Kızlar çok basit bir ameliyat. Gizli dikiş attırırsanız sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum ama göz altını bilemeyeceğim. Ben üst göz kapağından oldum.
arkadaşlar,
albüme resimleri ekledim. hem alt hem üst olduğum için çok zorluk çektim. alt göz kapağı ameliyatı kesi yapılmadan, gözün içinden yapıldı
sonuçtan çok da memnum değilim aslında. eski haline göre tabii ki güzel, en azından artık göz makyajım kendini gösteriyor
yoruma açıktır.. buyrun albüme..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=20862
benim kuzenimde de esitsizlik sorunu var. yani bir gözün digerinden daha gevsek olmasi, ve bu yüzden birinin digerinden biraz daha büyük gözükmesi durumu.. ayni sorunu yasayanlar var mi? bu sorun da mi göz kapagi ameliyati içine girer?
Arkadaşlar benim sol göz kapağım düşüktü sağda ise hafif torbalanma vardı 9 ocakta ameliyat oldum lokal anestezi ile hiç ağrılı değil emin olun ben biçoğunuz gibi endişeli ve korkaktım fakat sonuç iyi.üst göz kapağım sorunsuz ve artık eşit.ağrım ya da başka bir sıkıntım olmadı tek sıkıntı gözünüzdeki bandajlarla bikaç gün yarı açık gözlerle dolaşmak...
kızlar bende göz kapağı estetiği olmayı düşünüyorum son zamanlarda iyice çoğaldı ödemle alakası var mı bilmiyorum ama böyle devam ederse estetik düşünüyorum.
göz altlarımda da torbalanmalar var. Onlarıda aldırmak isterim tabiki.
Tüm yorumları okudum ancak tatmin edici bir cevap yazılmamış. Bu estetiği başarıyla olan kimse yok mu forumda ? Bu işin ehli bir doktor bulmam lazım tabi fiyatı da merak ediyorum.
Google da biton araştırma yaptım ama kimse ne bir isim vermiş ne de fiyat verilmiş. Acaba hiç talep olmuyor mu bu estetiğe bu kadar az bilgi olduğuna göre.
Doktor isimleri falan çıkıyo aramalarda ama hangisi iyi bilemiyorum ki :S
gerçekten çok riskli yüzünüz resmen değişiyor
Aslında ben ilk zamanlar çok memnundum 2-3 ay sonra gözlerde çökme oldu
kime gidiyosun doktorun kim, bekliyorum haberini......
Arkadaşlar benim sol göz kapağım düşüktü sağda ise hafif torbalanma vardı 9 ocakta ameliyat oldum lokal anestezi ile hiç ağrılı değil emin olun ben biçoğunuz gibi endişeli ve korkaktım fakat sonuç iyi.üst göz kapağım sorunsuz ve artık eşit.ağrım ya da başka bir sıkıntım olmadı tek sıkıntı gözünüzdeki bandajlarla bikaç gün yarı açık gözlerle dolaşmak...
ben hem göz altı hem üstü oldumm sorun yok
ağrımda olmadı
açıldı gözler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?