Şunları ben okurken üzüldüm sen yaşamışsın bi de canım benim. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi.
Aynı dertten bana da nasip et allahımArkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.
Ay hiç çekemem.Arkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.
Es anlamli kelimeyle aldatmis sonuctaÇok ağır şeylermiş bu ne böyle evlerden ırak
Kurtulmak istediğim biri olunca ben de kendimi böyle böyle ikna ediyorumEs anlamli kelimeyle aldatmis sonucta
Çok takıntılısınız.. Siz evlenemezsiniz.Arkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.
Arkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.
Sana dogrularinla mutluluklar diyip engelliArkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?