, mimik cizgileri..vs gibi problemler icin kesin cozum saglıyor ve en onemliside bitkisel 8 aleo-veralı ) bir urun..( kimyasal katkı yok )
Goz makyajı temizlemek icinse yine goz cevresini ve kirpikleri besleyen, morlukları gidermek ve goz cevresini dinlendirmek icin de uygulanan ve gozde tampon gorevi goren koruyucu, hassas ciltler icin gelistirilmis Sonya-Eye Make-up remover ı kullanıyorum...
iki urunde sahane, saf ve dogal bir bakım ve etkili sonuc icin siddetle tavsiye ederim...
evet oyle benziyor ama yurt disindahollandaca yokki siparis versen yabanci var baska dil yani acabatam nerden alabiliriz bende rocun dusunuyorum baklaim hayirlisi bilgilerinizi bekliyorum
Cnm çok teşekkür ederiz paylaşımın için a.s. . Faydasını gördüğüne sevindim.Yurtdışına giden arkadaşlarıma denk gelirsem onlara da getirtebilirim sanırım daha uygun olur fiyatı...Bir de canım benim merak ettiğim bu krem her yaşa uygun mu ?
magnlina canım birde yaş olayını sormuşsun...40 yaş ve üzeri için daha yogun göz kremleri var Muradın bu kremler 25 yas üzeri için....
kizlar ben loreal kullaniyorum cok ama cok memnunum goz cevrem tertemiz hic kirisiklik yok..
Neutrugena krem İyİ gelİyor morluklara.....14ml..17ytl galİba İstersen araŞtır....kullanan yorumlarına bak......adres vereyİm İstersen
Morluklara iyi gelmemişti, sıradan bir bakım kremi bence. Fiyatı da o yüzden düşük bir ürün, markette satılan cinsten. Çok hafif bir bakıma ihtiyacı olanlara iyi gelebilir ama daha ciddi durumlarda faydasız bence...
işyerinden arkadaşım vichy kullandı eczacının tavsiyesiyle. gözaltlarında bayağı leke ve morluk vardı. 2-3haftada gözle görülür bir düzelme oldu bende en kısa zamanda alıp başlıcam vichy'ye..
arkadaslar baska oneriniz yokmu bende cok caresizim yurt disindayim ama goz altima care bulamiyorum cok mor iyce cogaldi hangi krem onemli nivea alacaktim arakdas onermemis bende vaz gectim bana hem cildime hemde goz altima lazim lutfen fikirlerinizi hangisi etkili paylasin sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?