daylight benimde gözaltım öyle çukurki olduğumdan çok daha büyük görünüyorum.bahsettiğin asena adanada bi doktormu. bide en önemli sorum yaptırdığın dolgu kendi vücüdundaki yağdan alınan kök hücre ilemi yapıldı?
dolgu maddesı goz altınıza cokmu ıyı geldı. 250 tl tek enjekte ucretımı.fıyatı cok uygunmus.ben ıbrahım oskuıye gıttım tek enjekte 800 tl . bana ıkı tane kullanıcagını soyledı.dolgulardan zarar gelır dıye korkudan gıdemedım.habıre randevumu ertelıyorum.ustelık muayene ucretı 250 tl verdım.
Benim Fotolarima baka bilirsin.
1 Foto dolgu yoktu
3 Foto dolgulu...
daylight öncelikle merhaba aynı problem bende de var gerçi (ne mutlu sana sen kurtulmuşsun)çok merak ettim doğrusu resimlerine bakmak istedim ama açılmıyor 25 mesaj gerekliymiş.umarım herşey istediğin gibi olmuştur ve bir problem çıkmamıştır.
ben kiminle karıştırdım o zaman tatlımSen adanada yaptırmamışmıydın.bu arada daha öncedemi eklememiştin resim.yani profiline falan.
daylight öncelikle merhaba aynı problem bende de var gerçi (ne mutlu sana sen kurtulmuşsun)çok merak ettim doğrusu resimlerine bakmak istedim ama açılmıyor 25 mesaj gerekliymiş.umarım herşey istediğin gibi olmuştur ve bir problem çıkmamıştır.
haaaaha işte ben senin gibi foto soran tüm arkadişlerim için burdayım
daylight :) bu sensen masallah :) dolgularla ilgili tereddutlerim var ama yazılarını gördükce tereddutleriöm gecer gibi oluyor. Adana ya gelmek gerekecek sanırım senin doktorlara aynı daylight gibi istiyorum diyecem:) olmazsa aynı olumlu gelismeler bilemem artık :)
kızlar, kasımda burun estetiği randevusu aldım. dr.um gözaltına ve çeneye yağ enjeksiyonu önerdi. ben de zaten gözaltıma gıcıktım, yaşım 29 ama yazılanları okuyuncakararsız kaldım. gözaltı + çeneye yağ dolgusuna 3000 istedi. sizce fiyat normal mi? işlem sonrası sıkıntı olabiliyor sanırım ve eğer sonuç geçiciyse 1 senelik bir görüntü iyileşmesine 3000 verilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?