Bu konuda açtığım konuyu okyun lütfen yeterince açıklayıcı sanırım
kızlar benim de göz çevremde bu yağ bezelerinden var, hatta bazıları artık kist halini almış durumda, çok canım sıkılıyor :2:
kaç kere doktora gittim, hem de farklı farklı ama ya krem verdiler soyma özellikli göz çevresine hafif hafif uygula dediler ya da hiç uğraşmıcakmışım. nasıl uğraşmayım,o kadar canımı sıkıyorlar ki
sanırım tek çözümü cerrahi müdahale ile çıkarttırmak olacak. bazıları kendilerinin uğraşıp uğraşıp çıkardıklarından bahsetmişler ama bence denenmemeli bile.
doktor yapsa bile iz kalır diye korkuyorum. sonra tekrar çıkar diyenler var.
ankara'da bu konuda en iyi yer neresi bilen var mı acaba? ne gibi yerler yapar bu işlemi bilemiyorum. cilt bakım merkezlerinde doktor çalışıyor mu, varsa bile bu konuda ne kadar uzman bilmek gerekir. uzman olan bir doktorun kendi muayenehanesine mi gitmek lazım? tıbbi cilt bakım merkezleri var mı?
kolestrolüme baktırdım kaç kere, onunla alakalı değil. aslında özel olarak hiç bişeyle alakalı olmadığına inanıyorum. göz altı kapatıcısı desem, benim gibi bi sürü arkadaşım da kapatıcı fondöten pudra vs. kullanıyo, neden onlarda olmuyo da bende oluyo. bu sadece bünye meselesi. o yüzden aldırdıktan sonra tekrar etmesi çok muhtemelkeşke bir çözüm bulan olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?