En güzeli canım, midenin sesini dinle, canın hangisini istiyorsa onu yeAldığım probiyotik iştahımı çok kapattı, bugün hiç açlık hissetmedim baş ağrımda yoktu. Bende ekmeksiz yapamayanlardanım sayenizde wasa nedir onu öğrendim şimdide, bakalım canım bazen wasa bazen çiğ kuruyemiş olarak ilerlicem, akşam yemeklerinde zaten et veya balık yoksa wasa yemiyorum
Ben sebze yemekleri konusunda pek iyi değilimKızlar 2 şey sorucam
ben karnabaharı fırında beşamel soslu yapıyordum hep, yemeğinide pek sevmiyorum, fırında beşamel sossuz bildiğiniz diyet menüsü var mı karnabaharın?
bakla yemeği karatay diyetinde ayda 1 kez yenilebilecekler arasında, ben de sarımsaklı yoğurtlu severim, pazardan almıştık, bakla yemeği yasaklılardan mı?
Aynen canım spor insana çok iyi geliyorEtkinlik yapalım Leslie iki mil ya da üç mil gün aşırı yapsak süper olur
Bugünlük karnabaharı da baklayı da boşverdim akşam menüde portakallı kereviz varBen sebze yemekleri konusunda pek iyi değilim
Afiyet olsun canımKızlaaar çok sessiz buralar
bugünkü menüm
Sabah
Limonlu su
kahvaltı
1 domates
1kk beyaz peynir
11 zeytin
2 badem
ara öğün
Türk kahvesi
Yeşilçay
akşam yemeği
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 kase yoğurt
Olsun insanız arada da olacak böyle canım, afiyet olsunBu gün pek iç açıcı menüm yok, karantina yaktı bizi
Selamlar yazacaktım yazamadım.Olsun insanız arada da olacak böyle canım, afiyet olsun
Allah bağışlasın canım evlatlarını, ben de sadece 25dk jillian level1 yapabiliyorum iki çocukla.Selamlar yazacaktım yazamadım.
Yurtdışında yaşıyorum, iki evladım var, öğretmenim.
Şuan karantinadan dolayı okullar mağazalar çoğu yerler kapalı.
Ben de spora yogunlastim.
Kondisyon bisikletine biniyorum hergun 10 15dk.
Karnibahari kısır yapıyorum evdekiler de çok seviyor.
Size bağlı. Ben koymadan yaptım.Allah bağışlasın canım evlatlarını, ben de sadece 25dk jillian level1 yapabiliyorum iki çocukla.
karnabahar kısırında bulgur vardır değil mi?
GünaydınGünaydın arkadaşlar
Bizim burda da yağdı yağıyor , çok güzel.Bu günden itibaren dikkat etmeye başlasam iyi olacakdışarıda kar yağıyor yine
Burada ilk defa yağıyor 2-3 senedir yağmıyordu doğru düzgünBizim burda da yağdı yağıyor , çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?