Tebrikler canımGeçen hafta 65.35 kg
Bu hafta 65.05 bu kg
Fark 300 Gr,
Ben sevindim doğrusudün kuruyemiş çok artı olur diyordum
Eki Görüntüle 2742507
Onu ben sık yaparımCok gecmis olsun. Bende dun iki parmagimi kucucuk rendeledim çok aciyolar
Böyle böyle öğrencez korumayıTebrikler canımharikasın
Mmm mis gibi afiyet olsunBu gün işler yoğun çay bardağını attım büyük bardak aldım kendime Eki Görüntüle 2742600
2yumurta yedim
Mmmmm canım çekti afiyet olsun. Çok güzel gözüküyor.Bu gün işler yoğun çay bardağını attım büyük bardak aldım kendime Eki Görüntüle 2742600
2yumurta yedim
Gayet güzel canım tebriklerHerkese hayırlı cumalar günaydın .
Bekleyemedim uyanır uyanmaz tartıldım.
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.7
Fark 700gr
Allah bereket versin.
Afiyet olsun yine bol yesillikli en bı sevdiğim.
Tost makinesinde mi közlendiBu gün işler yoğun çay bardağını attım büyük bardak aldım kendime Eki Görüntüle 2742600
2yumurta yedim
Sağol canım, kışın böyle oluyor bazen havuç hafta sonu turp vs. Ekleniyor, evde ne varsaAfiyet olsun yine bol yesillikli en bı sevdiğim.
Aynen canımBöyle böyle öğrencez korumayı
Tebrikler canımHerkese hayırlı cumalar günaydın .
Bekleyemedim uyanır uyanmaz tartıldım.
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.7
Fark 700gr
Allah bereket versin.
Afiyet olsun kuzum
Evet canım aslında benim çok güzel bir ızgaram var eskilerden kalma bugün tost makinası acıktı hadi böyle olsun istedimTost makinesinde mi közlendi
Bu kış benim canım hiç istemediğim yaz sebzeleri istiyor hiç böyle olmazdıSağol canım, kışın böyle oluyor bazen havuç hafta sonu turp vs. Ekleniyor, evde ne varsa, yazın domates salatalık biber
Hadi ya, Allahım yeğen mi geliyorBu kış benim canım hiç istemediğim yaz sebzeleri istiyor hiç böyle olmazdı
çok güzel ve lezzetli afiyet olsunBu gün işler yoğun çay bardağını attım büyük bardak aldım kendime Eki Görüntüle 2742600
2yumurta yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?