Göz Altına Yağ Dokusu Kök Hücre

peki insanlar anlıyorlar mı ? yani ben yaptırsam aaa gözlerinin altını doldurttmuş derler mi?
yok daha neler:26::26:
ama yaşın ileri çöküklük fazlaysa bilemem hani çevrendekiler o kadar dikkatli mi ???,
ilk bir hafta ödem ve morluk oluşuyo ben ki bu kadar kokoşum bilinir kimse gözaltına birşey mi yaptırdın demedi çok uyudun/uykusuz musun ki hiç makyaj yapmam o şişlik bile dikkat çekmedi

anladım tatlım...sağolasın verdiğin bilgiler için benim gözümün altında çöküklük diil de hafil bi şişlik var şişliğin altındaki yerde küçük bi çöküklük var o da az olan şişlikle birleşince gölgelenme oluyor ona gıcık olduğum için doldurtmaya niyetim var. daylight evet çevremdekiler cin gibiler herşeyi biliolar. geçen sene asenaya botox yaptırmıştım anlad herkessssssss neyse artık inşallah bunu anlamazlar..:

ark.lar bnm annem beyin kanamsı geçirmşti çok şükür kurtuldu Allah bizlere bağışladı. tabi haliyle ameliyattan sonra görüntü çok deişti göz kapakları düştü, alnında bi çukur oluştu buraya yağ dokusu silikon vs bişey yaptırabilir miyiz bilgiisi olan warmı ?

canım öncelikle çook geçmiş olsun Allah anneni sizlere bağışlamaış.Canım çukur kolay iş erimeyen dolgu ile doldurtabilirsiniz yada kendi yağ dokusuyla ama göz kapaklığı düşüklüğü bildiğim kadarıyla sadece ameliyatla yok ediliyor...İyi bir dr bulmanız gerek..Hangi şehirdesiniz?

kızlar bişeyi merak ediorum öncelikle bu asena kimdir nerdedir :) birde benim yaşım 24 gözl altım çöktü abartılcak kadar değil ama yinede kapatmadan dışarı çıkmak istemiyorum rahatsız ediyo bu bahsettiğiniz yöntemi bende düşünüorum ama bazı endişelerim var birincisi etki süresi ne kadar ikinicisi ise etkisi geçtikten sonra eskisinden daha kötü olma riski varmı..?

DR ASENA BALTA KENDİSİ genel cerrah medikal estetik hekim birkez bir şube yanında onlarca estetisyenle yaklaşık 20yıldır Adana'da sen maalesef çooooooooook uzaklardasın

arkadaslar ben 18 yasındaym bu sene üniversite sınavlarına gircem ama gecen seneden beri arastırıyorum bu dolgu işini.bu yaz kesin yaptırcam.gözaltlarımda çöküklük var ve makyaj yapsam da geçmiyor.yorummları okudugumda bazı kişiler hiç önermemiş.çok ikilemde kaldım.yaptıran arkadaslar doktorun adın ve yerini verebilirler mi ?tesekkrler

arkadaslar ben 18 yasındaym bu sene üniversite sınavlarına gircem ama gecen seneden beri arastırıyorum bu dolgu işini.bu yaz kesin yaptırcam.gözaltlarımda çöküklük var ve makyaj yapsam da geçmiyor.yorummları okudugumda bazı kişiler hiç önermemiş.çok ikilemde kaldım.yaptıran arkadaslar doktorun adın ve yerini verebilirler mi ?tesekkrler

18 yasindaki birine dr. lar hic bi estetik mudahale yapmaz ben 29 yasindayim kaldiki bana bile yapmak istemediler zayifsindir belki biraz kilo al yuzune dolgunluk gelince haliyle goz altlarinda dolgunlasir biraz dolgu falan zaten guvenilir deil bence hic kalkisma pisman olursun

Son düzenleme:

ya güvenilir değil biliyorum.ama ben de cok büyük bir özgüven eksikliği yaratıyor bu durum insanlarla knusurken gözlerinin icine bakamıyorum.gercekten kötü bi görüntü var.ve ben cok takıyorum((

DR ASENA BALTA KENDİSİ genel cerrah medikal estetik hekim birkez bir şube yanında onlarca estetisyenle yaklaşık 20yıldır Adana'da sen maalesef çooooooooook uzaklardasın

göz altnıza hangi dolgu maddesini yaptırdınız? fotoğrafınız var mı görebilirmiyiz?

evet arkadaşlar bu konuda resim görmek daha iyi oluyor ben ankarada bir dr. mail atmiştım yüzüne yağ enjeksiyonu yaptığı birinin resimlerini gönderimiş tabi güzel görnüyo ama ben dolgu istediğimi belirttim yeniden resim göndercek bizlere sizlerde resim gönderseniz daha iyi olur.

daylight benimde gözaltım öyle çukurki olduğumdan çok daha büyük görünüyorum.bahsettiğin asena adanada bi doktormu. bide en önemli sorum yaptırdığın dolgu kendi vücüdundaki yağdan alınan kök hücre ilemi yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…