Göz Altına Yağ Dokusu Kök Hücre

dolgu maddesı goz altınıza cokmu ıyı geldı. 250 tl tek enjekte ucretımı.fıyatı cok uygunmus.ben ıbrahım oskuıye gıttım tek enjekte 800 tl . bana ıkı tane kullanıcagını soyledı.dolgulardan zarar gelır dıye korkudan gıdemedım.habıre randevumu ertelıyorum.ustelık muayene ucretı 250 tl verdım.

Asena Balta evet genel cerrah kendisi ne kendi yagım ne de kök hücre Hyaluronik Asit dolgu dün ugradıgımda sanki erimiş mi eklesek mi dedim '' sen çok incelediginden sana öyle geliyor herşey yolunda zaten yazın dolgu önermiyorum '' dedi
yani öyle zahmetlere büyük paralara risklere gerek yok geçici dolguyla işlem tamam

ayy o adam hakkında tek kelime etmeyeyım adını dahi anmayayım ;ama şahsiyet hakkında kendimce görüşlerimi yazdım diye zamanında siteden banlanmıştım o dr bana gel sana bedava yapayım dese yanıtım : ASLA olur bana hiç mi hiç güven vermiyor kendilerini
bu arada ben kendimce 250 lirayıdemiştim daha parasını ödememiştim yaz tahtaya al haftaya işi oluyo benimki biraz yıollardır aynı yer olunca gittigim hatta 200ödedim
aaaaaaaaa yazık verdigin parana yuhhh yani ilk görüşmeye hayrola keşke hiç vermeseydin

Arkadaslar bende de su sorun var. Göz alt taki alanda hafif sislik var. Sabahlari kalktimda felaket. Bu sislik yaklasik öglen veya bazi zamanlari saat 3e kadar sürüyor. Is arkadaslrim beni görünce, dün kaca kadar uyanik kaldin veya neler yaptin diye soruyor. Halbuki yaptim birsey yok. Herseyi denedim; az su ictim, spor yaptim, göz kremleri kullandim. Hic birisinden istedigim sonucu elde edemedim malesef.

Son carem estetik ameliyat la veya daha farkli bir yöntemle cözmek. Aklima gelince bunuda söyleyim: estetik doktorlara gittim, hemen hemen hepsi sislik cok az diyor. bunun icin ameliyat tavsiye etmiyorlar. ama sabah ve öglen arasi halimi bir görseler. Anlicaniz benim gözlerim devamli hafif sis, ve sabahlari/öglene kadar davul gibi

üstelik hafif morlukta var, ama gercekten hafif

yag enjeksiyonu bir kac kez tavsiye edilmisti (estetik doktorlardan) yüzümdeki yorgun ifademi gidermek icin. hatta biriside (onur erol bey) kas amasi tavsiye etti.
sizce ne yapmaliyim arkadaslar. bir türlü kendime uygun bir cözüm bulamadim.

Son düzenleme:
ardadaslar nolur bana da yardim edim yorum lari okudum ama sonuctaa karar veremedim tecrubeli olanlar soylesin noluuuuuuuuuur,ben de 21 yasindayim ama gozaltim sarkti burun ameliyatimdan sonra simdi ne yapayim bilmiyorum yardim edin lutfen.profesionel kremlerde mi bi isi yaramiyor mu????????dermarolleri nerden alabiliriz oda faydaliymis.

daylight öncelikle merhaba aynı problem bende de var gerçi (ne mutlu sana sen kurtulmuşsun)çok merak ettim doğrusu resimlerine bakmak istedim ama açılmıyor 25 mesaj gerekliymiş.umarım herşey istediğin gibi olmuştur ve bir problem çıkmamıştır.

yanlış anlaşılma var galiba Ben foto eklemedim ki

ben kiminle karıştırdım o zaman tatlım sen adanada yaptırmamışmıydın.bu arada daha öncedemi eklememiştin resim.yani profiline falan.

ben kiminle karıştırdım o zaman tatlım Sen adanada yaptırmamışmıydın.bu arada daha öncedemi eklememiştin resim.yani profiline falan.

daha önce hiiiiiiiiç foto eklemedim
evet adana'da yaptırdım buralarda bu konularda benim kadar meraklı,aktif ,araştıran uygulatan başka üye de bilmiyorum üzgünüm yardımcı olamadım

haaaaha işte ben senin gibi foto soran tüm arkadişlerim için burdayım

haaaaha işte ben senin gibi foto soran tüm arkadişlerim için burdayım

daylight :) bu sensen MASALLAH :) dolgularla ilgili tereddutlerim var ama yazılarını gördükce tereddutleriöm gecer gibi oluyor. Adana ya gelmek gerekecek sanırım senin doktorlara aynı daylight gibi istiyorum diyecem:) olmazsa aynı olumlu gelismeler bilemem artık :)

tekrar tekrar teşekkürler ahan da şımardım şimdi

kızlar, kasımda burun estetiği randevusu aldım. dr.um gözaltına ve çeneye yağ enjeksiyonu önerdi. ben de zaten gözaltıma gıcıktım, yaşım 29 ama yazılanları okuyuncakararsız kaldım. gözaltı + çeneye yağ dolgusuna 3000 istedi. sizce fiyat normal mi? işlem sonrası sıkıntı olabiliyor sanırım ve eğer sonuç geçiciyse 1 senelik bir görüntü iyileşmesine 3000 verilir mi??

çene ile gözaltı birlikte 3000 olurmu bilemiycem bana göre fazla ama göz altı için gidebilecek yağ oranı nedirki bir şırınga falan onu da alması zahmetsiz sonuçta kilo vermek adına yağ çektirmiyceksiniz yani bir şırınga kadar yağ çekse onu göz altına koysa ne kadar zahmeti ve masrafı olurki bunun acaba doktor 1500 göz altı için 1500 çene için şeklindemi hesap ediyo bana göre çok çok fazla ki dolgular gibi yağlar içinde bu kesin oldu diyemeyiz bazı kişilerde kendi yağı bile erime yapıyor 3000 verdin 2 ay sonra eridi ne yapacaksın dolgu yaptırsan oda eriyo ama o kadar paraya eridikçe daha fazla yaptırabilirsin ama doktor sadece yağ enjeksiyonu değil kök hücrede yapacaksa ozaman kalıcı oluyor diye biliyorum kök hücrede insanın güneş görmemiş tahrip olmamış sağlıklı bir yerinden mesela kulak arkasından azıcık parça alınıyor sonra işleniyor sonrada kendi yağınızla karıştırılıyor bu şekilde yapacaksa okadara değer ama bildiğimiz klasik yağ enjeksiyonu yapıcaksa hem masrafa hem zamana değmez çok çok kişide geri dönüşümü gördüm çünkü

hERKESE MERHABA ARKADAŞLAR. bAN DE PAZARTESSİ GÜNÜ YANAKLARIMA ALIN BÖLGEME VE MAALESEF Kİ GÖZ ALTLARIMA YAĞ ENJEKTE ETTİRDİM. dÖRDÜNCÜ GÜNDEYİM VE ÖZELLİKLE SAĞ GÖZ ALTI İYİLEŞMEK YERİNE BANA DAHA ÇOK ŞİŞİYORMUŞ GİBİ GELİYOR. aCABA YAPTIRAN ARKADAŞLAR NE KADAR SÜREDE ŞİŞLİKLERİN GEÇTİĞİNİ YAZABİ,LİRLER Mİ? ÖZELLİKLE GÖZ ALTI ŞİŞLİKLERİNİN. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Bir de doktorum bugün gördüğünde hiçbir sorun olmadığını ve morluk giderici kremle sorunun hallolacağını söyledi. Ama ben tatmin olamıyorum bir türlü. Anlayacağınız sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var

Kızlar yüzüm ve inmeyecek sandığım sağ göz altım bir harika oldu. İnanılmaz bir uygulama bence. Boşuna günlerdir kötü düşüncelerle kendimi yormuşum. Ancak güvenebileceğiniz bir doktora yaptırmak şart. Bence iyi bir doktor bulursanız çekinmeden yaptırın. Benim göz altlarım bir on yıl öncesine döndü :)))

arkadaşlar şimdi yazdıklarınızı okuyorum. iyi ki okudum. çünkü bende göz altı sorunlarım için operasyon düşünüyordum. ama acılardan korktuğumdan hep erteliyordum. acıya hiç dayanamıyorum. bir de böyle sorunlar yaşama ihtimali olduğunu okuyorum şimdi.
aman aman kalsın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…