Merhaba canım yeni üye alımı yapmıyorum, daha aktif topikler var orada devam etmenizi tavsiye ederim, iyi kilo vermelerKızlar bende aranıza katılabilir miyim?
Peki teşekkür ederimMerhaba canım yeni üye alımı yapmıyorum, daha aktif topikler var orada devam etmenizi tavsiye ederim, iyi kilo vermeler
Dikkat et kuzum. Hedefini unutma.Günaydın
800 gr artiyla geldim.
Nasil kendime kızıyorum anlatamam
Canını sıkma, ben ne artılar temizledim öyle, sen kaldığın yerden devam et canım bak cumaya çok güzel sonuç alacksınGünaydın
800 gr artiyla geldim.
Nasil kendime kızıyorum anlatamam
Günaydın
Günaydın canım afiyet olsunKahvaltım 10.00
2 sahamda yumurta
2 dlm ekmek
11 zeytin
2 ceviz
1 çk bal
Biraz yeşillik
Eyvah sıkınti olmamıştır inşallah çalıştığın yerde.Bu gün saat 10 gibi uyandım, nasıl uyuyakaldıysam
Alalacele kahvaltı koyup işe geldim
Kahvaltı
Peynir
zeytin
3 dl TB ekmeği
Gece su ictigim icin hadi 300 gr falanda oyle ciksam yarim kg artidayim. Her haftasonu ayni şey olmaya başladı. Boyle iki ileri bir geri olmazki. İradeli duramiyorumCanını sıkma, ben ne artılar temizledim öyle, sen kaldığın yerden devam et canım bak cumaya çok güzel sonuç alacksın
Evet aynısını bende düşünüyorum, her hafta kaçamak olunca toparlamak zor oluyor, hele kilo verme döneminde iyice motivasyon düşüyor, son 3 aydır hep yerimde sayıyor gibi hissediyorum moralim bozuluyor,Gece su ictigim icin hadi 300 gr falanda oyle ciksam yarim kg artidayim. Her haftasonu ayni şey olmaya başladı. Boyle iki ileri bir geri olmazki. İradeli duramiyorum
Yok olmadı, arkadaşlar merak etmiş sadece,Eyvah sıkınti olmamıştır inşallah çalıştığın yerde.
Maalesef basit kg kaybi sadece ödem olur. Yaglanma devam ederBenim de 1300 Gr artım var, yine de çok değil , geçen hafta 2900 Gr artım vardıcuma 300 Gr eksi ile gelmiştim,
günü kurtarmak benimkisi çünkü şunu fark ettim böyle bir ye kilo al donra ver olunca yağlanma oluyor zerre incelme olmuyor
Evet canım o zaman ne yapıyoruz, bundan sonra aynı hataları yapmamaya çalışalım her hafta incelediğimi görmek istiyorum artıkMaalesef basit kg kaybi sadece ödem olur. Yaglanma devam eder
Bende dun denemeler yaptım. 15 gun önceki gibiydi kiyafetler. Hic incelme olmamış
Evet canım o zaman ne yapıyoruz, bundan sonra aynı hataları yapmamaya çalışalım her hafta incelediğimi görmek istiyorum artık
Bu cuma kaç vermiştin sen?Bende dun denemeler yaptım. 15 gun önceki gibiydi kiyafetler. Hic incelme olmamış
Onceki hafta 102ydi gecen cuma 100.6 gelmiştim. Haftasonu bogazi tutsaydim 100 gelirdim şimdiBu cuma kaç vermiştin sen?
İllaki olmuştur canım...bu cuma bir buçuk daha gelse iyice belli olur ama
Ellerine sağlık canımAkşama pirinçli pırasa düşünmüştüm.kendime pirinç koymadan ayıracaktım.sebzeyle doymazsam diye 2 kaşık yulaf ezmesi pişireyim hem denemiş olurum dedim.(o da karbonhidrat biliyorum. En azından g.indeksi düşük.acıktırmaz diye düşündüm)onu kaynattım.hemencecik yumuşadı.ben ayırtacağım pırasayı da onun içine katıp yulaflı pırasa yapmış oldum.hem de çok lezzetli duruyor. 5 gibi yeriz :))
Buluş yapmış kadar sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?