🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hep kendi kendimemi konuşmam?sizinle de paylaşayım
Deliyim delisin deli

-Eveeet yürüyüş yapsam iyi olacak
amaaa belim ağrıyor
- Ne yani yürüyüş yüzünden mi oldu?
-yok ama belim ağrıyınca canım istemiyor
-beline iyi gelir
-Evet aslında amaaa
-Zayıflamak istemiyor musun?
-Tabii ki istiyorum
-Koltukta kırlent gibi oturarak çok zaman alırhem işin de yok.geçen sene ufaklıktan yürüyemiyordun artık o da anlıyor .
-Kitap okusam otursam biraz daha
Tabi yürüyüşten sonra okursun
-Bulaşıklar da var aslında
-Merak etme kaçamazlar
ben kazandım ikna ettim

Sonuç::::: yürüyüşe

süppersin işte buu

Ay çok güzel bir menü, afiyet olsun diyetisyeni sevdim doyurucu ve sağlıklı

Haha aynen öyle canım sen sabah kahvaltısına nasıl oluyor demissin dimi
Annem cok yaprdı ozellikle hafta sonu kahvaltılarına
Benimkilern pek arasi yok diye yapmıyorum
Genelde akşam yemeği gibi yapılıyor, ben onu da hiç yapmadım yemezler diye ıspanağın genelde gözlemesini yapıyoruz

Bayıldım konuşmana, işte bu ya, nasıl mutlu oluyor insan yürüyünce, ben çok severdim, şimdi bakma hep bir yerlere yetişmeye çalışıyorum vakit bulamıyorum,

Yürüyüş bana terapi gibi geliyor

Cok guzel tebrik ederim. Zira ben de her sabah bugun yapcam diyerek baslayip aksami bitiriyorum yapamadan...

Genelde akşam yemeği gibi yapılıyor, ben onu da hiç yapmadım yemezler diye ıspanağın genelde gözlemesini yapıyoruz
Annem de öyle .kavurma yapınca ben yazık olmuş gözüyle bakıyor :))
Bayıldım konuşmana, işte bu ya, nasıl mutlu oluyor insan yürüyünce, ben çok severdim, şimdi bakma hep bir yerlere yetişmeye çalışıyorum vakit bulamıyorum,

Yürüyüş bana terapi gibi geliyor

Eve yetişmek zorunda olmasam akşamları yürüyerek giderim eve 30 dk sürüyor
Dışarıda yürümek bana da terapi gibi ben bantta yürüdüğüm için kendimi ikna etmem gerekiyor.
Harikasin. Bende aksam esim gelince eliptik yapmayi dusunuyorum. Onden de 15 dk leslie yapabilirsem cok guzel
sen de yap canım.
E 1 saat yürüyüş az mı , havanı at tabi, yürüyen var yürümeyen var

Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yum 5 zeytin

Öğle 12.00
1 haşlanmış yum.3 çatal peynir 2 çeri

Ara 2 küçük peynirli sigara böreği çocuklara yapınca yedim artık.yemesem iyiydi.

Ara 3 kare bitter kahve

Akşam 17.30
3 kaşık kıymalı ,3 kaşık ot (ıspanak ısırgan pırasa soğan)kavurmalı 2 yumurta,2 br ayran

(Normalde kıymalı yumurta planlamıştım ama bugün dönen ıspanak muhabbeti etkiledi beni...güzeldi :)) )

Su2lt
Spor 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…