Gözyaşlarımı tutamadım..

Sanırım buradaki konudan bahsediyorsunuz. Ben açıklamamı oraya yaptım. Fakat siz orada konuşulanları nasıl buraya mâal edebiliyorsunuz?
Kıme ahlak din dersi vermişim pardon !!!

Neden öyle diyorsunuz İstanbul çok çok güzel bir şehir güzel bir çevre olusturursaniz selam vereni de var selam alanı da..

Her şey sizin için belli ki çok yeni zamanla çok güzel bir ortamınız olur..Biraz sabır,samimiyet ve iyi niyetle her şey olur.

Benim ailem sağolsunlar. Asla olana bitene karışmazlar kurcalamazlar. Dedikodu yapmazlar. Eşimden taraf asla olumsuz konuşmazlar. Hep yapıcıdırlar..
İnşallah biz de evlat sahibi olunca biraz da olsa rahatlarız..
Tek derdin uzakta olmak olsun öyleyse. Rabbim zamanı geldiğinde hayırlı evlatlar naib etsin inş.

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.. İnşallah diyelim

Off site o kadar yavaş ki
Eski mesajı bulmayı bırak
Buna bile zor cevap yazıyorum.

Sizin size ait hayatınız yok ki
Aileniz doğurup bağımlı etmiş, boşver ara anlat
Madem seni öyle yetişdiler, bi faydaları olsun
Sen nerde ne yazdığının farkındasındır, son 1 hafta ziyaretçi olarak baktım foruma
En rahatsız edici yorumu hep sendin

Ahkam kestiğin biz, ahlsksızlar olarak destek veriyoruz
Belki eşinin iş yerinde de bizim gibi niyeti iyi olan vardır.

Heeeeeeepsi bir yana.
2 sene diyorsun? Sen üniversite okudun mu? Ailenin olduğu yerde mi okudun?

Bu kadar aciz olman hoşuma gitmiyor, baba kovar kocaya
Koca kovar babaya

Sizin tek başınıza hayatınız yok

Sen ne konuştuğunun farkında mısın ? 1 hafta diyorsun ben 1 hafta boyunca banliydım. Ayrıca kocanın evli olduğunu bile bile bir kadın ilişki sürdürse ahlak abidesi mi oluyor Bana bunu bi açıklasana?!!!!!!
Ayrıca pro üyelik alınca böyle küstahça mi konuşuluyor. ???????
Senin yaran neydi ki böyle gocundun ben onu anlamadim sana göre ne vardı?!!!

Siz neden insanlara böyle ayar çekme çabasindasınız..
Her insan yaşayarak olgunlaşır. Onunda öğreneceği çok şey var..

Ve başka konulara yazdıklarının kendi konusuyla ne alakası var?

Siz neden insanlara böyle ayar çekme çabasindasınız..
Her insan yaşayarak olgunlaşır. Onunda öğreneceği çok şey var..

Ve başka konulara yazdıklarını kendi konusuyla ne alakası var?
Çözemedim ya eski mesaj gönderilerine baktım herkese bi ayar çekme çabaları. İnsanları aşağılar gibi konuşmalar. Pro üyelik böyle cesaretler mi veriyor insana anlamadim. Bir anda bordo klavye havasına dönüşüyorlar.

Bende gurbettyim ilk 3 ay cok cok zorlandim sonra bebegim olacagini ogrendim yavas yavas gecti ama insan cok özlüyor anlıyorum sizi bende cok pismanim anneme daha yakın olmak isterdim

Bende gurbettyim ilk 3 ay cok cok zorlandim sonra bebegim olacagini ogrendim yavas yavas gecti ama insan cok özlüyor anlıyorum sizi bende cok pismanim anneme daha yakın olmak isterdim
Ahh annelerimiz.. İnsana el ayak oluyorlar. Allah sizi de evladiniza bağışlasın siz de bir annesiniz ne mutlu size

bukadar üzüleceginizi tahmin etmissinizdir sanirim evlenirken
keske tercihlerinizi bu yonde yapsaydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…