Hakikaten ya, hiç yapamam derken bir bakıyorsun bambaşka biri olmuşsun,Seni takip eden biri insan piskolijisine anlamsız bir güven verip disipline ediyor harikasın canım
evet siz benden önce gidersiniz ben nerden baksan en az 6 ay burdayımYa işte hepimiz o enerjiyi yüksek tutabilmek için çabalıyoruz, daim olsun hepimiz için buradan musmutlu ayrılalım
Kolay gelsin canımGünaydın bugün halletmen gereken işlerim var onları kolaylıkla yapıp buralarda olurum
aynen canım ikinci alternatif ıspanaklı yumurta bugün pazardan alıp yarın sabah yapıcam inşallahÇok güzel canım, kahvaltılar hemen hemen aynı oluyor zaten, peynir zeytin yumurta ama en sevdiğim öğün
İnan ayrılmaya niyetim yok, elbet bir aksilik olmadığı müddetçeevet siz benden önce gidersiniz ben nerden baksan en az 6 ay burdayım
Ay sabah hiç yapmadım buzlukta var ıspanak, tadı nasıl oluyoraynen canım ikinci alternatif ıspanaklı yumurta bugün pazardan alıp yarın sabah yapıcam inşallah
bu tarifte ilk defa yapıp yicem sanırım güzel olurAy sabah hiç yapmadım buzlukta var ıspanak, tadı nasıl oluyor
Ayy ben bayılırımAy sabah hiç yapmadım buzlukta var ıspanak, tadı nasıl oluyor
Bildiğimiz yumurtalı ıspanakAyy ben bayılırım
Soğanla kaburacaksın ıspanağı
Üzerine yumurta kiracaksın misss
Pul biber döküp yiyeceksin
Süpersin. Bu hafta çok güzel ekşi gelecek.
Haha aynen öyle canımBildiğimiz yumurtalı ıspanaktamam onu biliyorum hakikaten baya oldu yapmayalı
Ohhh misssGünaydın musmutlu huzurlu bir sabahlar herkese
Bu sabah nasıl olduysa güzel uyuya kalmışız . Çocuklar sabah 7de uyanıyor normalde
BendeAyy ben bayılırım
Soğanla kaburacaksın ıspanağı
Üzerine yumurta kiracaksın misss
Pul biber döküp yiyeceksin
Ben korumada da burdayım ayrılmamayı seçiyorumYa işte hepimiz o enerjiyi yüksek tutabilmek için çabalıyoruz, daim olsun hepimiz için buradan musmutlu ayrılalım
Aynen ben de evrena zayıf olduğum mesajını veriyorumBen korumada da burdayım ayrılmamayı seçiyorum
afiyet olsun oohhh misss
En kidemli ben olurum burdaevet siz benden önce gidersiniz ben nerden baksan en az 6 ay burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?