Gözyaşı ekmeğim suyum gibi oldu, lütfen okuyun

hayatim321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
344
8
16
35
İstanbul
Herkese merhaba,

beni önceki konulardan bilirsiniz belki. Gel git zaman geçti fakat ara ara yine birşeyler oldu. Artık her seferinde yazmıyorum bile. Fakat hafta sonu yaşanılanları size aktarmak istiyorum Ben olayın içinde olduğum için objektif bakamıyorum artık bu yüzden sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.

Aslında perşembe gecesinden başladı. Gayet normal uzanmış tv izliyorduk aramız gayet iyi sarılmalar falan ben dudağımı uzattım sadece öpücük kondurmak istemiştim of hadi dedi. Bende doğal olarak bozuldum ve öpmedim. Göğsünde uzanmaya devam ettim ama gözlerim doldu, üzüldüm. Bir süre sonra kalktım ve biraz daha dolandıktan sonra yattık. Ertesi sabah normal işe gittim ve hiç aramadım eşimi. Beni aradığında neden hiç aramıyorsun dedi bende işim var yoğunum falan dedim ama tabii yemedi nese uzatmadı bende bişi demedim ve gün normal bir şekilde geçti. Akşam evde süper değiliz ama konuşuyoruz fena değil yani. Ben bu aralar öksürük şurubu kullanıyorum. Bu ne böyle diye takılıyordu bende öksürüğüm var biliyorsun demiştim. Amaan ne gerek var falan dedi ( eşim böyle şeyleri gereksiz görüyor nasılsa geçecek neden falan diye düşünür), bende dedim ki zaten sana kalsak dedim. Sen zaten sırtını bana dayamıyorsun annene babana dayıyorsun dedi.

Neyse bu lafıma yine kızdı ve moral bozdu o akşam da öyle geçti sessiz ve sedasız moraller bozuk. Sonra cumartesi oldu ve ben sabah sınava gittim beni okula bırakırken arabada yine bir şey oldu fakat gerçekten hatırlamıyorum yine bağırdı etti bende aynen. Bu şekilde sınava girdim. Sınavım 11.30 da bitti. Çıktım alışverişe gittim saat 16 falan oldu tabii hiç aramadı beni. Sonra ben aradım. Uyuyorum evde dedi. Anlamadım dedim. İnsan bir arar ya merak eder dedim. Yeter artık sıkıldım senin bu olayları uzatmandan dedim. İyi hadi söyle nasıldı dedi sen uyumana bak dedim ve telefonu suratına kapattım. Akşam annamlere gidecektik. Nese ben direk geçtim o da geldi ama yoldan beni aradı naptın diye nese. Akşam annemlerde yemek falan gayet iyiydi herşey. Geç saate kadar oturduk ve eve gittik. Yine bişi oldu ve moraller bozuldu gerçekten hatırlamıyorum. Nese bakın yattık ve ben rahat durmadım yani insan konuşmak istiyor. Neden böyle yapıyorsun diye başladım.

Son günlerde bana karşı fazla sinirlisin hemen kızıyorsun dedim. Cevap var mı yok mu belli değil. Mıy mıy dedi ki uyumak istiyorum uykum var. 10 dakka sonra uyu ölmezsin dedim. İşte dedim sen böyle böyle yapırsun her öpmek isdtediğimde kafanı çeviriyorsun falan. Ya ne zaman yapmışım bunu dedi daha geçenlerde dedim yani anlam veremiyorum neden dedim. Ben tam böyle konuşurken yatakta bir doğruluşu var anlatamam üzerime böyle sinirle dişlerini sıkarak parmağını gözüme soka soka dedi ki yeter bıktım artık senin bu konuşmalarından dedi. Ben ne olduğumu şaşırdım ve ağladım. O gece de öyle noktalandı.

Ertesi sabah pazar sabahı. 11.30 gibi kalktık tabii doğal olarak bende moraller sıfır. Yumurta aldırayım mı dedi sadece sen bilirsin ben yemicem dedim. Kalktı kendine yaptı yedi bende bu meyanda haftaiçi çok yoğun olduğum için bütün işlerimi yaptım çamaşır bulaşık, nevresim, yemek ütü vs. Bu meyanda hiç konuşmadım. Bi ara baktı ki onun istediği yemeği yapıyorum geldi şakalar yapmaya falan başladı yani normale dönmüş gibiydi. İşlerimi bitirdikten sonra alışverişe gidecektik. Avm ye gittik gayet normal herşey bir mağazaya girdik ve ne arıyorsun pardesü mü dedim yok dedi gıcık bi sesle fiyatlara bakıyorum takım elbiselerin dedi. Niye sinirli cevap veriyorsun ki dedim çünkü saçma sapan sorular soruyorsun dedi. Ben öylece kaldım ve mağazadan çıktım. Biraz sonra o da geldi. Ve hiç konuşmadan ikimizinde suratları asık bir şekilde yan yana ama ayrı yürüdük. Ben bot arıyordum bütün ayakkabı mağazalarına girdim peşimden girdi. Sonra gidebiliriz dedim. Başka bir avm gittik. Yolda hiç konuşma yok tek kelime bile. Girdik otoparktan yukarı çıkarken dedi mi bari yanımdan yürü dedi ki zaten kafam doldu sinirlendirme giderim bak dedi. Gidelim o zaman dedim. Kaldım öylece bu yukarı çıktı yürüyen merdivenle sonra bende çıktım baktım beni bekliyor ve beni arıyor gittim yanına. Gidebiliriz dedim yürü dedi.

Ve çıktık. Yani o insan kalabalığının içinde ağlamamak için kendini zor tuttum. Kaç gündür bu moral bozukluğu, her gün yeni bir şey. Artık dayanamadım tam iyi olacak derken tekrar tekrar tekrar. Bindik arabaya yolda bana sakın moralinin şimdi bozulduğunu söyleme zaten bozuktı kaç gündür dedi. Ben bu sefer hiç bişi demedim. Biraz daha konuştu ve dayanamadım ağladım. Bu sefer yavrum ağlama artık yeter dedi ve o da ağlamaya başladı. Ben dayanamıyorum senin ağlamana dedi, sürekli ağlıyorsun dedi. Bi alışveriş bile yapamadık, yazık dedi. Bizim sevgimiz tükenmiş bu böyle olmaz dedim. Nese biraz öyle konuştuk işte. Eve geldik az bişi yedik ve uzandı ben dayanamadım bu sefer ben gittim yanına. Nese anlıycanız bütün gece normale dönmedi hep üzgündü gözleri hep doluydu. Sonra yattık gece beraber olduk.
Biraz uzun oldu ama, düşüncelerinizi bekliyorum.

Bu evde bişeyler oldu hatırlamıyorum dediğiniz şeyler var ya.
Belki de eşiniz için önemli bunlar.
Bi de sanırım ailenizle ilgili sorunları var...
Laf arasında söylenmiş ama siz hiç sebebini sormaya tenezzül etmemişsiniz..

Bu evde demedim ki arabada demiştim nesye.
Eşimin ailemle ilgili hiç bir sıkıntısı yok aksine onları çok seviyor ve de çok bağlı, ben sadece onların yanında gayet iyi davrandığını fakat sonra eve döndüğünde yine moralsiz olduğunu anlatmak istemiştim.
Laf arasında söylenen bir şey yok ki nerden çıkardınız?

esınızın belkıde sıze bıle anlatamadıgı bır derdı vardır anlattıklarınızdan o cıkıyor sadece. ve bız kadınlar kendımız yaptıgımızda sorun olmayan seylerı erkekler bıze yapınca sevgımız bıttı dıyıp dahada baskı kuruyoruz onların ustunde. aksıne sızınle aglayabılen bır erkek var karsınızda pısman olmus bellıkı. belkıde sakınce dınlemelısınız onu

Gözyaşı ekmeğin suyun değil de,nefes almak gibi bir alışkanblık olmuş sen de.Eften püften herşeyi takar olmuşsun.Olaylara karamsar değil de bir de güzel bir bakışla baksan.Mesela seninle alışverişe çıkan,seni arayan,sen aramadığında neden aramadığını merak eden,göğsüne yaslanıp birlikte tv seyrettiğin,seninle aile ziyaretlerine gelen,sevdiği bir yemeği yaptığında sana teşekkürünü belli eden bir eşin var.Sen çok fazla ilgi bekliyor ve aynı ilgiyle onu boğuyorsun.Sonuçta evlisiniz,yuvanızı kurdunuz birlikte geçiniyorsunuz.Senin öpmek istediğin an,o dalgındır uyuşukluk yapmıştır,o an düşünemmemiştir,o an CANI İSTEMEMİŞTİR,uykusu geldiği zaman uyumak istemiştir,o an tartışmak istememiştir.10 dk.geç uyu diyorsun ama konular başlayınca öyle 10 dk.ile bitmiyor.Konuşmanın da bir saati var.Bir de sana bağırma sebebini hatırlamıyorsun ya,o hatırlamadığın sebeplerdedir detaylar.Ailenle ilgili bir laf çarpmış sana.Bence sen kendi sözlerine ve tavırlarına dikkat etmiyor,arada kırıcı birşey söylüyor olmalısın.Yoksa gözyaşını ekmeğin suyun yapacak bir dert göremiyorum.Erkekler sürekli ağlayan,sürekli beklentileri olan kadından çabuk soğurlar.Kadın dırdırı dediğimiz şey böyle başlar işte.

valla eşinizde negatif bi şey göremedim açıkçası.yukarıda arkadaşların da dediği gibi sizinle vakit geçirmeyi seven sizinle aile ziyaretlerine gelen bi adam.çok üstüne gitmeseniz.ne var ne oldu neden durgunsun gibi soruları sormasanız.hem bak siz de çalışıyormuşsunuz.işyerinde kafanızı dağıtın arkadaşlarınızla vakit geçirin.eşinizle de bugünlerde en azından çok polemiklere girmeseniz.her suratı asıldığında ya da ne biliyim sizi öpmediğinde ne var ne oldu demeyin.biraz pozitif olmaya çalışın.gerçi size bunları söylüyorum da ben de sizden farksız değilim.dün rekorumu kırdım ve bütün pazar günü ağlayarak geçti.ağlama duvarına döndüm.biz de çok kavgalar ettik eşimle.hatta bu sabah aynada kendimi tanıyamadım öyle söleyim.inşallah size söylediklerimi ben de hayata geçirebilirim.

inan bana bu tip davranışlar erkeği çok fazla soğutuyor..
yada bu aralar çok mu kırılgansınız?

Her şeyi büyüten biri gibi davranmışsınız. Örneğin ben olsam fiyatlara bakıyorum diye beni tersleyen eşime hiçbir şey olmamış gibi sakince cevap verirdim ki kendinden utansın (tabi gerçekten ters çıktıysa) ya da gülerek soranda kabahat ne halin varsa gör derdim. aynı şeyi öpmek istemezse, gitmek isterse, her durumda yapmaya çalışırdım. inanın sokaklarda trip atıp eve dönelim demek hiç hoş değil, eşiniz bir dahaki sefere dışarı çıkarken çekimser olacak. erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor, ondan sürekli ince hassas davranmasını bekleyemezsiniz. evin içinde sürekli ağlayıp duran bir eş bir erkeğin içine kapanmasına ve duyarsız olmasına sebep olur. eşiniz fevriyken siz sakin olmalısınız. ateşle su gibi birbirinizi dengelemelisiniz. ve her fırsatta yok sevgi bitmiş yok saygı bitmiş gibi ağır cümleler kurmamalısınız. her şeyi büyütüp tamam biz bitmişiz moduna girerseniz hiçbir sorun olmayan evlilik bile bitme noktasına gelir...

Eşim bana ailemle ilgili laf çarpmadı ki bunu hangi yazımdan çıkarıyorsunuz anlayamadım?

İnşallah..
Benim öncedeki konularım da var. Şimdi burda sanki ben hatalı gibi duruyorum ama öyle. Ben eskiden bu kadar sinirli bir insan değildim. Bu kadar ağlayan bir insan da değildim bu kadar moral bozan hiç değildim. ...

Eşim bana ailemle ilgili laf çarpmadı ki bunu hangi yazımdan çıkarıyorsunuz anlayamadım?

"Sen zaten sırtını bana dayamıyorsun annene babana dayıyorsun" Bu yazdığın cümleden ÇIKARDIM.Nerden çıkardığımı sormuşsun ya.Ben de şunu anlamıyorum.Bir konu açılıyor kendimizce yardımcı olmak adına yorum yazıyoruz.Böyle trip atar gibi bir cevap."Nerden çıkardın anlayamadım".Yani bu kadar yazdığımdan bu mu senin için önemli kısım.Bir de ben "nerden çıkarıcam".Sen yazmışsın ben de cevap yazdım.Neyse,yorum yazmakta kabahat artık.

Allah Allah ben trip atacak biri değilim burada sizlerden yorum istediğim için yazdım. Kafam dolu unutmuş olabilirim. Sende normal bir şekilde bak şurdan dersin. Yorum yazmak istemiyorsan yazma hey yarabbim ya bide suçlu olduk var mı daha ötesi!

cinsel yaşantınız nasıl ? sevgiyle ve merhametle yaklaşmıyorsunuz bir birinize sanki.ayrıca kavga edecekseniz tam edin ki içiniz de bir şey kalmasın.biz ilk yıl çok kavga eder çok küserdik birbirimize hatta küs odamız bile vardı.küsen orda yatardı :)))))))

çok büyük dertler değil bunlar.hele bir besmele çekin

Cinsel yaşantımız kötü değil. Sevgi ve merhamet normalde var ama son zamanlarda sanki ikimizinde birbirimize karşı tahamülü değişti yani ufacık bir şey bile bizde hemen küslüğe dönüşebiliyor. Küs odamız yok bugüne kadar hiç ayrı uyumadık. Cinsel hayatımız kötü değil dediğim gibi. Hoşuma gidiyor ve isteğim de yerinde fakat ne gariptir ki bugüna kadar 1 kere bile sonuca ulaşamadım. Kusura bakma sorduğun için yazdım yoksa yeri burası değil bunun. Bunu anlamıyorum neden ama böyle.

Baştan sona okudum eşini de seni de bi'güzel sarsasım geldi vallahi daraldım

Farkında mısın bilmiyorum ama sizin sorununuz yok hep gözünün üstünde kaşın var olayı olmuş çok sevdiğinizden midir nedir birbirinize karşı çok alıngansınız. Hani böyle başka şeye bunalıp birbirinizin en küçük çıtında birbirinize patlıyosunuz gibi.

Gidin tatil falan yapın, toprakta çıplak ayak yürüyün, doğa yürüyüşü yapın, deniz kenarında derin nefes alın ve en önemlisi birbirinizin kıymetini bilin hele ki tüm dertleriniz bu yazdıklarınızsa. Şimdi sizi ayırsalar ölürsünüz şu kenarda tövbe tövbe

Uzun lafın kısası cidden ben öyle büyük bi'şey göremedim biraz vurdumduymaz olmakta fayda var yoksa ömür mü geçer öyle niye surat asarak dedin, niye böyle dedin, niye yan baktın:26:

Güzelim,o zaman düzgün bir ifade şekliyle yazarsın "hangi yazımdan çıkartıyorsun" diye yazarsan benden cevap olarak dur canım bak ben sana göstereyeim dememi bekleyemezsin.Bir de hala verdiğin cevaplar aynı modda
Yorum yazmak istemiyorsan yazma hey yarabbim ya bide suçlu olduk var mı daha ötesi! bu nasıl bir cümle.Kötü birşey mi yaptık yorum yapmakla,tecrübelerimize dayanarak yol göstermekle.Ya neyse acayip sinirlendim.Durduk yere canım sıkılsın istemiyorum.

eften püften huzur kaçırmak bu olsa gerek

ayrıca siz bazı şeyleri kafanızda büyütüyorsunuz biriktiyorsunuz 2 gün sonra ısıtıp eşinizin önüne sunuyorsunuz. O an öpmek istememiş ve siz buna içerlemişsiniz. Bunun üzerine darılıp zıtlaşmaları sürdürmüşsünüz.

Fakat eşinizin dediği" sen zaten bana değil ailene sırtını dayıyorsun" kelimesi ne anlama geliyor ?? Eşinizi hala eş olarak görmediniz mi_?Asıl sorun orda,ona odaklanıp çözün.

Daha önceki actiginiz konulari tam olarak okumasamda goz gezdirdim bence biraz abartiyomussunuz gibi geldi bana mesela ask diyosunuz bence bir evlilikte en onde gelen sey saygi ve sevgidir bu ikisi oldugu surece bir evliligin kolay kolay bitticeni sanmiyorum ask gelip gecer sevgi ve saygi kalicidir bence bu kadar alingan olmayin esinizin her lafindan ters seyler cikarip kafanızı bu kadar kurcalamayin ve evliliginizin tadini cikarin

Eşim ona 100 % güvenmediğimi biliyor ve buna çok ama çok içerliyor ve çok üzülüyor. Sen güvenmediğin bir insanı nasıl seviyorsun o zaman falan der. Aileme çok düşkün olduğumu hatta bazen ondan bile önde geldiklerini düşünüyor. Ben kimim ki der mesela hep. Halbuki onu ne kadar sevdiğimi de çok ama çok iyi bilir. Buradan belki öyle anlaşılmıyor ama gerçekten eşimi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…