Göz Altına Yağ Dokusu Kök Hücre

Ben Naci Çelikle görüşmüştüm aynı şeyi yaptırmak için.Tavsiye etmemekle kalmadı yapmadı da.Çünkü torbalanma oluyormuş.Ben gördüm torbalanma çok çirkin gözüküyor,daha kötüsü olamaz.Ama herkeste olmuyormuş.Şansa kalmış birşey yani.Ben geçici dolgu yaptıracağım.Bol şans...

Mrehaba;
Naci Çelik'te iyi bir cerrahdır.Seda Sayan örneği var yakın zamanda, çok sıkıntı çekmiş sonra , yeniden yaptırmıştı.Klinikte resimlere baktım, gayet iyi gözüküyordu.Ay tırstım iyice he:)

Asena dediğiniz doktor kim acaba, iletişim bilgisini verebilir misin?

dr Asene Atay Balta kendisi aslında genel cerrah Adana'nın ilk güzellik merkezlerinden birinin kurucusu işi kadar yüregi de güzel olan hastayı müŞTEri olarak görmeyen meslekte 25 yılını devirmiş harika bir hekim buralardaysanız her türlü işleminizde tavsiye ederim kendisi cerah merkezleri de saglık bakanlıgından onaylı poliklinik oldugu için ben alımı sigil koterizasyon yag bezesi gibi müdahalelerde yapılıyo iletişim bilgisi için de arama motorundan yardım alabilirsiniz

daylight cok gerilere gidip okuyamadım, iş yerimden giriyorum vaktim olmuyor.Sen de yağ mı enjekte ettirdin göz altlarına.Bu konu beni cok gerdi.Göz altlarım beni cok yaslı gösteriyor.Karar verdim anlastım bu seferde usul konusunda kafam karısıyor. Göz altından kesip, deriyi toplamak konusuna doktorum "acemi işi " o dedi."Senin göz altların çökük yani çukur, torbanı alırsam daha da içi bosalıcak -olmaz " dedi.Yağ enjekte edilirken göz torbası altta kalacakmıs.Doktor Nişantaşında ünlü bir doktor aynı zamanda Amerikan Hastanesi doktoru.Güveniyorum elbette ayrıca neredeyse arkadaş sayılırız, ortak arkadaşımız var.Ama genede işte kafamda deli sorular var...Daylight senden ricam azıcık destek ol bana :)

AYY ANLAYABİLİYORUM SENİ BİRŞEYLERİ ARAŞTIRIRKEN bilgi toplarken kafa karmakarışık oluyor hepsinden bir anda vazgeçesin geliyor vs ....
benimki geçici dolgu bu yazdıgım kadar sürmeyen bir enjeksiyon işlemi geçen sene aralıkta yaptırdım bu sene ocakta bir çıt eklettim bitti gitti hele geçen sene morluktan bayagı çekmiştim bu seen eklenen miktar azalınca şişmedi bile
dudak dolgusunda DR MUHİTTİN AKTAŞ'ı yazdım kkda adam patladı giti daha bugün bir hastası benim yorumlarımla kent dışından geldigini söylemiş bayan geldi, işyerime tanışdık filan mutlu oldum yani insanlar internette oku oku anlıyorlar kim kimin tutması, üfürükten bir paylaşım mı fake hesap mı İstanbul'da bildigim tek isim var onu bir arkadaşa tavsiye ettim kızın gözaltında topaklanma oldu üzüldüm neredeyse kendimi suçlu hissettim ben dedim de oldu diye
neyse kısaca kendi bildigim isimler ve işlemler dışında kefil degilim dedigin şeyler de çok meşakatli ve riskli gibi geldi keşke buralarla alakan olsaydı ya da arama motorundan drun iletişim bilgilerini edin sor tavsiye edebilecegi bir isim var mı diye :44:

merhaba sonuç nasıl oldu

Latino 'dan haber yok mu? Birebir istediğim şeyi yaptırmış.Latino lütfen ses ver, merak içindeyiz...

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.Göz altıma geçici dolgu için doktor Bey 1400 lira para istedi.Bu para normal mi?Lütfen bana yardımcı olun.Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazar mısınız?

biliyosun ben 2000 verdim canım. gerçi benim elmacık kemiklerimde dolduruldu

6 aylık için çok para. 6 aylıkların 500 tl civarı olduğunu duymuştum

canım asena isimli güzellik merkezi mi yoksa ismi farklı mı? bana güzellik merkezinin ismini ve adresini verirsen memnun olurum

Daylight eriyince kötü bir görüntü oluşuyor mu acaba?Cevaplarsan çok sevinirim.Ne zamandır yoksun forumda....

Arkadaşlar, 25 Şubat Cumartesi burun amelyatı ve beraberinde göz altı ve elmacık kemiği üstü yağ enjeksiyonu + cene yag enjeksiyonu yaptırdım.ilk 48 saat gözlerimin altı ve üstü bildiğiniz siyahtı.Ama gram ağrım olmadı.Sadece 48 saat şiş surat, şiş ve acılmayan gözler, buna bağlı moral bozuklugu ile geçti.Suratımın her yeri bandajlıydı.2 gün sonra tamponlarım alındı, 4 gün sonra alcım, tamponlar alınırken hiç acımadı-korkmayın , burun delikleri düzgün kaynasın diye sonrasında silikon takıldı, 7 gunde oyle kaldım, bir zararı olmadı.Burnum hala sargılı.Cuma günü acılacak.
Gelelim yag enjeksiyonlarına. Yüzümdeki bantları açtırdım.O halde işe gelemezdim.
Zayıf yüzlü, göz altları oldukça çökük biriydim.Şimdi ise değilim. Elmacık kemiklerim dolu dolu ve yüksek.Bu da göz altımı kaybetmiş.Göz altım yok yüzüm dolgun gözküyor.Şişliklerde var ya. Bir kere cok yakışmış diyor herkes ve bakışım + tipim %100 değişmiş,bende kendimi tanıyamıyorum.Artık eski ben yokum.
Dişlektim , gülümseyince agzım epey acılıyordu, ceneme yapılan dolgu ile dudaklarım buzustu, agzım kuculdu, dişlekliğim neredeyse yok oldu.Cok ilginç deneyimler bunlar kızlar.
Ama gel gelelim 10. günümdeyiz ve göz altı yani elmacık kemiği (burun yanı) bölgemde acaip ödem ve sarılık var.Sarılık herhalde morların iyileşme dönemi.Cok korkuyorum genede, yag enejskiyonu ile ilgisi varmı bilmyorum, acaba diorum hatamı yapıldı (gerçi herkes olurmu oyle sey diyor ama!) Su anda tek dileğim o ödemlerin ve sarılıgın (ceviz gibi bir şişkinlik göz altımda) gecmesi.
Bu konuda fikri olan varmı?Ne kadar zamanda tamamen bu söylediğim şiş ve sarılık geçecektir?Cuma kontrolum var.Her sabah gecti diye kalkıyorum ve gecmemiş oluyor Cok canım sıkıldı bu işe...

Son düzenleme:
ben yaptırdım
veeeeeeee neden daha önce yaptırmamışım diyorum artık çöküklügü olmadıgı için morluklar da o kadar bariz degil düşünün en yakın kız arkadaşlarıma yeminler ettim , antlar içtim burnumu yaptırmadım diye sol delik girişimde kocaman kıkırdak var onu gösteriyorum yaptırsam bu halen durur mu diye
simam o kadar iyi olmuş, dirilik, dinçlik gelmiş diyorum hemen o göz çukuru çizgisine dolgu yapılıyo gözaltına daha fazkla girilmiyor göz pınarı damarlar vs var diye herkes gencelmişsin diyor 28yaşındayım yaşlımıydım ki gençleşeyim diyorum herkeslere tavsiye ediyorum ,
yüzün diger bölgelerine oranla dolgunun ömrü daha uzun olur erimesi 8-12ayı bulur dedi drum hiçbir sonuç getirmeyen kremlere tonlarca para yerine 250veririm diyorum tabi ki kremlere dewam ;ama medet ummuyorum hem yerinde müdahale ile derinleşmesini de engelledim diye düşünüyorum............[/QUOTE]

merhaba, bir yıgın olumsuz mesajdan sonra sana denk geldim ve mutlu oldum. benim goz altlarım cok cokuk ve cok siyah, mor demiyorum bildigin siyah... senin iyi sonuc alman mutlu etti beni umut oldu diyebilirim. nerde ve kime yaptırdıgını ogrenebilir miyim ayrıca ne kadara mal oldu isin bu kısmı da onemli benim icin...cevap verirsen cok mutlu olucam, sevgilerimle...

öncelikle çok geçmiş olsun. umarım bir problem çıkmadan herşey gönlünüzce olur ve en kısa zamanda iyileşirsiniz.Operasyonun nerede kim tarafından yapıldığını ve ne kadara mal olduğunu yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…