🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

1.68 diye biliyorum gecen esime diyodum ölç bakalim diye o da uzadinmi yoksa diye dalga geçti benle bende dedim belki kisalmisizdir
O zaman 70 ler sana çok yakışır 75 bile fıstık gibi olur, 100 olduğunu düşünsek 25 kilo inan 6 ayda verirsin, zira M Minikkelebk verdi , demek ki verilmeyecek bir kilo değil

Arada geliyor, bu gün kuyruk vardı

Yarın için eşime ve kendime kahvaltı hazırlayıp dolaba koydum, çocuklara börek hazırladım sabah pişireceğim, ufak bi kaza geçirdim, tabağı alırken birden kırıldı, parmak kesildi, akacak kan damarda durmazmış, şimdi bi kahve içiyorum birazdan duş ve uyku
Hepinize iyi geceler bol leptinler bol bol eksiler dilerim

Arada geliyor, bu gün kuyruk vardı
Ayy iyiymis
Yılbaşına stok yapmak istedi belki
Kuyruk oldugu günler
Bksver kuyruk var de girme
Canım nasıl cekti
Midem sızmm sızım sızlıyor
Bugun fıstık ezmesi alacaktm katkısız sekersiz
Aman dedim bosver alırsan kavonozun dibini bulursin sen
Ocaga kadar sabr et

Kuzum benim masallah sana
Cok gecmis olsun
Hayırlı geceler
Bol leptinler

Geçmiş olsun.

Ben de ay kurabiyesi yapayım dedim .

Artık yarın çocuklarla yapacağız . Otur dedim oturduğun yerde yarın tartı da var.

O zaman 70 ler sana çok yakışır 75 bile fıstık gibi olur, 100 olduğunu düşünsek 25 kilo inan 6 ayda verirsin, zira M Minikkelebk verdi , demek ki verilmeyecek bir kilo değil
Benim hedefim mayista ramazan bayraminda 79 olmak. Bayramin son gunude dogumgunum. Kendime cok guzel bir hediye olurdu. En son bu rakamlari 2015te biraktim. Kaliplaşan kgyu vermekte zordur tabi

Benimde daha onceki diyetime basladigimda 5 6 kg vermistim. Lise arkadasim kg aliyosun dikkat et dedi bana, diyetteyim deyince kg aldigima dair iddialaşti

Cok gecmis olsun. Bende dun iki parmagimi kucucuk rendeledim çok aciyolar

Geçmiş olsun canım

Canım çok güzel başarı hem regl hem koruma, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…