Gözyaşı ekmeğim suyum gibi oldu, lütfen okuyun

1.Aklıma takılan şey bu adam nedne dudagını çekıyor.
2.kocanın aglaması senı sevıyor bence. yada bazı sorunları var sana soyleyemedııg
3. Gülüm yuzunu bence cok asıyorsun hemen kızıyorsun . bak allah gücü erkege sabrida kasına vermıs ama ben bu yazdıklarında sabır dıye bırsey gormedım. senın hep yuzun ona karşı gulmelı... bak onun sevdıgı yemegı yapınca nasıl etrafında donmus falan ... ıkınızde ılk adımı hıc atmıyorsunuz.. ve adam demıs senı aglarken gormek ıstemıyormus uzuluyormus...

Herkes sağ ve sıhhatliyken, yenecek ekmek varken, güzel bir yuva kurulmuşken küçük şeyleri uzatmak, inatlaşmak anlamsız

İnsanoğlu doyumsuz, sürekli daha iyisi olsun derken elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz

Ben tek başına sana yüklenmeyeceğim; her anlaşmazlıkta hata çift taraflıdır. İkinizde biraz alttan almayı, bir adım atmayı öğrenirseniz ağlayacak bir sorun kalmayacak bence

Laf arasında söylenen dediğim italik. Arabada konuşma değil. Evde.
Ayrıca hatırlamadığınız ve hatırladığınz şeyler sizin kaprisleriniz gibi geldi bana.
O kadar uzatıyor ve herşeyden ne kapıyorsunuz ki..

Tabii sizler sadece burada yazılanları bildiğiniz için böyle youmlar geliyor belki de ben tam ifade edemedim. Yaşım 31 Eşimin kıymetini de biliyorum ama işte bazı şeyler birikince bende patlamaya sebep oluyor.
siz burda bu kadarını anlatırsanız bende ona göre yorum yapabilirim.
yazdıklarınızdan çok kaprisli olduğunu ve olayları yersiz çok uzattığını gördüm ben

valla bana buyuten esınız degılde sızmıssınız gıbı geldı

Aslında öyle ahım şahım bir sorununuz yok Allaha şükür düzelebilecek şeyler gibi..Tabi yaşayan sensin en iyisini sen bilirsin ama belki başka olaylara siniri oluyordur senle konuşurken sana patlıyordur.Bazı insanlar böyledir iş durumu olur orda sinirlenir veya başka bişey.Yanındakinden çıkarır elinde olmasada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…