Kızlar yüzüm ve inmeyecek sandığım sağ göz altım bir harika oldu. İnanılmaz bir uygulama bence. Boşuna günlerdir kötü düşüncelerle kendimi yormuşum. Ancak güvenebileceğiniz bir doktora yaptırmak şart. Bence iyi bir doktor bulursanız çekinmeden yaptırın. Benim göz altlarım bir on yıl öncesine döndü :)))
bu arada nlshn, sen nergisce'den cevap alabil din mi? yardımcı olursaniz sevinirim...
Nergisce lutfen memnun kaldıysan paylas bizimle daha detaylı doktor kim, problemin neydı??
evet 250LİRAYA
canım asenaya yaptrın di mi? ve ne kadar yaptırdın ?
merhaba,
uzun zaman olmuş sen dolgu yaptıralı , uzun vadede neler yaşadın.. hangi dolguyu kullandılar ve memnun kaldın mı, ilerleyen zamanda mavilik ve şişlik ya da yağ bezesi gibi sorunların oldu mu... şu an ne durumdasın, ne yaptırıyosun yüzün için ?
tam 1 yıl oldu yaptıralı gözaltı çöküklügü ne kadar önemli ifadeyi ne denli yaşlı ,yorgun hırpalanmış gösteriyormuş demek ki ;gözaltı dolgusundan sonra hiçbirşey yaptırmadım (somon dna ,vatamin napaj severek begenerek yaptırdıgım işlemlerdi)
Hyronik Asit kullanıldı hiçbir sorun yaşamadım tamamen erimedi bile zaten drum yaparken bu bölgede çok az kas bulundugunu olanlarının da çok işlevsel olmadıgı için memnuniyetimin uzun sürecegini söylemişti ;ama bu kadarını beklemiyordum bundan 20gün önce fraksiyonel laserle (nd yag erbium lazer) cildimi soydurdum (uyarılmayan cilt yaşlanır yaglı cilt kırışmaz ;lakin sarkar yaşım henüz 29 gelecek yılara yuatırım dürteyim ki kolojen üretimi durmasın sürsün diye) dedim ne yapalım dedim yüzüme: ''gayet iyi durumdasın dr 1 cc takviye yapabiliriz gözaltına '' dedi bir komplikasyon yaşamadıgım gibi çukurluk ortadan kalkınca morluklar da geri plana düştü bariz göze batmaz oldu
şimdi yılbaşının geçmesini bekliyorum (kız arkadaşlarımla şehirdışı güzel planlarım var da )yeniletmek için ;çünkü ilk 15gün harbi şişiyor
bir de ben telaşlı sabızsız ve beklentileri yüksek bir tip degilimdir ikizlerim çok karar degiştiririm araştırır,konuya tam vakıf olur sonra gözlerimi kapar vazifemi yaparım kendini hazırlamak nelerle karşılaşacagına hazırlıklı olmak da çok çok mühim nasıl y.dışındaki estetik klıniklerde pisikolog konsültasyonu zorunlu niye hasta neyi istedigini biliyor mu emin mi diye
öyle ki yaptırdıgım lazerde gören beni film karesi gibi donup kalıyorduyüzüne ne olmuş diye 4 yaşındaki yigenim hala yemek yakarken mi oldu yanlışlıkla mı yaktın yüzünü diyordu ben taktım hasta maskemi beklememe baktım alttan ışıl ışıl gergin yepyeni bir cilt geldi ve dewamı da cabası
Merhaba canım nasılsın :) Bir sorum olacak .Lazeri göz altına da uygulattın mı ? Ya da gözaltına yapılıyormu ?
DR ASENA BALTA KENDİSİ genel cerrah medikal estetik hekim birkez bir şube yanında onlarca estetisyenle yaklaşık 20yıldır Adana'da sen maalesef çooooooooook uzaklardasın
Bir de doktorum bugün gördüğünde hiçbir sorun olmadığını ve morluk giderici kremle sorunun hallolacağını söyledi. Ama ben tatmin olamıyorum bir türlü. Anlayacağınız sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var
tam 1 yıl oldu yaptıralı gözaltı çöküklügü ne kadar önemli ifadeyi ne denli yaşlı ,yorgun hırpalanmış gösteriyormuş demek ki ;gözaltı dolgusundan sonra hiçbirşey yaptırmadım (somon dna ,vatamin napaj severek begenerek yaptırdıgım işlemlerdi)
Hyronik Asit kullanıldı hiçbir sorun yaşamadım tamamen erimedi bile zaten drum yaparken bu bölgede çok az kas bulundugunu olanlarının da çok işlevsel olmadıgı için memnuniyetimin uzun sürecegini söylemişti ;ama bu kadarını beklemiyordum bundan 20gün önce fraksiyonel laserle (nd yag erbium lazer) cildimi soydurdum (uyarılmayan cilt yaşlanır yaglı cilt kırışmaz ;lakin sarkar yaşım henüz 29 gelecek yılara yuatırım dürteyim ki kolojen üretimi durmasın sürsün diye) dedim ne yapalım dedim yüzüme: ''gayet iyi durumdasın dr 1 cc takviye yapabiliriz gözaltına '' dedi bir komplikasyon yaşamadıgım gibi çukurluk ortadan kalkınca morluklar da geri plana düştü bariz göze batmaz oldu
şimdi yılbaşının geçmesini bekliyorum (kız arkadaşlarımla şehirdışı güzel planlarım var da )yeniletmek için ;çünkü ilk 15gün harbi şişiyor
bir de ben telaşlı sabızsız ve beklentileri yüksek bir tip degilimdir ikizlerim çok karar degiştiririm araştırır,konuya tam vakıf olur sonra gözlerimi kapar vazifemi yaparım kendini hazırlamak nelerle karşılaşacagına hazırlıklı olmak da çok çok mühim nasıl y.dışındaki estetik klıniklerde pisikolog konsültasyonu zorunlu niye hasta neyi istedigini biliyor mu emin mi diye
öyle ki yaptırdıgım lazerde gören beni film karesi gibi donup kalıyorduyüzüne ne olmuş diye 4 yaşındaki yigenim hala yemek yakarken mi oldu yanlışlıkla mı yaktın yüzünü diyordu ben taktım hasta maskemi beklememe baktım alttan ışıl ışıl gergin yepyeni bir cilt geldi ve dewamı da cabası
Yağ enjeksiyonunu doktorlar önermiyor ki.Sınırlı kullanım alanlarında işe yarıyor.Pütür pütür oluyormuş.Geri dönüşü de yokmuş.Dolgu öneriyor doktorlar.
Ben cok memnunum oysakı yag enjeksıyonundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?