Gözyaşlarımı tutamadım..

Belliki siz halay çekerek çıkmışsınız evden maşallah diyelim o zaman :)
Henüz evlenmedim.
Ama merak etmeyin bir gün evlenirsem
Gelinlik-gelin çıkarma gibi adetleri kullanmayacağım :) bana gereksiz geliyor,o parayla dünyayı gezeceğim.

Hepimiz yoruluyoruz. Ama bir sure sonra insan o yorgunluga alisiyor. Dogum iznindeym. Bebegim 3 aylik. Seneye kadar okula donmeyi dusunmuyorm bebegim icin. Ama cok skildim evde olmaktan. Hatta gecen hafta kizimla birlikte okula gittim 2 3 gun. Ogretmen arkadaslarimi gordum. Cocuklarimla hasret giderdim. Isimi ozlemisiim. Ki ben de cok yoruluyordum dogursam da izne ayrilsam diye bekliyordum. 4 yasla calismak insani inanilmaz yoruyor :) Ama calismak guzel. Yorulsan da kendi parani kazamak guzel. Kimsenin eline bakmamak guzel. Esindm de olsa. Bence meslegini yapmalisin. Parani kazanmalisin. Daha kolay alisirsin o zaman emin ol.

Henüz evlenmedim.
Ama merak etmeyin bir gün evlenirsem
Gelinlik-gelin çıkarma gibi adetleri kullanmayacağım :) bana gereksiz geliyor,o parayla dünyayı gezeceğim.
Yap kiz valla. Arkadasim sade bir nikahla evlendi. Esya almadi. Dayali doseli aparttalar. Mis gibi. Balayinda ulke ulke gezdi valla. 100 bin cepte kaldi dedi. Simdiki aklim olsa ben de oyle yapardim. 2 sene oldu yeni bitti esya taksiti dugun borcu. Bazen kendi hayatimizi kendimiz zorlastiriyormusuz buni anladim

Geleneksel bir aileye gelin geldim :) Eşime isteği doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum kimi zaman. Ha çalışmayı da özlüyorum tabi ama çalışmamaya sanırım tam anlamıyla alıştım sayılır.
Görevinize tez zamanda dönmeniz dileğiyle..
Yavrucugunuzu da Allah bağışlasın size :)

En mantıklısı.
Ya ömrümde hiç görmediğim akrabalarımı doyurmak,samimiyetsiz insanlarla halay çekmek için 100bin tl ödeyemem,içim acır benim. Keşke sende öyle yapsaydın canım.

Birbirimizi çok iyi anlayabiliriz o halde Elim kolum uzanamıyor bazen çok zoruma gidiyor
Benim bir oğlum var, daha 8.5 aylık ve çok gaz sancısı çeken bir bebek. Hiç uyumadan 24 saatten fazla uyanık kaldığım oluyor. Bir yandan yemek, bir yandan çocuk, bir yandan uykusuzluk, temizlik, çamaşır... Keşke annem yakınımda olsa, böyle olmazdı hiçbir şey diyorum. Gerekirse gece kalkıp o bakardı oğluma, ben uyurdum biraz da olsa. Aileme hep düşkündüm zaten ama hep ayrı kalmak zorunda kaldım. Lise, üniversite, meslek, evlilik... Keşke hep yakınlarında olabilsem diye ağladım ama yine kendi isteğimle gurbete gelin geldim.

Hayat gerçekten çok zor.. Ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı sözleri tam da yaşadığımız durumu anlatır nitelikte.. Allah size de kolaylık versin ne denir ki.

Hayat gerçekten çok zor.. Ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı sözleri tam da yaşadığımız durumu anlatır nitelikte.. Allah size de kolaylık versin ne denir ki.
Ay yok yok, o kadar büyük değil benimki. Allah korusun, gecinden versin. Onların hayatta olduğunu bilmek, her gün mesajlaşmak bile iyi geliyor insana. O kadar karamsar olmayın ya. Tamam ben de karamsarım da siz biraz daha fazla sanırım.

Sizi zorlami evlendirdiler yada gorucu usulu falan mi ?

Ya Allah korusun örneği o yüzden vermedim.. Hani eskiler ayrılığın ne kadar zor olduğunu söylemiş gibilerinden:) karamsar değilim yanlış anlaşılma olmasin

Görücü usulü evlendim. Aile yapımızda zorla evlendirecek karakterde kimse yok çok şükür. Cahiliye döneminde miyiz

Yani tabikide aile onemli, ama sonucta sevdigin insan yaninda olunca, cokta abartilcak derceye gelmiyor bence.

Artik telefonlar war gidip gelmeniz bir ucaga bakar yada otobuse.
En kotu esinize soleyin isterseniz 1 hafta gondersin sizi ailenize hasret giderin :/

aynı durumdayız bende çok özlüyorum ve yılda 3 4 kez ancak görüşebiliyoruz..üstelik kızım oldu ve ilk torunları en tatlı anlarını göremiyorlar onu özellikle çok özlüyorlar..iyiki teknoloji gelişmiş sürekli foto video canlı bağlantı vs.. ne yapalım iyi olsunlar da :)

Aynen öyle iyi olsunlar da diye teselli ediyoruz kendimizi :) Allah bağışlasın evladinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…