Dil geliştiriyoruZBirbirinize fotoğraf göndermeyin, yorumlamazsanız belki sorun kalkar. Bunu neden yaptığınızı da anlamadım ama.
Değil:)Adam kova burcu mu
Oğlak?Değil:)
Kasıtlı olarak yıldırıcı şekilde düzeltiyorsa hoş değiş ama dil öğreniyormuşsunuz pratik gibi eş anlamlısı varda veya bir yanlışınız varsa söylemesi normal bence kötü niyetli değilArkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.
Değil:)Oğlak?
Değil
Öküz jxhhxhxhxhx
Acıklı bir "mansplaining" vak'ası.Arkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.
Sadece kadınlara da değil tarihi bilgisi iyi rehberlere de sallıyor:))Acıklı bir "mansplaining" vak'ası.
Sizin tercihinizBizi niye yoruyorsunuz ya
BoşaninArkadaşlar sevgilim entellektüel bir sürü dil biliyor yurtdışında. Ben de dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu ara 3 kez oldu. Bir cümle gönderdi mesela çevirdim çevirimde hata yok. Fotoğraf çeviri ile uyumlu. Bir kelimeye takıldı böyle olacak diye. Benim dediğimde yanlış değil eş anlamlı gibi düşünün hatta fotoğrafla daha uyumlu. Sonra evet fotoğraf öyle gibi dedi kabullendi. Normalde he der geçerdim ama 3 olunca ben de üzerine gittim. Diğerinde de benzer bişey. Yok yanlış oldu o kelime kalıptır bu şöyle olacak diyor foto gönderiyor filan, bence yanlış değil eş anlamlı başka bir belime kullanmışım o kadar da basit bişeyki. Sonra ben bunu dil kursu hocama sorayım diyor. Yani adamın eksisi aldı başını gitti. Cimriliği var diyordum bi de bu çıktı. Ben bu adamdan ayrılıyorum arkadaşlar. Size sorum sizi böyle düzeltmeye çalışan kişiyle ilgili ne düşünürsünüz? Ne söylersiniz? Başıma bi daha gelirse cevabı yapıştırmak istiyorum.
evlenmeden kurtar diyosun:)Boşanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?