- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
SormaAilenden uzakta her şekilde zor işte ..
Yine de bi istanbullu olarak mesrak ettigin olirsa ozelden cevap yaz birde birbieimizi anlariz ikomozde aileden uzakAilenden uzakta her şekilde zor işte ..
Sen bağımsız olamıyorsun
Bağımlı bireysin
Bu senin suçun değil
Ailenin suçu.
Onlar sana nasıl davranıp, mecbur hissettilerse
Kendi evladına tersini yap.
Ayrıca; diğer konulara yazdığın yorumlar o kadar itici ki, o eleştirdiğin ahlaksız dediğin kadınlardan biri sana ilk sayfada destek olmuş.
Dilini törpüle, saygılı ol
Bana zerre gelse bile yanında olurum derdinde.
Ama ahlak, din, edep dersi verme kimseye
Sanırım buradaki konudan bahsediyorsunuz. Ben açıklamamı oraya yaptım. Fakat siz orada konuşulanları nasıl buraya mâal edebiliyorsunuz?Bende tüm kadınlarımızı tenzih ederim..
Öncelikle affınıza sığınarak baş kaldırmayacağım.
Belli ki yanlış anlaşılmışım.Burada genele hitap ederek konuşmadım ben.Konunun içerisine dahil olan kadına ithafen söyledim.Konudan da anlaşıldığı gibi..Takdir edersiniz ki ben de bir kadınım. Genele hitap ederek söylemiş olsaydım şayet kendime de hakaret etmiş olurdum.
Kendi kendinize polemik yaratmanıza gerek yok yanlış anlaşıldıysam şayet özrümü kabul görün.
Neden öyle diyorsunuz İstanbul çok çok güzel bir şehir güzel bir çevre olusturursaniz selam vereni de var selam alanı da..Çok doğru söylüyorsun da.. Vesveseler insani rahat bırakmıyor işte.. Arkadaşım dostum da yok burada. Eşime bağlıyım. Malûm İstanbul kimse kimseye selam vermiyor. Komşuluk ilişkileri "0".. Hele ki 70 dairelik rezidanstayim. Köyden indim şehire gibi bir hava var..
Tek derdin uzakta olmak olsun öyleyse. Rabbim zamanı geldiğinde hayırlı evlatlar naib etsin inş.Benim ailem sağolsunlar. Asla olana bitene karışmazlar kurcalamazlar. Dedikodu yapmazlar. Eşimden taraf asla olumsuz konuşmazlar. Hep yapıcıdırlar..
İnşallah biz de evlat sahibi olunca biraz da olsa rahatlarız..
Aklımdasın çok teşekkür ederim :*Yine de bi istanbullu olarak mesrak ettigin olirsa ozelden cevap yaz birde birbieimizi anlariz ikomozde aileden uzak
Ne demkAklımdasın çok teşekkür ederim :*
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.. İnşallah diyelimNeden öyle diyorsunuz İstanbul çok çok güzel bir şehir güzel bir çevre olusturursaniz selam vereni de var selam alanı da..
Her şey sizin için belli ki çok yeni zamanla çok güzel bir ortamınız olur..Biraz sabır,samimiyet ve iyi niyetle her şey olur.
Ağzınız bal yesin teşekkür ederimTek derdin uzakta olmak olsun öyleyse. Rabbim zamanı geldiğinde hayırlı evlatlar naib etsin inş.
Sen ne konuştuğunun farkında mısın ? 1 hafta diyorsun ben 1 hafta boyunca banliydım. Ayrıca kocanın evli olduğunu bile bile bir kadın ilişki sürdürse ahlak abidesi mi oluyor Bana bunu bi açıklasana?!!!!!!Off site o kadar yavaş ki
Eski mesajı bulmayı bırak
Buna bile zor cevap yazıyorum.
Sizin size ait hayatınız yok ki
Aileniz doğurup bağımlı etmiş, boşver ara anlat
Madem seni öyle yetişdiler, bi faydaları olsun
Sen nerde ne yazdığının farkındasındır, son 1 hafta ziyaretçi olarak baktım foruma
En rahatsız edici yorumu hep sendin
Ahkam kestiğin biz, ahlsksızlar olarak destek veriyoruz
Belki eşinin iş yerinde de bizim gibi niyeti iyi olan vardır.
Heeeeeeepsi bir yana.
2 sene diyorsun? Sen üniversite okudun mu? Ailenin olduğu yerde mi okudun?
Bu kadar aciz olman hoşuma gitmiyor, baba kovar kocaya
Koca kovar babaya
Sizin tek başınıza hayatınız yok
Siz neden insanlara böyle ayar çekme çabasindasınız..Off site o kadar yavaş ki
Eski mesajı bulmayı bırak
Buna bile zor cevap yazıyorum.
Sizin size ait hayatınız yok ki
Aileniz doğurup bağımlı etmiş, boşver ara anlat
Madem seni öyle yetişdiler, bi faydaları olsun
Sen nerde ne yazdığının farkındasındır, son 1 hafta ziyaretçi olarak baktım foruma
En rahatsız edici yorumu hep sendin
Ahkam kestiğin biz, ahlsksızlar olarak destek veriyoruz
Belki eşinin iş yerinde de bizim gibi niyeti iyi olan vardır.
Heeeeeeepsi bir yana.
2 sene diyorsun? Sen üniversite okudun mu? Ailenin olduğu yerde mi okudun?
Bu kadar aciz olman hoşuma gitmiyor, baba kovar kocaya
Koca kovar babaya
Sizin tek başınıza hayatınız yok
Çözemedim ya eski mesaj gönderilerine baktım herkese bi ayar çekme çabaları. İnsanları aşağılar gibi konuşmalar. Pro üyelik böyle cesaretler mi veriyor insana anlamadim. Bir anda bordo klavye havasına dönüşüyorlar.Siz neden insanlara böyle ayar çekme çabasindasınız..
Her insan yaşayarak olgunlaşır. Onunda öğreneceği çok şey var..
Ve başka konulara yazdıklarını kendi konusuyla ne alakası var?
Ahh annelerimiz.. İnsana el ayak oluyorlar. Allah sizi de evladiniza bağışlasın siz de bir annesiniz ne mutlu sizeBende gurbettyim ilk 3 ay cok cok zorlandim sonra bebegim olacagini ogrendim yavas yavas gecti ama insan cok özlüyor anlıyorum sizi bende cok pismanim anneme daha yakın olmak isterdim
Allah razi olsun Allah sizede hayirli evlat nasip etsin sizi cok iyi anliyorum zor gercektenAhh annelerimiz.. İnsana el ayak oluyorlar. Allah sizi de evladiniza bağışlasın siz de bir annesiniz ne mutlu size
Nısanlilik telaşı evlilik arefeleri derken insan bir girdaba giriyor.. Sonra koca şehirde yalnız olduğunu fark edince dank ediyor ama ne fayda ..bukadar üzüleceginizi tahmin etmissinizdir sanirim evlenirken
keske tercihlerinizi bu yonde yapsaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?