Gözyaşı ekmeğim suyum gibi oldu, lütfen okuyun

Senin ailen eşin artık odak noktan da o olmalı. Bu demek değil ki ana babanı unut.Gerektiği ölçüde görüş yine onlarla.Ama aile deyince artık eşin ve sen varsın.

Ayrıca pireyi deve yapmadan o an sıkıntını eşine söyle ki yok yere aranız bozulmasın.

dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali sizin olaylarınız.

maalesef bazı kadınların (bende öyleydim eskiden) en kötü özelliği çok beklenti içine girmek
biz istediğimizde itebiliriz adamı ama onların öyle bir hakkı yoktur
uzatmışsın da uzatmışsın
seninle alışverişe giden, seninle ağlayabilen bi eşin var
bence herşeyi çok büyütme
bide bikaç gün önceki konuyu sürme adamın önüne
az daha ılımlı olmaya çalış...

Son düzenleme:
Sorunları büyütmek yerine çözmeye çalışmadığınız sürece daha çok ekmek yerine gözyaşı yersiniz. Biraz güleryüz, biraz anlayış bu kadar zor olmamalı. Size bir adım gelene, siz 10 adım gitseniz hayatınızdan çok şey değişir, sizden hiç bir şey eksilmez.

Bisey daha dikatimi cekti yapilan yorumlara dahi aliniyosunuz yardim istedim suclu ben oldum gibisinden yorumlarinizi okudumda buda gercekten ne kadar alingan ve kuruntulu olduğunuzu gösteriyor esinizede ayni sekilde davraniyosaniz esinizin bazi tavirlari pek yersizde deyil yani

bu anlattginiz zaman diliminde hiç birlikte olmadinizmi bu yüzden uzaklasiyorsunuz kavga çıkıyor bizde bazen böyle oluyoruz kopuyoruz kavgalar falan avm de ayrı ayrı yurumeler ama inşallah aklında başka bir bayan yoktur canım

Yanlış anlaşılma oldu sanırım ben cinsel ilişkiye girmiyoruz demedim ki.. Başka bir kadın falan da yok.. Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız?

Uzay yolu, kaptanın seyir defteri gibi olmuş..Küçük tatsızlıkların çetelesini tutmayın. İlla bir ilişkinin seyir defteri gibi bir şey tutulacaksa mutlu anları kaydetmek lazım ki sıkıntılı zamanlarda aslında ne kadar mutlu olabildiğinizi de size hatırlatsın.

sizin kavga etmek için bir sebebiniz bile yok bence
küçücük şeyleri büyütüp dağ yağmışsınız
bence eşinizin kıymetini bilin karısı ağlanca kendiside ağlayan erkek ne gördüm nede duydum..
siz bana biraz çocuksu geldiniz yaşınız kaç acaba?

Son düzenleme:

Tabii sizler sadece burada yazılanları bildiğiniz için böyle youmlar geliyor belki de ben tam ifade edemedim. Yaşım 31 Eşimin kıymetini de biliyorum ama işte bazı şeyler birikince bende patlamaya sebep oluyor.

annem hep derdi erkeklerin aradığı tek şey huzur diye... ne kadar da doğruymuş. sizin eşiniz de bunu arıyor, bence farkında olmadan reddettiği ya da o an başka bir şey düşündüğü için farketmediği öpücüğü dönüp kafasına kakmanız doğru değil. dönüp cilveleşirken gülerek söylersiniz ben de seni öpmüyorum ceza dersiniz olur biter :)

bence o sizi aramadıkça aramamak ne demekmiş aynı evin içinde biri kahvaltı yaparken ben yemicem demek ne demekmiş

erkekler çocuk gibi gördüğünüz üzere ama (afedersiniz kabalık etmek istemem ama) fazla dırdırcı gibisiniz ( daha uygun bir kelime bulamadım :26:) aynı olayları dönüp dönüp önüne koymanıza gerek yok gerekli yer ve zamanda yaptığının bedelini ödetin
bence en önemlisi ortada bir tavır varsa, astığınız suratın sebebi varsa karşı taraf bunu bilsin belli ki kocanız kendi hareketlerini görmeden sadece sizin gerginliklerinizi görüyor ve tabii her şey surat asarak çözülmüyor

keşke ülkemizde çift terapileri yaygınlaşsa da birbirinize hayatı zehir etmeseniz...

Tabii sizler sadece burada yazılanları bildiğiniz için böyle youmlar geliyor belki de ben tam ifade edemedim. Yaşım 31 Eşimin kıymetini de biliyorum ama işte bazı şeyler birikince bende patlamaya sebep oluyor.

hala bazı şeyler birikince diyorsunuz.. farkında değilsin ama biriktiren sensin.. bir öpme olayını biriktirip kafanda kurup 3 gün sonra adamın yüzüne vuran bu sebeple tüm gün telefonunu açmayan sensin. haa bu arada eşinin neden böyle davrandıgınız hakkında haberi bile yok..

o an dile getirseniz çözüme ulaşacak ama siz biriktirip sunmayı tercih ediyorsunuz. bu da ilişkiyi yıpratır.

yukarda belirttiğim kısım için yorum yazmıştım ama sonra pişman oldum gerçekten. çünkü siz kendinizde hata görmüyorsunuz. hala diyorsunuz ki "ben eskiden böyle değildim" ya da "bu konuda ben suçlu gibi olmuşum" "siz sadece bu yazılanları bildiğiniz için böyle diyorsunuz"

Son düzenleme:
cnm her evlilikte olan şeyleri yaşıyorsunuz ama sen fazla tafra yapıyorsun kafanda büyütüyorsun tamam birikim olabilir ama bu kadar kafana takıpta surat asma bizim tartışmalarımızda benim surat asmamdan kaynaklanır hep eşim sinir olur ve bağırmaya başlar senin suratından çekiyorum diye sana istemediğin tepkiyi vermeyince sakin ol ne ağla ne bağır çağır bişi olmamış gibi davran ve bir saat sonra yanağına öpücük kondur benim eşime benziyor eşin...ve emin ol sana karşılık verecektir evlilik emek istiyor cnm bir taraf hep ilk adımı atmak zorunda erkekler çocuk gibi gerçekten bu böyle ...

ve tartışmalarınızı uzatmayın sende surat asmanı uzatma eğer eşin sana yaklaşıyorsa bir iki naz yap sonra yumuşa tartışmalarımızdan sonra adım atan taraf eşim oluyor çünkü bağırıp çağırarak beni üzdüğünün farkına varıyor ben bazen surat asmayı abartıyordum ama artık bana yaklaştı mı bende adım atıyorum ona...

bence hatanın çoğunluğu sizde..

sorunu çözmek yerine biriktirip köşeye koyup 2 3 gün gecırebılıyorsunuz... halbukı o gece uyumadan askım az önce ben senı öpmek ısterken neden böyle yaptın kırıldım ve anlam veremedım ? dıye sorsaydınız ..

belkı mantıklı bır sebebı vardı onu öğrenip rahatlardınız ya da esınız gonlunuzu alır gelıp gecerdı bu sorun... ya da sızın neye kırgın oldugunuzu bılırdı hıc olmazsa.. üstüne eklenıp eklenıp gitmezdi...

siz aynı yeni sevgililer gibi davranıyorsunuz ama aynı evin içinde yorulursunuz böyle yaşayarak.. ve eşin de kötü olmanıza çok üzülmüş bence siz mantıklı davranarak bu evliliği çok güzel çekip çevirebilirsiniz.. her şey sizde bitiyor aslında..

Teşekkürler yorumun için ..

eski konularınıza şöyle bir baktım, sizin evliliğinizden beklentiniz cok yüksek, sevilmek yetmiyor dolu dolu bir aşk filmlerdeki gibi bir ilişki arzuluyorsunuz, beklentiniz bu denli yüksek olunca, elinizdeki beklentinizi karsılayamayınca sürekli memnuniyetsizlik yasıyorsunuz, bence beklentilerinizi düşürün,ilişkinizi sorgulamayın, mükemmeliyetçi yanınızı biraz törpüleyin, hem mükemmel evlilik diye bir şey yok, bakın görün her şey düzelecektir.

Son düzenleme:

Sanırım haklısınız. Beklentilerim çok farklı, teşekkürler

Diğer konularınızı bilmiyorum ama bana eşinizle aranızda iletişim eksiliğiniz var gibi geldi. Siz biraz duygusal bir bayansınız, içinize atıyorsunuz gibi. Halbuki kırıldığınız, üzüldüğünüz bir şey olduğunda, eşinize o anda belirtin.
Sürekli ağlamak bir çözüm değil lütfen güçlü olun. :)

B'nde bişey var sandım ...sankim olayları büyütmekten hoşlanıyorsunuz ...yahu ben bir bayan olarak bile anlattıklarınıza dayanamadım .bakın biraz güçlü olmalısınız bence .Yahu şöyle bir duruşunuz olsun ...

Kusura bakmayın ama sanki mızıkçı çocuklar gibisiniz .Eşinizde Bu durumdan sıkılmış gibi ...bir derdimolsa ve ben eşinizin yerinde olsam size hiçbirşeyimi. anlatmam ..
Siz destek olmaktan çok olayı dahada büyütür içinden çıkılmaz bir hale sokabilirsiniz ...sadece kendinizi düşünmekten vazgeçmelisiniz

Şu okuduklarım bana biraz egoistçe geldi ...sanki dünya sizin etrafınızda dönüyor ...eşiniz size kötü davranıyor ...vs vs haddimi aştıysam affola ...

Gecmis butun konularinizi okudum.

Aslinda cok benzesiyoruz sizinle duygusal acidan. Bende cok cok duygusalimdir, hep esimden ilgi, sevgi beklerim. Beni dusunmesini , bna heyecaninin hic dinmemesini bekerim. Bilmiyorum kucuk yasta yatili okula gittim, anne evimden ilkokuldan sonra ayrildim. Aileme de ozlemim had safhadadir mesela. Su anda da cok uzakta yasiyorum ailemden. Esimde benim ilk askim. Yani ben hic ask yasadim evlenmeden once. O yuzden sanirim esimden beklentim cok fazla oluyor. Bazen sizinkine benzer tartismalarimiz da oluyor ama arkadasim biz haksiziz.

Eski konularinda biri bir yorum yapmis. Cok fazla ask filmi, dizi vs izleme diye. Bence de izlememeliyiz ve ben agzimdan sular akarak izlerim

Aslinda kendi istedigimiz gibi bir es beklentisinde yureklerimizi kirmaktansa esimizi oldugu gibi kabul edip, biraz onlar bize biraz da biz onlara ayak uydurarak hayati bize de onlara da zehir etmek yerine, evliligin tadina varmak gerek diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…