Gözüme batan bir huyu daha siz ne derdiniz?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.

Şunları ben okurken üzüldüm sen yaşamışsın bi de canım benim

Aynı dertten bana da nasip et allahım

Ay hiç çekemem.
Cevabı yapıştırmaya gerek bile görmem.Ha çok istiyorsan baştan sona bilinçli olarak yanlış yazdığın cümleler kur gönder.
"Sen bunları düzeltedur" de kaç.

Çok takıntılısınız.. Siz evlenemezsiniz.

Adam Londra'da yaşıyordu. Yaptığınız çeviri hangi dilden, hangi dile ? Adam dil kursu hocama sorayım dediğine göre çeviri, Türkçe'den İngilizce'ye miydi ? Adam şu anda dil yeterliliğinde hangi seviyedeymiş ?

Son düzenleme:
Sana dogrularinla mutluluklar diyip engelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…