Gözyaşlarımı tutamadım..

Yani konuyla alakasız ama
Şu gelini evden çıkarırken anne babaların gelinlerin ağlamasını hiçbir zaman anlamayacağım
Zorla mı evlendiriyorlar ya da istemiyorlar mı neden ağlıyorlar anlayamıyorum

Valla digerlerini bilmem de bizde gelin cikarken kuran okunur. Kusak baglanirken falan. Okuyan amca cok icli okumustu. Ben o yuzden etkilenip aglamistim :) Bir de ben zaten atanip da 2 sene once gelmistim yani gelin olarak geldigim yere. Tek fark artik evli olarak gidecek olmamdi :) yine de agladim iyi mi :) annem de her ikisinde de aglamisti hem atanip gelirken hem evlenirken. Anacım benim ayrilik zor geldiyse demek :)

Beni anlatmışsınız sanki. Ben de gurbete gelin geldim. Çok özlüyorum, keşke yakınımda olsalar diyorum hep. Onlara çok ihtiyaç duyuyorum. Burda olsalar böyle olmazdı diye o kadar çok şey geliyor ki aklıma. Benim de eşimin ailesi burda, abisi, kardeşi, anne babası. Eltim var, ailesi yakında oturuyor, sürekli görüşebiliyor ve ben de hep diyorum keşke benim de böyle bir şansım olsa diye. Çok zor, gerçekten çok zor

İmkanlar doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum işte bende. Gitme gelme mevzusuna kalırsa ben her zaman yanlarında olayım yakınlarında olayım isterim..Sadece maddiyattan ziyade maneviyatın da el vermediği zamanlar oluyor.
Ailemi de eşimi de sıkıntıya sokmamak için bazı şeyleri göz ardı edebiliyorum.
Üniversite okudum mesleğim de var ama yapamıyorum ne yazık ki eşim musade etmiyor..

Eşimin ailesi tarafından gelenim gidenim çok oluyor. Hatta bazen başımı kasiyacak vaktimin olmadığı zamanlar oluyor lakin benim istediğim tam olarak bu değil işte..

Birbirimizi çok iyi anlayabiliriz o halde Elim kolum uzanamıyor bazen çok zoruma gidiyor

Eşimin ailesi tarafından gelenim gidenim çok oluyor. Hatta bazen başımı kasiyacak vaktimin olmadığı zamanlar oluyor lakin benim istediğim tam olarak bu değil işte..
Anlıyorum aslında.. insan kıymetini bilmediği zamanları özlüyorevde boş boş uzandigm zamanları bile çok arıyorum.konustukca ağlıyorum ya beniçimi döktükcw yani

Deme
Demek ki sizden ayrılmak istememiş ama bazıları öyle bir ağlıyor ki içli içli saç makyaj birbirine karışıyor :)

Ben de 1.5 yıllık evliyim. Ayni durumları yaşadım eşimi çok severek evlendim hatta nisanlandiktan sonra su zaman gecse de esime kavussam diye gun saydim. Baska sehire gelin geldim. Aileme cok bagli degildim zaten annemle babam ben kucukken ayrildilar ortada büyüdük o yuzden bagli degildim onlara. Esime daha cok bağlıydim. Ama evlendikten sonra gercekten insan yaninda anne baba ariyormus. Kayinvalidem Allah razi olsun cok iyidir beni hep yaninda nereye giderse götürdü akrabalarla tanistirdi günlere gittik mevlütlere gittik. Ama beni üzen bir sey olduğunda yanimda annemi aradim. Esime olan sevgim olmasa gerçekten zor ama ben alıştım artık. Görüntülü görüşüyoruz telefonda her gun konusuyoruz. 4 5 ayda bir ben gidiyorum bir kac kere onlar geldiler idare ediyorum. Allah yardimcin olsun canim. Esinin akrablariyla muhabbetini arttir kendine arkadasliklar kur girisken biriyim ben cok guzel arkadasliklar kurdum esimin arkadaşlarının hanimlariyla arkadas oldum bu şekilde hafiflettim. Inşallah sen de atlatirsin zamanla her seye alışıyoruz işte.. zaman öğretiyor sabretmeyi... Allah yardimcin olsun canini sikma gececek inşallah

Eşimin ailesiyle de aram iyi çok gelip giderler baya da kalabalıklar. Onların içindeyken adapte oluyorum lakin diyorum ya anne baba çok ayrı. Güzel temennilerin için teşekkür ederim canım benim. Senin adına da çok sevindim. Mutlulugunuz daim olsun

Deme

Demek ki sizden ayrılmak istememiş ama bazıları öyle bir ağlıyor ki içli içli saç makyaj birbirine karışıyor :)
Kuaforum sagolsun arkadasimdi :) Herkesin makyajini tazeledi zavalli Hem aglarim hem giderim ona deniyo iste :)

Okuduysan isini yapsana. Yazik degil mi ailen okutmus o kadar. Ne demek musade etmiyor. Niye izin alasin. Benim de kizim var. Okutup edecegim de elin oglu istemiyor diye meslegini yapmayacak. Sacini basini yolarim heralde :) anne babanizin emeklerini neden bir adam icin cope atiyosunuz? Yazik degil mi?

Mesleğim var da eşim çalışmamı istemiyor ne yazık ki
Ay allahım bişey diyemeyeceğim.
O meslek koca izin vermesin diye alınmıyor ki.
Neyse en azından türkiyedesiniz arkadaşlık kurun gezin davet edin. Zamanla çokta güzel alışırsınız. Mesela ben artık Türkiye’ye gittiğimde 10 gün sonra evimi özlüyorum..
Asla inanmazdım ama öyle.

Bu tarz hassas şeyleri goygoya çevirmesek mi ?
Hassas birşey değil bana göre.
Gelinin evden cenaze çıkmış gibi ağlaması hoş ya da duygusal değil,aksine komik.
Hadi biraz daha az ağlasa neyse.

Gecim ehli olmak gerekiyor :) bazen çalışmamak işime geliyor. Çünkü çok yorulduğum zamanlar aklıma geliyor. Bazen de böyle tak dediği zamanlar oluyor. Ama sadece kendi ruh halime göre yönetemem tabi bu durumları..

Her ne kadar da olsa içinizde bazen bir burukluk olmuyor mu peki ? Keşke tam da şuan annem yanımda olsaydı böyle olmazdı dediginiz anlar olmuyor mu mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…