Göz Altına Yağ Dokusu Kök Hücre

canım sen göz altlarına dolgu mu yaptırdın benımkılerde cok cukur psıkolojım bozuldu. kıme yaptırdın sımdı nasılsın lutfen bana yazarmısın yardım et...

goz altı cukursa ve genis alana yayılmıssa goz altına yag injeksiyonu yapılmasıyla sadece bu genislik daralıyor, dolduruldugu icin ama morluk daha belirginlesiyor. 1 kere cok az yag injeksiyonu yaptırdım. ama burun kanadında bırıktı yag. diger taraflar tutmadı. allahtan az yaptırdım. Aslında genis alandaki cukurluk azaliyor. bu kısmı iyi ama mor halkalar belırgınlesmesi ve asımetrik bi sekilde yagın belli bir tarafta toplanması memnun olmamı engellıyor. Tek tesellim az yaptırmıs olmak. Simdi baska bir doktora daha sordum. O da göze yag injeksiyonunu, agiz icinden vermekten bahsetti. Cok konusma fırsatım olmadı olunca burdan paylasırım. Ama galiba bu yontem daha farkli..

Bu konu hakkında bilgisi olan boyle bir yag injeksiyonu olan arkadaslar varsa lutfe yardımcı olsunnlarr!!!!!!!!!!!

bu arada nlshn, sen nergisce'den cevap alabil din mi? yardımcı olursaniz sevinirim...

Nergisce lutfen memnun kaldıysan paylas bizimle daha detaylı doktor kim, problemin neydı??

bu arada nlshn, sen nergisce'den cevap alabil din mi? yardımcı olursaniz sevinirim...

Nergisce lutfen memnun kaldıysan paylas bizimle daha detaylı doktor kim, problemin neydı??

maalesef alamadım canım bende ara ara girip bakıorum bı arkadasla gorustum ben cukurlarını doldurup cok memnun kalmıs senın sıkıntın ne morluk mu cokuntu mu sen olsun cevap yaz bana

rkadaşlar faydası olurmu size bilmem ama ben göz altına burun kenarlarına dudağa doğru olan kısıma yaptırdım 3 ay oldu ve göz altalarım eskisi kadar olmasada beklediğim gibi değil işin kötü kısmı bende göz altılarım mor kaldı daha önce göz altı morluğum yokken bu işlemden sonra birde morluk oluştu. verdiğim paraya değdimi hayır bence iyi düşünün

ben bir kez yag injeksiyonu yaptırdım dedigim gibi cok az yaptırdım. sonrasındaki dezavantaj benimkinde de daha mor gozukmesi oldu. allahtan cok az yaptırdım. bınturlu sey soyluyolar. sımdi de neymis, agiz icinden girip elmacık kemigi ustundeki dokula serbestlestirilip oyle yag verilince daha esit daha duz oluyomus, goz kapaginin direkt altına verilmis gibi duruyormus yani. cok da guvenilir bir doktordan ogrendim bunu. ama cesaretim yok ve gercekten ne kadar dogru?.. suanda benim aslında cok bi problemim yok, cesaretim de yok zaten. anca gecici dolgu yaptırabilirim belki...

onun disinda nilhsyn, benim hala cukurluk ve morluk var. ama cok kotu boyuta degil. sadece duzgun yapılsa, goz altlarimin ihtiyac duydugu bir oprerasyon. ama guvenemıyorum..

goz altlarını dolduran arkadasın acaba kime yaptırdı bu ameliyatı, beni de bilgilendirebilirsen, resim felan varsa super olur. Ozelden felan konusalım eklersen beni arkadas listene, mesaj felan atabilirsen cok sevinirim. tesekkurler...

yaptıran ve memnun kalan arkdaslar burdan bzimle paylassalar hangi doktora gittiklerini super olur bizler icin...

ayrıca konuyu degistiriyorum ama endolifting yaptıran ve memnun olan var mı?

merhaba,
uzun zaman olmuş sen dolgu yaptıralı , uzun vadede neler yaşadın.. hangi dolguyu kullandılar ve memnun kaldın mı, ilerleyen zamanda mavilik ve şişlik ya da yağ bezesi gibi sorunların oldu mu... şu an ne durumdasın, ne yaptırıyosun yüzün için ?

tam 1 yıl oldu yaptıralı gözaltı çöküklügü ne kadar önemli ifadeyi ne denli yaşlı ,yorgun hırpalanmış gösteriyormuş demek ki ;gözaltı dolgusundan sonra hiçbirşey yaptırmadım (somon dna ,vatamin napaj severek begenerek yaptırdıgım işlemlerdi)
Hyronik Asit kullanıldı hiçbir sorun yaşamadım tamamen erimedi bile zaten drum yaparken bu bölgede çok az kas bulundugunu olanlarının da çok işlevsel olmadıgı için memnuniyetimin uzun sürecegini söylemişti ;ama bu kadarını beklemiyordum bundan 20gün önce fraksiyonel laserle (nd yag erbium lazer) cildimi soydurdum (uyarılmayan cilt yaşlanır yaglı cilt kırışmaz ;lakin sarkar yaşım henüz 29 gelecek yılara yuatırım dürteyim ki kolojen üretimi durmasın sürsün diye) dedim ne yapalım dedim yüzüme: ''gayet iyi durumdasın dr 1 cc takviye yapabiliriz gözaltına '' dedi bir komplikasyon yaşamadıgım gibi çukurluk ortadan kalkınca morluklar da geri plana düştü bariz göze batmaz oldu
şimdi yılbaşının geçmesini bekliyorum (kız arkadaşlarımla şehirdışı güzel planlarım var da )yeniletmek için ;çünkü ilk 15gün harbi şişiyor
bir de ben telaşlı sabızsız ve beklentileri yüksek bir tip degilimdir ikizlerim çok karar degiştiririm araştırır,konuya tam vakıf olur sonra gözlerimi kapar vazifemi yaparım kendini hazırlamak nelerle karşılaşacagına hazırlıklı olmak da çok çok mühim nasıl y.dışındaki estetik klıniklerde pisikolog konsültasyonu zorunlu niye hasta neyi istedigini biliyor mu emin mi diye
öyle ki yaptırdıgım lazerde gören beni film karesi gibi donup kalıyordu yüzüne ne olmuş diye 4 yaşındaki yigenim hala yemek yakarken mi oldu yanlışlıkla mı yaktın yüzünü diyordu ben taktım hasta maskemi beklememe baktım alttan ışıl ışıl gergin yepyeni bir cilt geldi ve dewamı da cabası

Merhaba canım nasılsın :) Bir sorum olacak .Lazeri göz altına da uygulattın mı ? Ya da gözaltına yapılıyormu ?

Merhaba canım nasılsın :) Bir sorum olacak .Lazeri göz altına da uygulattın mı ? Ya da gözaltına yapılıyormu ?

maalesef gözaltı lazeri henüz buralarda yok gözaltı zaten çok ince zarif yapıda yenilensin diye soyulsun derken daha da inceltip erken ve fazladan kırışmasına neden olurmuş gibi geliyor olsa da düşünemem herhalde

Yağ enjeksiyonunu doktorlar önermiyor ki.Sınırlı kullanım alanlarında işe yarıyor.Pütür pütür oluyormuş.Geri dönüşü de yokmuş.Dolgu öneriyor doktorlar.

senınle aynı durumdaydım ama gec kalmısım yazmaya emının sıslerın gecmıs ve cok mutlusundur su an

fraksiyonel laseri nereye yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…