göz_ily diyet günlüğüm (HELP)

gozily

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
16
0
16
Gaziantep
daha önceden birçok kez diyet yaptım, az yedim, öğün bıraktım bunlarla çok hızlı kilo verdim ama hiç biri kalıcı olmadı. gerisin geriye aldım. üstelik bağırsak rahatsızlığım vardı bu da beni daha da etkiledi. ama artık şunu anladım düzenli beslenmeden ve sporsuz kilo vermek imkansız ve uzun vadede yavaş yavaş vermek gerekiyor. şimdi buna başladım daha düzgün beslenmeye. hayatımdan da abur cuburu,hamur işini, tatlıyı ve özellikle çikolatayı bırakıyorum. artık kendime hakim olacağım. bu yüzden buraya yazıyorum. desteğe motivasyona ihtiyacım var artık tamamıyla değiştirip zayıflamaya...

Allah yardımcın olsun canım.yaşam tarzı haline getirme olayı varya ah onu yakalayabilsek sorun kalmayacakta.inşallah bu sefer olur.benimde fazla kilolarım var. az ekmek yemeyi ve akşam 8den sonra bişey yememeyi adet edinmeye çalışıyorum.kolay gelsin:)

canım hayırlı olsun günlüğün:2:
ama destek motive falan istersen seni günlüğüme beklerim:51:
hem tek kalmamış olursun hem birbirimize destek veririz
hem de kilolarımızı vermiş oluruz
gamyoncunun zayıflama günlüğü

bende akşamları az yemeye çalışıyorum ve en azından akşam ekmek yemeyi bırakmam lazım çünkü günlük enerji harcayışıma göre akşamları az yemeliyim ki kilo almayayım. spor yaparak da yavaş yavaş vermeye çalışacağım ama bir kaç haftada pes ediyorum. o yüzden destek grubuna ihtiyacım var her perşembe girip kilo değişimimi yazmayı düşünüyorum yarından itibaren. sizlerde yazarsanız çok iyi sevinirim.

bende akşamları az yemeye çalışıyorum ve en azından akşam ekmek yemeyi bırakmam lazım çünkü günlük enerji harcayışıma göre akşamları az yemeliyim ki kilo almayayım. spor yaparak da yavaş yavaş vermeye çalışacağım ama bir kaç haftada pes ediyorum. o yüzden destek grubuna ihtiyacım var her perşembe girip kilo değişimimi yazmayı düşünüyorum yarından itibaren. sizlerde yazarsanız çok iyi sevinirim.

Yaşın başlangıç kilon ne mesela? Bir de her gün gelip menünü yazmaya çalış ki hem yorumlayabilelim gücümüz yettiğince, hem de kendini kontrol altına almış ol.

yaşım 23 bugün tartıldım 81.7 boyum ise 169 cm. çalışıyorum o yüzden öğlenleri problem yaşıyorum.
ama sabahları normal bir kahvaltı az ekmek yemeye çalışıyorum. öğlenleri her gün değişecek.
akşamları ise ne yemek varsa ama porsiyonu küçülteceğim ve spora çıkıyorum 2 gündür. ekmeyi azaltarak
ve sporla vermeye çalışacağım gündüzleri de yeşil çay içiyorum. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum düzenli üç öğün yapmaya...

yaşım 23 bugün tartıldım 81.7 boyum ise 169 cm. çalışıyorum o yüzden öğlenleri problem yaşıyorum.
ama sabahları normal bir kahvaltı az ekmek yemeye çalışıyorum. öğlenleri her gün değişecek.
akşamları ise ne yemek varsa ama porsiyonu küçülteceğim ve spora çıkıyorum 2 gündür. ekmeyi azaltarak
ve sporla vermeye çalışacağım gündüzleri de yeşil çay içiyorum. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum düzenli üç öğün yapmaya...

KEndini böyle dengeleyip, abur cuburdan da uzak durursan neden olmasın?
Ara öğünlerini de atlama mutlaka. Çantanda elma, mandalina, kuru kayısı, çiğ badem, hatta süt bulunsun.

KEndini böyle dengeleyip, abur cuburdan da uzak durursan neden olmasın?
Ara öğünlerini de atlama mutlaka. Çantanda elma, mandalina, kuru kayısı, çiğ badem, hatta süt bulunsun.

ama bana badem filan çok yağlı yeme diyorlar :( süt içemiyorum laktoza duyarlılığım var evde ancak:( ara öğüne pek zamanım olmuyor öğrencilerden yoğun geçiyor. düzenli ve az 3 öğün yapsam yeterli olur diye düşünmüştüm olmaz mı ?

ama bana badem filan çok yağlı yeme diyorlar :( süt içemiyorum laktoza duyarlılığım var evde ancak:( ara öğüne pek zamanım olmuyor öğrencilerden yoğun geçiyor. düzenli ve az 3 öğün yapsam yeterli olur diye düşünmüştüm olmaz mı ?

Kavrulmamış, tuzsuz badem al canım. Klasik kavrulmuş, yoğun yağlı tadı olan bademden değil.Günde 10 15 tane yemen gerçekten etkili olacaktır. Google'da arayabilirsin. Daha çok bilgi edinebilirsin böylece.
Ara öğün yapmadan zor canım ya. Kendini çok aç bırakıp böylece yemeklere daha çok yüklenmene neden olacaktır ara öğün yapmamak. Kahvaltıdan 2 saat sonra yediğin bir elma tokluk hisse yaratacağından öğlen daha az yemek yersin. Aynı şey akşam için de geçerli. Bence ara öğünlerini ihmal etme.

Kavrulmamış, tuzsuz badem al canım. Klasik kavrulmuş, yoğun yağlı tadı olan bademden değil.Günde 10 15 tane yemen gerçekten etkili olacaktır. Google'da arayabilirsin. Daha çok bilgi edinebilirsin böylece.
Ara öğün yapmadan zor canım ya. Kendini çok aç bırakıp böylece yemeklere daha çok yüklenmene neden olacaktır ara öğün yapmamak. Kahvaltıdan 2 saat sonra yediğin bir elma tokluk hisse yaratacağından öğlen daha az yemek yersin. Aynı şey akşam için de geçerli. Bence ara öğünlerini ihmal etme.

olabilir. ama unutuyorum yanıma aldım bugün hiç fırsat olmadı alışmadğım için büyük ihtimal. akşam fazla kaçırdığımı düşünüyorum spora dışarı çıkamayacağım için evde ne önerirsiniz?

olabilir. ama unutuyorum yanıma aldım bugün hiç fırsat olmadı alışmadğım için büyük ihtimal. akşam fazla kaçırdığımı düşünüyorum spora dışarı çıkamayacağım için evde ne önerirsiniz?
Evet ama alışırsan senin için çok daha iyi olacaktır. Forumda spor ve görsel paylaşım bölümü var oradan bakıp isteğine göre sporlar bulabilirsin. Youtube'da bolca egzersiz var her bölge için. İsteğine göre arama yaptığında bulabilirsin.

evde spor yapmayı sevmiyorum. bugün kilomu yazacaktım ama malesef hiç dikkat etmediğim için yazamıyorum çünkü bu hafta öğretmenler günü yemeklerimiz vardı ve sürekli dışardaydım dikkat etmedim edemedim benim hatam :(

Back
X