Ben Naci Çelikle görüşmüştüm aynı şeyi yaptırmak için.Tavsiye etmemekle kalmadı yapmadı da.Çünkü torbalanma oluyormuş.Ben gördüm torbalanma çok çirkin gözüküyor,daha kötüsü olamaz.Ama herkeste olmuyormuş.Şansa kalmış birşey yani.Ben geçici dolgu yaptıracağım.Bol şans...Sevgili Arkadaşlar;
Ben 32 yaşındayım.
Göz altlarım çok uzun yıllardır hep çökük.Burnumda kemikli.Ama detaylara takılmassak çirkin sayılmam :)
Mart ayında Çağrı Sade'ye (İPEGH) Nişantaşı'nda hem burun hemde göz altı amelyatı olacağım.(Öncesinde alnıma ve göz cevreme botoks yaptı, ilk deneyimim!)
Kendisi karnımdan yağ alarak göz altlarıma , göz altımın altındaki yanak kısmına ve ceneme yapacağını söyledi.
Bende formu okurken 2009 yılında bu işten acaip canı yananları gördüm.Kötü deneyimler geçirilmiş.
Korkmaya başladım.Teknoloji gelişti diye mi bakmalıyım olaya?Tavsiyeleriniz nelerdir?
Selamlar,
Lilis
Ben Naci Çelikle görüşmüştüm aynı şeyi yaptırmak için.Tavsiye etmemekle kalmadı yapmadı da.Çünkü torbalanma oluyormuş.Ben gördüm torbalanma çok çirkin gözüküyor,daha kötüsü olamaz.Ama herkeste olmuyormuş.Şansa kalmış birşey yani.Ben geçici dolgu yaptıracağım.Bol şans...
asene zaten süper
Asena dediğiniz doktor kim acaba, iletişim bilgisini verebilir misin?
daylight cok gerilere gidip okuyamadım, iş yerimden giriyorum vaktim olmuyor.Sen de yağ mı enjekte ettirdin göz altlarına.Bu konu beni cok gerdi.Göz altlarım beni cok yaslı gösteriyor.Karar verdim anlastım bu seferde usul konusunda kafam karısıyor. Göz altından kesip, deriyi toplamak konusuna doktorum "acemi işi " o dedi."Senin göz altların çökük yani çukur, torbanı alırsam daha da içi bosalıcak -olmaz " dedi.Yağ enjekte edilirken göz torbası altta kalacakmıs.Doktor Nişantaşında ünlü bir doktor aynı zamanda Amerikan Hastanesi doktoru.Güveniyorum elbette ayrıca neredeyse arkadaş sayılırız, ortak arkadaşımız var.Ama genede işte kafamda deli sorular var...Daylight senden ricam azıcık destek ol bana :)
a.s. Vücudunuzun karın,üst bacakta oluşan yağların bir kısmı enjektörle çekilip yararlı olan yağ dokuları göz altında oluşan morluk,çökmeler için kullanılmaktadır.Bu yeni çıkan bir estetik müdahale olup kök hücre işlevini görmektedir.Buraya enjekte edilen yağ dokuları göz altında beslenerek yayılır ve çökmüş bölgeler yağ dokusuyla eski haline öner ve genç gözükmesine yarımcı olur.
Ben sizlere faydalı olması maksadıyla yazmayı uygun gördüm bayanlar . Gideceğiniz ESTETİK UZMAN DOKTORUNUZ... çok önemli çok dikkatli bir seçim yapınız ki güzel ve etkili sonuçlar alabilesiniz...HER DOKTOR BU UYGULAMAYI YAPMIYOR.İNTERNETTEN ARAŞTIRIN LÜTFEN ! !
Ben kendime yaptırdım bacağımın üst kısmından bir miktar yağ dokusu alındı ve küçük küçük göz altına enjekte edildi.ilk 2 gün buz kompleksi yapılması morarmasını engellemesi açısından çok önemli, şimdi yavaş yavaş gözaltı morlukları azaldı doktorumdan çok memnun kaldım...sonuçları çok iyiye gidiyor,yağla enjekte edilen yerler iyileşmeye başladı...bakalım..ilerleyen günlerde güzel çökkün olmayan genç bir gözaltı bekliyorum....kaydirigubbakcemile5
Latino 'dan haber yok mu? Birebir istediğim şeyi yaptırmış.Latino lütfen ses ver, merak içindeyiz...
biliyosun ben 2000 verdim canım. gerçi benim elmacık kemiklerimde dolduruldu
yok daha neler:26::26:
ama yaşın ileri çöküklük fazlaysa bilemem hani çevrendekiler o kadar dikkatli mi ???,
ilk bir hafta ödem ve morluk oluşuyo ben ki bu kadar kokoşum bilinir kimse gözaltına birşey mi yaptırdın demedi çok uyudun/uykusuz musun ki hiç makyaj yapmam o şişlik bile dikkat çekmedi
AYY ANLAYABİLİYORUM SENİ BİRŞEYLERİ ARAŞTIRIRKEN bilgi toplarken kafa karmakarışık oluyor hepsinden bir anda vazgeçesin geliyor vs ....
benimki geçici dolgu bu yazdıgım kadar sürmeyen bir enjeksiyon işlemi geçen sene aralıkta yaptırdım bu sene ocakta bir çıt eklettim bitti gitti hele geçen sene morluktan bayagı çekmiştim bu seen eklenen miktar azalınca şişmedi bile
dudak dolgusunda DR MUHİTTİN AKTAŞ'ı yazdım kkda adam patladı giti daha bugün bir hastası benim yorumlarımla kent dışından geldigini söylemiş bayan geldi, işyerime tanışdık filan mutlu oldum yani insanlar internette oku oku anlıyorlar kim kimin tutması, üfürükten bir paylaşım mı fake hesap mı İstanbul'da bildigim tek isim var onu bir arkadaşa tavsiye ettim kızın gözaltında topaklanma oldu üzüldüm neredeyse kendimi suçlu hissettim ben dedim de oldu diye
neyse kısaca kendi bildigim isimler ve işlemler dışında kefil degilim dedigin şeyler de çok meşakatli ve riskli gibi geldikeşke buralarla alakan olsaydı ya da arama motorundan drun iletişim bilgilerini edin sor tavsiye edebilecegi bir isim var mı diye :44:
Arkadaşlar, 25 Şubat Cumartesi burun amelyatı ve beraberinde göz altı ve elmacık kemiği üstü yağ enjeksiyonu + cene yag enjeksiyonu yaptırdım.ilk 48 saat gözlerimin altı ve üstü bildiğiniz siyahtı.Ama gram ağrım olmadı.Sadece 48 saat şiş surat, şiş ve acılmayan gözler, buna bağlı moral bozuklugu ile geçti.Suratımın her yeri bandajlıydı.2 gün sonra tamponlarım alındı, 4 gün sonra alcım, tamponlar alınırken hiç acımadı-korkmayın , burun delikleri düzgün kaynasın diye sonrasında silikon takıldı, 7 gunde oyle kaldım, bir zararı olmadı.Burnum hala sargılı.Cuma günü acılacak.
Gelelim yag enjeksiyonlarına. Yüzümdeki bantları açtırdım.O halde işe gelemezdim.
Zayıf yüzlü, göz altları oldukça çökük biriydim.Şimdi ise değilim. Elmacık kemiklerim dolu dolu ve yüksek.Bu da göz altımı kaybetmiş.Göz altım yok yüzüm dolgun gözküyor.Şişliklerde var ya. Bir kere cok yakışmış diyor herkes ve bakışım + tipim %100 değişmiş,bende kendimi tanıyamıyorum.Artık eski ben yokum.
Dişlektim , gülümseyince agzım epey acılıyordu, ceneme yapılan dolgu ile dudaklarım buzustu, agzım kuculdu, dişlekliğim neredeyse yok oldu.Cok ilginç deneyimler bunlar kızlar.
Ama gel gelelim 10. günümdeyiz ve göz altı yani elmacık kemiği (burun yanı) bölgemde acaip ödem ve sarılık var.Sarılık herhalde morların iyileşme dönemi.Cok korkuyorum genede, yag enejskiyonu ile ilgisi varmı bilmyorum, acaba diorum hatamı yapıldı (gerçi herkes olurmu oyle sey diyor ama!) Su anda tek dileğim o ödemlerin ve sarılıgın (ceviz gibi bir şişkinlik göz altımda) gecmesi.
Bu konuda fikri olan varmı?Ne kadar zamanda tamamen bu söylediğim şiş ve sarılık geçecektir?Cuma kontrolum var.Her sabah gecti diye kalkıyorum ve gecmemiş oluyorCok canım sıkıldı bu işe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?