göz capkını:(

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
3yıllık evliyız eşimi cok seviyorum onunda beni sevdıginde cok eminim evlenmeden önce 3yılda birliktelimiz oldu 3yl boyunca evlenmek icin ugraştı zorlukla evlendik bana karşı sevgisini düşkünlügünù biliyorum ama ne zaman dışarı cıksak gözleri fıldır fıldır :) kızlarda gözler tartısıyoruz diyorum ne bakıyon alışkanlık olmuş diyor böyle alışkanlık mı olur ?ne desem degstremyorum kendi kendimi yiyorum

Okurken bile sinirim bozuldu. Allah yardımcınız olsun.
Ve ne yazıkki artık o kadar çok ki böyle insanlar...
Ama bence ters tepki hep işe yarar. Yani biliyorum çok sinir bozucu ama dışardayken eşinizin başkalarına bakmasına bi müddet ses çıkarmayın umrunuzda değilmiş gibi davranın. Siz yanında her zmankinden daha bakımlı olun, çekiciliğinizle baktığı kızların bakışlarını sizin üstünüzde görsün ve kendine böylelikle gelsin eşiniz.
Şuan uygulayabileceğiniz en akıllıca taktik bence bu.

ben de böyleyim maalesef yapacak birşey yok gibi görünüyo

Sende baska erkeklere bak,ve sorarsa,de ki offf ya aliskanlik,eskilerden kalma ,hortladi.

bence eşinin empati yapmasını sağlamalısın. ben aynı şeyi yapsam kabul edermisin böyle bir şeyi dersin. baktın olmadı. sende onun yanında gözler fıldır fıldır erkekleri dikizle. ne yapıyosun sen derse. çok pardon aşkım yaa. bende de alışkanlık olmaya başladı . bulaşıcı olmasın sakın de ve hiç polemiğe girme. hala yapamaya devam ederse sende yapmaya devam et yapacak bişi yok (birde çok süslü ol herkes baksın sana oda kıskansın)

deniycem canım ben cok bakımlıyımdır esimde guzel bakımlı olmama dahamül edemiyor mavi mavi gözlerimle bi baksam bidaha dönüp bakarlar ama icimde yok işte ama artık bende bakcammm

Sende bakın dur sağa sola
Kıskançlıktan seni izler durdurmaya çalışır
O fıldır fıldır gözleri başka yere bakmaya fırsat bulamaz

gercekten sinir bozucu degistıremıyorum bunuda deniycem ben güzelim cokda bakımlıyımdır girdim ortamda farkedılırım cevremdekı ınsanlar esimle benı yakıştrmaz bıle esımde bunun farkında kıskanclıktan nefes aldırmaz ama:18:

benim eşimde bakar, güzel kadınları gördü mü dayanamaz bende eskiden sinir olurdum, ama erkekler böyle sanırım iç güdüsel olduğunu düşünmeye başladım artık ,sonradan düşününce , şu hatunamı baktı bu hatunamı baktı derken etrafıma bakmadığımı farkettim ,şimdi eşimin kime baktığını takip etmeyi bıraktım sende boşver canım dediğim gibi erkek doğasından kaynaklandığını düşün

cirkin güzel farketmiyor malesef umursamıycam baska care yok

yanında süper kızlar vardır gözler ferfecir okur ya en siiinir tiplerdir
ilk defa benim eşim böyle diyen biri çok zor ama arkadaşlarda demiş ya indir tokatı

Hiç hoş değil.Hem seni rencide ediyor,hem diğer kızı rahatsız ediyor.
Bakılan kızların neler düşündüğünü tahmin etmek zor değil.
Bence izin vermemelisin,seni küçük düşürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…