- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
19 Ağustos 75.75 kilo ile başladım, 5 ayda 10.70 kg fena değil aslındaSen sonbahardan itibaren diyettesin diye aklımda kalmış kontrollü zayıfladın bu zamandan sonra hızlıda versen hızlı kilo alacağını düşünmüyorum. Evet canım koruma çok önemli detaymış, zor veriyoruz hedefe ulaştıktan sonra özellikle benim için akşam yemeleri gece atıştırmaları kesinlikle olmamalı
Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum, protein ve yeteri kadar yağ birleşince pek kilo yapmıyor hatta kilo verirsin ama yanında karbonhidrat alınca maalesef sonuç artı olur. Ben balığı kızartarak yediğim zaman bile eksi görürümAkşam menüm
Fırın balık
1 Wasa
İlk defa fırında balık yaptım, defne yapraklı sarımsaklı zeytinyağlı sos hazırlayıp sürdüm, fazla yağ sürmüşüm, balık yağlı olmuş güya kızartma yapmayalım dedim fırına atacağım balığı yağladım düşünemedim hiç kaloriyi aldımbu defa hiçbir şekilde taviz vermek istemiyorum, eylülde 14 gün diyet yaptım bu 14 günün 3 günü 1 gün pide 1 gün yarım ekmek arası köfte 1 gün yarım tepsi patatesli börek yemiştim,11 gün diyetle 4.8kilo vermiştim, bu defa 27 gün tavizsiz olup sonucu görmek istiyorum
çok mantıklı söylediğin, ben kalori hesabına takmış durumdayım 1wasa 49kalori nolcak diyorum ama sonuçta karbonhidrat, kararımı verdim yarından itibaren wasa da yemeyeceğim, onun yerine kalorisi wasadan çok olmasına rağmen 5 badem,1 ceviz yiyeceğim. Yaa düşününcede 49kalori yemek varken, bademle cevizle 100kalori almanın nesi mantıklı ki diyorum matematikte?Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum, protein ve yeteri kadar yağ birleşince pek kilo yapmıyor hatta kilo verirsin ama yanında karbonhidrat alınca maalesef sonuç artı olur. Ben balığı kızartarak yediğim zaman bile eksi görürümhiç canını sıkma yağlı yedim diye, 27 günde harikalar yaratacaksın bence
Sanki ben bu satırları yazıyoken sen spordasın gibi hissettim, doğru muSpor yaptığımızda vücut toparlanıyor, insanın yüzü bile küçülüyor, bel popo kollar bacaklar toparlanıyor, boyun ve ayak bilekleri bile inceliyore o zaman ne duruyoruz spor yapalım
Dediğim gibi sen yavaş ama etkili kilo verdin, istikrarını bozmadın, zaman zaman canın ne istiyorsada yedin. Ama bu ay hepimiz için kaçamaksız olsun, ben çook kararlıyım takılın peşime 1 kez bile kaçamak yok altıüstü 27 gün19 Ağustos 75.75 kilo ile başladım, 5 ayda 10.70 kg fena değil aslındailk 2 ay 8 kilo verdim son üç ay pek veremedim
Bu ay 4 kilo versem süper olacak, spor yapsam tadından yenmez
Ben bir ara ekmek yemedim ve şunu farkettim ne kadar az karbonhidrat alınırsam acıkmıyorum, bu açıdan çok iyiçok mantıklı söylediğin, ben kalori hesabına takmış durumdayım 1wasa 49kalori nolcak diyorum ama sonuçta karbonhidrat, kararımı verdim yarından itibaren wasa da yemeyeceğim, onun yerine kalorisi wasadan çok olmasına rağmen 5 badem,1 ceviz yiyeceğim. Yaa düşününcede 49kalori yemek varken, bademle cevizle 100kalori almanın nesi mantıklı ki diyorum matematikte?
annem o kadar diyet yapıyosun bence wasa yeme karbonhidrat alma belki diğer yediklerinide yağa dönüştürüyo dedi.
sence nasıl yapayımSarayca ?
Ay ben 38 bedene razıyım 36 bedeni düşünemiyorum bileSanki ben bu satırları yazıyoken sen spordasın gibi hissettim, doğru mu?
kesinlikle öyle canım, madem bu kadar çabalıyoruz tam olsun, süreyi uzatmanın anlamı yok diyeti sporla birleştirip 36beden olucaz
Canım ya, 10 kilo çok değil miBen diğer diyetimde 11günde 4.8 kilo verdim, buda günlük ortalama 400gr a tekabul ediyo, bu kezde aynısı olsa günde 400gr dan 27günde 10,8 kilo eder, bugün fazla matematiğe takıldımbu tabiki abartı ama sonucu merak ediyorum, heyecanlıyım
Evet evet gelsin enerjisiyleHerkese iyi geceler hanımlar, M Minikkelebk sabah hariç seni bugün pek göremedim buralarda, daha çook katıl bize canım
27 güne 10 kilo hayatın olağan akışına aykırıCanım ya, 10 kilo çok değil mi6 kiloda anlaşalım, sağlığından olmanı istemeyiz
Ben de öyle bende, pert ki ne pert olsun devam spor yapınca dinç hissediyorum yoksa uzanıp kalıyorumAy ben 38 bedene razıyım 36 bedeni düşünemiyorum bile
10 dk pert oldum, spor yapmaya yapmaya bu hale geldim ama pes etmek yok, yapacağım
Aldığım probiyotik iştahımı çok kapattı, bugün hiç açlık hissetmedim baş ağrımda yoktu. Bende ekmeksiz yapamayanlardanım sayenizde wasa nedir onu öğrendim şimdide, bakalım canım bazen wasa bazen çiğ kuruyemiş olarak ilerlicem, akşam yemeklerinde zaten et veya balık yoksa wasa yemiyorumBen bir ara ekmek yemedim ve şunu farkettim ne kadar az karbonhidrat alınırsam acıkmıyorum, bu açıdan çok iyiama ben de kahvaltıyı ekmekle seviyorum
sana hangisi iyi gelecekse onu ye, bir kaç gün dene bence
Etkinlik yapalım Leslie iki mil ya da üç mil gün aşırı yapsak süper olur3 aydır yerimde sayıyorum ne verdiysem ilk 2 ay verdim, bu nedenle bu ay biraz sıkacağım bakalım, bir de spor yapsam çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?