Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki yağ bezecikleri bir çare bilen buraya!

cilt bakımı yapan bi güzellik salonuna gidip temizletin bn öyle yapıyorum 3 4 ayda bi tekrar cıkıyor bu yapısal bişey sanırım cıktıkca gidip temizletiyorum gayet de iyi bi sorun yasamadım tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben marka veremiyorum ama çay ağacı merhemi kullanıyorum, hem bitkisel hem de geçiriyor, çabuk geçsin isterseniz göz çevresi için peelingler satılıyor önce onu uygulayıp günde iki kez çay ağacı merhemi sürerseniz geçer :)

Göz altı yağ bezesi (Ksantelazma) ve minik beyaz yağ topları karıştırılıyor zannederim.Aslında konumuz ilk bahsedilen herhalde.Ksantelazma göz çevresinde derinin altında cep şeklinde.Genetik olabiliyor ve ne yazıkki tedavisi yok diye biliniyor.Keşke biri çıkıp gerçekten nasıl geçeceğini söyleyeblse.Umutla bekliyoruz.

benimkisi genetik canım, babamda da var, 25 yaşındayım, kendimi bildim bileli araştırma yapıyorum nasıl olur, nasıl geçer diye, 20 yaşındayken bursada bir dermatolog lazer kesin çözüm ama bi ton para, ben kimyasal bi madde sürücem geçeceğini düşünüyorum demişti, bir sene düzenli gittim, hiç bir sonuç alamadım, her sürdüğünden sonra bir hafta kabukla gezmem de cabasıydı. sonra araştırmalarıma hep devam ettim.
geçenlerde dr. Serdar Tunçer'i buldum internetten, mediart estetik merkezinin sahibi, 1. leventte, e-posta attım dün, fotoğrafımı da ekledim, siringoma dedi, 15 dakikada lazerle tertemiz olur dedi, ama 1000 tl diyince erteledim şimdilik. yani çözümü buldum ama henüz gerçekleştiremiyorum. fotoğrafımı da ekleyeyim bakın, benziyor mu sizinkine.

Eki Görüntüle 433207

böyle işte kızlar, eğer doktor beye giderseniz, nolur sonucunuzu paylaşın. geçmiş olsun.

göz altında ki yağ bezeleri kullandığınız bir ürünün cilde uymaması sonucu çıkıyor.cilt kullandığınız ürünü yağ keseleri şeklinde dışarı atmaya çalışıyor.çözüm ise eğer bir ürün kullanıyorsanız bırakın ve doktora gidip aldırın onları.benimde oldu ama benimkisi hava değişikliğinden etkilenince kendisi patladı.küçükler zamanla kendiliğinden yok oluyor.büyüklerin ise alınması gerekiyor.

Bende igneyle cıkartıyorummmm

Bendede cikmişti bi tane bi gun yuzumu ykarkn duştu simdide kirmzi bi iz var 2 sene oldu gecmedi nasl gecer ?

göz altındaki yağ bezeleri için bi çözümü olan varmıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel cilt bakımı ile geçiyor. Arkadaşım iyi bir merkeze gidiyor ve çok memnun.

merhabalar i

ablanız hangi doktora gitmişti . o yağ bezecikleri yakıldı mı yoksa bir krem falan mı verdi dr ? bende dr arayışındayım şuanda yaktırmak istiyorum .

Arkadaşınız hangi merkeze gidiyor paylaşabilir misiniz ? suan bende öyle bir yer arıyorum . aldırmam lazım senelerdir benimle ve gitmiyor.
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum yıllardır.bu kış bir faaliyete geçicem mecbur.arkadaslarim arada sıksana falan diyor.rahatsız oldum iyice.

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum yıllardır.bu kış bir faaliyete geçicem mecbur.arkadaslarim arada sıksana falan diyor.rahatsız oldum iyice.
aynı şeyden bende müzdaribim valla. kamuda insanlarla yüz yüze iletşimdeyim bu şekilde çalışıyorum . eğer bunları yaktırırsam iz kalır mı kalmaz mı işe dönme sürem ne olur kafam allak bullak

Aynı durumdayım ben deyaktırma var mıymış bilmiyordum.igne ile delme ve sıkma şeklinde biliyorum ben.birkac haftaya iyi bir yere gitmeyi planlıyorum.

Aynı durumdayım ben deyaktırma var mıymış bilmiyordum.igne ile delme ve sıkma şeklinde biliyorum ben.birkac haftaya iyi bir yere gitmeyi planlıyorum.
merhaba ,
baktınız mı herhangi bir yere yada aldırdınız mı ? tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…