yanında süper kızlar vardır gözler ferfecir okur ya en siiinir tiplerdir
ilk defa benim eşim böyle diyen biri çok zor ama arkadaşlarda demiş ya indir tokatı
en buyuk kavgalarımız bu yuzden oluyor zaten dıyorum senle bı yere gtmycem tek basına ne yaparsan yap tamam bakmam alışkanlık dıyor yıne yapıyo valla cırkın olsam baksın der görmemızlıkten gelırım ama
Hiç hoş değil.Hem seni rencide ediyor,hem diğer kızı rahatsız ediyor.
Bakılan kızların neler düşündüğünü tahmin etmek zor değil.
Bence izin vermemelisin,seni küçük düşürüyor.
3yıllık evliyız eşimi cok seviyorum onunda beni sevdıginde cok eminim evlenmeden önce 3yılda birliktelimiz oldu 3yl boyunca evlenmek icin ugraştı zorlukla evlendik bana karşı sevgisini düşkünlügünù biliyorum ama ne zaman dışarı cıksak gözleri fıldır fıldır :) kızlarda gözler tartısıyoruz diyorum ne bakıyon alışkanlık olmuş diyor böyle alışkanlık mı olur ?ne desem degstremyorum kendi kendimi yiyorum
3yıllık evliyız eşimi cok seviyorum onunda beni sevdıginde cok eminim evlenmeden önce 3yılda birliktelimiz oldu 3yl boyunca evlenmek icin ugraştı zorlukla evlendik bana karşı sevgisini düşkünlügünù biliyorum ama ne zaman dışarı cıksak gözleri fıldır fıldır :) kızlarda gözler tartısıyoruz diyorum ne bakıyon alışkanlık olmuş diyor böyle alışkanlık mı olur ?ne desem degstremyorum kendi kendimi yiyorum
burada bir konuda okumuştum kaçan kovalanır diye, sen böyle ilgi gösterirsen, işte alışkanlığını şununu
bununu dert edersen adam zerre kadar seni takmaz, hayatına dön, daha doğrusu kendine dön, kendi naparsa yapsın
bi süre sora ilgisi sana dönecektir ama sabretmesini bilmen lazım. Bu erkekleri bu kdr hayatın merkezi yapmayın yahu.
Size de yazık...
Siz üsteledikçe daha çok içinden istemsiz olarak bakma güdüsü ortaya çıkar diye düşünüyorum.. Üstelemeyin.... Bu arada durumun sizin güzelliğinizle yada çirkinliğinizle alakası yok, dışarıdaki kadınlar kızlar, erkeğin yanındaki kadından her zaman daha cazip oluyor sanırım...
Erkeklerin çoğunda var galiba. Bu akşam bi adam yanında sevgilisi mi eşi mi bilmiyorum ama sürekli gelip giden kızları süzüyordu, ben de adamın kadınları süzüşünü süzüyordum
Ben bugun cok dertliyim herkese cevap yazdim sanada yazayim😀benim esimde bakiyordu once hep kavga ettik sonra aldim karsima konustum oda bilincsiz yaptigini soyledi bende dedim ki beni rencide ediyorsun yanindaki kadindanda utanmiyor derler yazik kadina derler sikintiya girerim senin icin degil benim icin bakma dedim bensiz ne halin varsa gor ama beni kucuk dusurme dedim simdi yanimdayken bakmiyor hatta potansiyel guzel kiz gordugunde ortami terk ediyor yada diger tarafa bakarak boynunu agritiyor bensizkende bilmiyorum ama ara ara bu sohbeti yapiyorum...tatile giderken felan ozelikle orda guzel hatunlar olacak ve ben tatile gidiyorum onlara bakarak benim tatilimi zehir etme boyle sorunlar yadayacaksak hic gitmeyelim diyorum simdilik sorun benim yanimdayken cozuldu yani😀😀😀