Gözyaşlarımı tutamadım..

Duygularımız karşılıklı.. Amin canım benim ikimize de sabır ve dayanma gücü diliyorum..

Özlemek neden dramatize yapmak olsun o yazdiklarimdan sadece bunu mu anladiniz
Gurbetteyim ve çok özlüyorum teması altında duygulanıp yazdım.. Neye dayanarak dramatize yaptığımı düşündünüz. Çok üzücü gerçekten hiç o niyetlerle yazmadım ben bunlari

Yani konuyla alakasız ama
Şu gelini evden çıkarırken anne babaların gelinlerin ağlamasını hiçbir zaman anlamayacağım
Zorla mı evlendiriyorlar ya da istemiyorlar mı neden ağlıyorlar anlayamıyorum

Yani konuyla alakasız ama
Şu gelini evden çıkarırken anne babaların gelinlerin ağlamasını hiçbir zaman anlamayacağım
Zorla mı evlendiriyorlar ya da istemiyorlar mı neden ağlıyorlar anlayamıyorum
Büyüdüğün evden ailenden temelli ayrılıyorsun ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.. Neden öyle düşünüyorsunuz aşk olsun

Aynen öyle, yeterki acı haberlerini almayayım da böyle olmaya raziyim.

Ailemle eşimin ailesiyle aynı semttem çoluk çocuğu toplayıp bi sahil kasabasına mi yerlesesim var

Bence aile olmak demek üzüntünü de sevincini de kmlerce öteden bile olsa paylaşabilmek demek. İçinize atmayın belki üzülürler ama sizin nasıl hissettiğinizi bilip kendilerinin de nasıl hissettiğini söyleyip azıcık ağlaşırsınız içiniz ferahlar. İmkanları olunca gelirler siz de gidersiniz. Ama böyle sürekli dertlenmek istemiyorsanız gittiğiniz yerde sosyalleşin,gezin, dilini iyi bilmiyorsanız öğrenin, aktivite etkinliklere gidin, yemeklerini keşfedip evde deneyin, eşinizle iyi vakit geçirmeye odaklanın, etrafınıza pozitif enerji verirseniz onlarda sizi motive edeceklerdir. Herşey biraz gülümsemeyle başlar. Dışarı çıkın eve kapanmayın. Keşfedecek çok şey var. Umarım kazancınız çoook artar ve canınız istedikçe atlat ailenizin yanına gidersiniz onlarda size gezmeye gelirler. Silkelenin üzmeyin kendinizi. Yuvanızda mutlu huzurlu olun inşallah

Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Son cümleleri okurken tebessüm ettim :)

Bazen herşeye o kadar çok mudahil olan oluyor ki boguluyorsun. Kendi ailem hep yardımcıdır sağolsunlar ama eşimin her konuda gereksiz fikir gösteren bi ailesi var en son geçen haftalarda bi anda çıktık geldik evlerinden biraz kafamız rahat ama yine görüşeceğiz mecburen.Uzakta da olsa iyi olduklarını biliyorsun. Hele çocuklarında olduktan sonra tamamen kendi çekirdek ailene dönüyorsun.

Sen bağımsız olamıyorsun
Bağımlı bireysin
Bu senin suçun değil
Ailenin suçu.

Onlar sana nasıl davranıp, mecbur hissettilerse
Kendi evladına tersini yap.

Ayrıca; diğer konulara yazdığın yorumlar o kadar itici ki, o eleştirdiğin ahlaksız dediğin kadınlardan biri sana ilk sayfada destek olmuş.
Dilini törpüle, saygılı ol
Bana zerre gelse bile yanında olurum derdinde.
Ama ahlak, din, edep dersi verme kimseye

Ben liseden sonra hep ayriydim senede en fazla 2 defa ailemin yanına gidebiliyorum.

Ve zamanla da alıştım bu duruma..Siz de alışacaksınız..Çoluk çocuk derken,dost arkadaş derken alisacaksiniz. .
Çalışmıyorsanız çalışın, eşinizle sosyal aktiviteleriniz olsun. .Aileniz gelsin siz gidin yavaş yavaş uyum sağlayacaksınız.

Benim ailem sağolsunlar. Asla olana bitene karışmazlar kurcalamazlar. Dedikodu yapmazlar. Eşimden taraf asla olumsuz konuşmazlar. Hep yapıcıdırlar..
İnşallah biz de evlat sahibi olunca biraz da olsa rahatlarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…