kontrat yapilmadan neden eve masraf yapti babaniz? en buyuk hatayi orda yapmissiniz , yazik olmus gercekten
iman ile paranin kimde oldugu bilinmez demis atalarimiz cok da guzel demisAdam memleketlimiz diye Tipinden falan ne bileyim
iman ile paranin kimde oldugu bilinmez demis atalarimiz cok da guzel demis
tipine bakip iyi bir insan oldugunu sanmakla cok yanilmissiniz
aynen gangstam dini yorum yasak diye bende kisa kestim yorumumu ama oyle bir tip gorunce arkama bakmadan kaciyorum benValla konu kayacak diye çok bir şey söyleyemiyorum ama namazlı niyazlı, hacı filan dendi mi ben iki kere düşünüyorum artık.
Yanlış anlaşılmak istemem; annem de babam da hacca gitti geldi ama yakın çevre hariç, gittiklerini kimse bilmez. Bir iki arkadaşları "Hacı" diyecek oldular, "Lütfen, ibadetin sıfatı olmaz kabulü de belli değil inşallah olmuşuzdur hacı, demeyin öyle, " dediler kapattılar. Ben de bu olaylara bu gözle bakıyorum ister istemez. Birisi ne kadar vurguluyorsa inanç ve ibadeti, onda bi bit yeniği ararım şahsen.
Akrabanızdan sonra memleketlinize güvenmişsiniz.Adam memleketlimiz diye Tipinden falan ne bileyim
Benim tipime bakip guvenmezsiniz sanirim siz :)Adam memleketlimiz diye Tipinden falan ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?