Bende bendeYarın kaç çıkıcam acaba tartıda-500 ü görsem zil takıcam o derece
Güzel olacakYarın kaç çıkıcam acaba tartıda-500 ü görsem zil takıcam o derece
O zaman 70 ler sana çok yakışır 75 bile fıstık gibi olur, 100 olduğunu düşünsek 25 kilo inan 6 ayda verirsin, zira M Minikkelebk verdi , demek ki verilmeyecek bir kilo değil1.68 diye biliyorum gecen esime diyodum ölç bakalim diye o da uzadinmi yoksa diye dalga geçti benlebende dedim belki kisalmisizdir
Arada geliyor, bu gün kuyruk vardıkuruyemisci ise mi geliyor
Ne guzel tazedir
Bizimkime de findikci geliyor
Cok guzel oluyor taze taze bak keske kuruyemiste getirse
Afiyet olsun
Harika
Yarin tarti guzel seyler getirecek bence
senle kilomiz yakîn ama sen beni gecip gideceksin anlasilan
Bakalım tartı yarın ne diyecek
Afiyet olsun canîm
Cok guzel
Salep hazir olan degildir ins cok sekerli oluyolar
Saat on onu icmek icin biraz gec malesef
Harikasin fark etmez mi
10 kiloda verdigin xokta belli olmuyo diyen vi arkadasim olmustu
15 e ciktiginda gorunce sok olmustu
Azimle devam collk guzel olacak
Ayy iyiymisArada geliyor, bu gün kuyruk vardı
Kuzum benim masallah sanaYarın için eşime ve kendime kahvaltı hazırlayıp dolaba koydum, çocuklara börek hazırladım sabah pişireceğim, ufak bi kaza geçirdim, tabağı alırken birden kırıldı, parmak kesildi, akacak kan damarda durmazmış, şimdi bi kahve içiyorum birazdan duş ve uyku
Hepinize iyi gecelerbol leptinler bol bol eksiler dilerim
Geçmiş olsun.Yarın için eşime ve kendime kahvaltı hazırlayıp dolaba koydum, çocuklara börek hazırladım sabah pişireceğim, ufak bi kaza geçirdim, tabağı alırken birden kırıldı, parmak kesildi, akacak kan damarda durmazmış, şimdi bi kahve içiyorum birazdan duş ve uyku
Benim hedefim mayista ramazan bayraminda 79 olmak. Bayramin son gunude dogumgunum. Kendime cok guzel bir hediye olurdu. En son bu rakamlari 2015te biraktim. Kaliplaşan kgyu vermekte zordur tabiO zaman 70 ler sana çok yakışır 75 bile fıstık gibi olur, 100 olduğunu düşünsek 25 kilo inan 6 ayda verirsin, zira M Minikkelebk verdi , demek ki verilmeyecek bir kilo değil
Benimde daha onceki diyetime basladigimda 5 6 kg vermistim. Lise arkadasim kg aliyosun dikkat et dedi bana, diyetteyim deyince kg aldigima dair iddialaştikuruyemisci ise mi geliyor
Ne guzel tazedir
Bizimkime de findikci geliyor
Cok guzel oluyor taze taze bak keske kuruyemiste getirse
Afiyet olsun
Harika
Yarin tarti guzel seyler getirecek bence
senle kilomiz yakîn ama sen beni gecip gideceksin anlasilan
Bakalım tartı yarın ne diyecek
Afiyet olsun canîm
Cok guzel
Salep hazir olan degildir ins cok sekerli oluyolar
Saat on onu icmek icin biraz gec malesef
Harikasin fark etmez mi
10 kiloda verdigin xokta belli olmuyo diyen vi arkadasim olmustu
15 e ciktiginda gorunce sok olmustu
Azimle devam collk guzel olacak
Cok gecmis olsun. Bende dun iki parmagimi kucucuk rendeledim çok aciyolarYarın için eşime ve kendime kahvaltı hazırlayıp dolaba koydum, çocuklara börek hazırladım sabah pişireceğim, ufak bi kaza geçirdim, tabağı alırken birden kırıldı, parmak kesildi, akacak kan damarda durmazmış, şimdi bi kahve içiyorum birazdan duş ve uyku
Geçmiş olsunCok gecmis olsun. Bende dun iki parmagimi kucucuk rendeledim çok aciyolar
Tesekkur ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımYarın için eşime ve kendime kahvaltı hazırlayıp dolaba koydum, çocuklara börek hazırladım sabah pişireceğim, ufak bi kaza geçirdim, tabağı alırken birden kırıldı, parmak kesildi, akacak kan damarda durmazmış, şimdi bi kahve içiyorum birazdan duş ve uyku
Canım çok güzel başarı hem regl hem koruma, tebrik ederimEki Görüntüle 2742494
bu hafta böyle bir dalgalanma yaşadım arkasından dün regli oldum ufak tefek sırıklarala atlattık dediğim gibi bu dönem sabit olsam benim için yeterli
gecen haftaki kilom 72•95
bu haftaki kilom 73•10
fark 0•15
Geçmiş olsun canımCok gecmis olsun. Bende dun iki parmagimi kucucuk rendeledim çok aciyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?