- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi ZeynepBusee
-
Ben anlıyorum sizi,başına gelmeden anlaşılmıyor demek ki boşverin bence anlamamakta ısrar edenlere birşey anlatmak imkansız...
Olabilir bilmiyorum ama eltim çağıralım deyince de kv bişey demiyor bana söyler diye .Bence sinirlenmekte haklısınız. Çok iyilikseverlerse hamile kadını çağırsınlar. Adam ne olsa onu yer. Ama muhtemelen çağırtan kv olabilir. Yoksa onlarında gözüne batardı çağırması. Yani eltinin değil de kv nin işgüzarlığı gibi geldi bana.
şu kk daki hamile kaprisi her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı.. konu sahibi hamilesin kanser değil bu ne artık yahu.. ya çık al ekmeğini ya da kaldır yemekleri dolaba sende git birlikte yiyin işte.. eltin kocanın gözüne girip ne yapacak kıskançlıktan iyice garipleştiniz.. anasından kıskan, kardeşinden kıskan, yeğeninden kıskan, yengesinden kıskan.. kapatın bir yere bu adamları ülkecek rahatlayalım..
Ne hamile kaprisi yaaa hamilelikleri ilgili tek yazdığım yaptığım yemeklern sınırlı olması .benm evde bekledigimi bile bile ikide bir benim eşimi yemeğe cagiramaz kendi hamile olduğunda sırtına yastık koyup yatan birisi herkes etrafında dönsün iseyen birisi .benim özel halimdede etrafındakileri başına toplamaya çalışamaz .buradaki en büyük suçlu eşim zaten evde tek olduğumu bile bile gitmesi kuserler diye.ikincide eltim ona kalmamış benim kocamın aç karnını doyurmak. Aynen dediğiniz gibi hamileyim kanser hastası değilim kendi kocamın yemeğini kendim hazırlayabilirim kimsenin cagirmasina gerek yok.şu kk daki hamile kaprisi her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı.. konu sahibi hamilesin kanser değil bu ne artık yahu.. ya çık al ekmeğini ya da kaldır yemekleri dolaba sende git birlikte yiyin işte.. eltin kocanın gözüne girip ne yapacak kıskançlıktan iyice garipleştiniz.. anasından kıskan, kardeşinden kıskan, yeğeninden kıskan, yengesinden kıskan.. kapatın bir yere bu adamları ülkecek rahatlayalım..
Ne hamile kaprisi yaaa hamilelikleri ilgili tek yazdığım yaptığım yemeklern sınırlı olması .benm evde bekledigimi bile bile ikide bir benim eşimi yemeğe cagiramaz kendi hamile olduğunda sırtına yastık koyup yatan birisi herkes etrafında dönsün iseyen birisi .benim özel halimdede etrafındakileri başına toplamaya çalışamaz .buradaki en büyük suçlu eşim zaten evde tek olduğumu bile bile gitmesi kuserler diye.ikincide eltim ona kalmamış benim kocamın aç karnını doyurmak. Aynen dediğiniz gibi hamileyim kanser hastası değilim kendi kocamın yemeğini kendim hazırlayabilirim kimsenin cagirmasina gerek yok.
Sennki laftan anlıyoruz sus pus oturuyor diyorsunuz bu çok gurursuz sadece bu konu değil ben evimden bile kovdum ama arsız valla yine geldi yine başka kimimiz var diyor.benimkide diğer kaynimin tırnağını kesmeye çalışmıştı bikere :)) kaynm çok kötü azarladi zorla bıraktı.Ayni tepkiyi verirdim ben de. Annesi esinizi dusunmus yemege cagirmis olabilir ama eltiniz cagirmis diyorsunuz.
Benim eltim de oyledir.uzak oldugumuz icin boyle seyler yapamaz ama ne zaman memlekete gitsek esime yaranmaya calisir.
Esimle ilk kestigimiz kurbanlik etten ben dururken Eliyle agzina koyup esime 2 lokma yedirmisligi vardir yani :))) tabi bunun karsiligini kat ve kat verdim kendisine.simdi gittigimizde sus pus oturur dogru durust esimle konusamaz bile :) esimi bildigim icin art niyet aramamistim altinda.aramizda bunu sorun bile etmemistim. Ama sizin eltiniz size yakin boyle boyle hareketlerinden yaranmalarindan rahatsizsaniz bir kere tam olarak geregi neyse yapin nerde duracagini iyi bilsin !
Abartiyorsunuz diyenler de; insan bu tarz durumlari yasayinca bir kadin olarak ne yapilmaya calisildigini anliyor. Yasayinca abartilmadigini anlarsiniz.
Anlatamıyorum galiba beni cabirmadi cagirsa niye yemek hazirliym ben giderdim hiç onun için gitmesem de eşim gideck diye giderdim.esim ekmk istemiş msj görmedim diyince oda kalkıp beni aramış sende gel buraya diye .istediği değil yani cagirck olsa banada yarım saat önce söylerdi bende birşey hazirlamazdmneden? siz bir aile değil misiniz? kaldı ki kocanın karnını doyurmamış seni de çağırmışlar.. ben evde ekmek bekliyorum diye söyleneceğine kalk sende git o zaman yüzüne söyle eşinle tartışacağına.. ayrıca evde tek olunca ne oluyor onu da çözemedim.. buz gibi kapris ve kıskançlık yaptığınız kusura bakmayın..
Teşekkür ederim...'göze girmeye çalışan elti' başlığına anlam veremedim kimin gözüne girmeye çalışıyor kocanızın mı?
bekar veya ne bileyim komşu kızı vs olsa anlayacağım da elti yani..
bence size iyilik olsun diye çağırmışlardır kv de var hem evde..
kendinizi yıpratmayın bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Anlatamıyorum galiba beni cabirmadi cagirsa niye yemek hazirliym ben giderdim hiç onun için gitmesem de eşim gideck diye giderdim.esim ekmk istemiş msj görmedim diyince oda kalkıp beni aramış sende gel buraya diye .istediği değil yani cagirck olsa banada yarım saat önce söylerdi bende birşey hazirlamazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?