🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Canını sıkma, ben ne artılar temizledim öyle, sen kaldığın yerden devam et canım bak cumaya çok güzel sonuç alacksın
Gece su ictigim icin hadi 300 gr falanda oyle ciksam yarim kg artidayim. Her haftasonu ayni şey olmaya başladı. Boyle iki ileri bir geri olmazki. İradeli duramiyorum

Gece su ictigim icin hadi 300 gr falanda oyle ciksam yarim kg artidayim. Her haftasonu ayni şey olmaya başladı. Boyle iki ileri bir geri olmazki. İradeli duramiyorum
Evet aynısını bende düşünüyorum, her hafta kaçamak olunca toparlamak zor oluyor, hele kilo verme döneminde iyice motivasyon düşüyor, son 3 aydır hep yerimde sayıyor gibi hissediyorum moralim bozuluyor,

Benim de 1300 Gr artım var, yine de çok değil , geçen hafta 2900 Gr artım vardı cuma 300 Gr eksi ile gelmiştim,
günü kurtarmak benimkisi çünkü şunu fark ettim böyle bir ye kilo al donra ver olunca yağlanma oluyor zerre incelme olmuyor

Maalesef basit kg kaybi sadece ödem olur. Yaglanma devam eder

Akşama pirinçli pırasa düşünmüştüm.kendime pirinç koymadan ayıracaktım.sebzeyle doymazsam diye 2 kaşık yulaf ezmesi pişireyim hem denemiş olurum dedim.(o da karbonhidrat biliyorum. En azından g.indeksi düşük.acıktırmaz diye düşündüm)onu kaynattım.hemencecik yumuşadı.ben ayırtacağım pırasayı da onun içine katıp yulaflı pırasa yapmış oldum.hem de çok lezzetli duruyor. 5 gibi yeriz :))
Buluş yapmış kadar sevindim

Ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…