Gözüme batan bir huyu daha siz ne derdiniz?

ne var düzeltmesinde, boş bir İngilizce kalıp tartışması biz de arada yaparız o öyle miydi şöyle mi yazılır vs diye. Siz kompleks yapmışsınız dil mevzusunu bence biraz o sebepten böyle standart günlük bir muhabbetten nem kapıyorsunuz. Ayrıca hatalarımızın düzeltilmesi, birinin bize doğrusunu anlatması veya doğrusu hakkında tartışmak normal şeyler. Biraz özgüven ya

Ayrılmak için yer arayıp sürekli küçük şeyleri büyütmek.yerine ayrilsaniz ya.
Ben umursamazdim bile yaptigimin doğruluğundan eminsem ; "evet" der geçerdim.
Erkekler biraz boyledir,öğretmek ister.
Bu her konu için geçerli.Bilen,öğreten işe yaradığını hisseden erkek kendisini daha iyi hissediyor muhtemelen.

Ayrılmayacağın nerden belli. Ben ayrılacam diyip Bi daha söylerse ne diyim de cevabı yapıştırayım demenden belli.

Cimri diye ayrılmayın bundan dolayı mı ayrılacaksın?

Gözüne batııyorsa ayrıl,şimdi,sonra,az sonra diye diye evliliğe gidecek artık

Önceki konularıma bir göz atın öyle söyleyin bence
siz de çok önyargılısınız:)
İnanın önyargılı değilim. Az çok konularınıza şahit oldum. Kusursuz insan arıyorsunuz. Maalesef öyle bir insan bulamazsınız.

Sevmeye çalışıyorsunuz sevmiyorsunuz. Karşınızda ki adamla konuşabilir, onu anlayabilirdiniz.

Sohbet edemiyorsunuz, gezemiyorsunuz her şeyden bir anlam çıkarıyorsunuz.

Sevseydiniz. Konuştukları, soruları, imaları sizi rahatsız etmez, sohbet esnasında eritir giderdiniz. O yüzden takıntılısınız dedim.

Zor bir insansınız, sizinle uzun süreli ilişki çok zordur.

Bu kadar bilgiden zor olduğumu söyleyemezsiniz net.
Önceki konularımda birçok insan bu adam çok itici dedi herkes zor o zaman

Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Kariyeri var diye hoşunuza gidiyor çünkü sizin kariyeriniz için de kapı olacak. Ama o da bilgisiyle sizi ezmeye çalışıyor sizin de bilginiz olduğu halde.

Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Kariyeri var diye hoşunuza gidiyor çünkü sizin kariyeriniz için de kapı olacak. Ama o da bilgisiyle sizi ezmeye çalışıyor sizin de bilginiz olduğu halde.
Aynen ben buna takıldım ezmeye çalıştığını hissediyorum hani öyle bi düzeltme

Birbirinize fotoğraf göndermeyin, yorumlamazsanız belki sorun kalkar. Bunu neden yaptığınızı da anlamadım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…