- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Afiyet olsun canım cok GüzelSabah
Limonlu su
kahvaltı
1domates
5zeytin
1kk light peynir
2badem
1ceviz
ara
Türk kahvesi
Akşam yemeği
1 tabak karnabahar kısırı
1 bardak ayran
1domates
3turşu sivribiber
Pulbiber limonlu 3yk light yoğurt
ara
Yeşilçay
Çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2763203 Eki Görüntüle 2763204
suspushanimcim tarif için teşekkürler akşam menümde karnabahar kısırı vardı, çok beğendim lezzetini, fotoğraftaki tabağın 3/2sini yedim, fazla kaçırdım çok doyurucu, bulgur koymadım yinede şişkinlik yaptı
Yoğurt leptin için yenmemeli ama yoğurt sonuçta, azıcık sulandırıp fazla çiğnemezsen leptin bozulmaz, bi dene derimKızlar
yatmadan önce yenilen pulbiberli limonlu yoğurdun göbek yaktığını okudum, ancak leptini çalıştırmak için akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum, sizce bunu yatmadan değilde bugünkü gibi akşam yemeğinden hemen sonra yersem yinede yağ yakıcı özelliği olur mu yoksa +kalorimi olur?
Güzel oldu canım, canın benim gibi sıksık mercimek köftesi kısır çiğköfte aşeriyosan yapabilirsin, isteği bastırıyoÇok güzel görünüyor
Yatmadan öncemi bu şekilde ye diyosun canım?Yoğurt leptin için yenmemeli ama yoğurt sonuçta, azıcık sulandırıp fazla çiğnemezsen leptin bozulmaz, bi dene derim
Bir türlü deneyemedim ama kış bitmeden yapacağım,Güzel oldu canım, canın benim gibi sıksık mercimek köftesi kısır çiğköfte aşeriyosan yapabilirsin, isteği bastırıyo
Yarına bomba gibi başlar cumaya bool eksiler görürsün canımHafta sonu beni mahvediyor, hep geriye götürüyor ,
Yatmadan 1 saat önce yeniyor galiba, ben hiç yapmadım, işe yarıyor mu bilmiyorumYatmadan öncemi bu şekilde ye diyosun canım?
Evet yarından itibaren çok dikkatli olmalıyım, belki Çarşamba Perşembe 2 günlük detoks yaparım, hedef 1,5 kg dedim sözümde durmalıyımYarın bomba gibi gelir cumaya bool eksiler görürsün canım
Sen yaparsın kuzum hedeflerimiz belli, hedefe harfiyen ulaşamasakta en yakın sayıya ulaşmalıyız güç bizdeeeeEvet yarından itibaren çok dikkatli olmalıyım, belki Çarşamba Perşembe 2 günlük detoks yaparım, hedef 1,5 kg dedim sözümde durmalıyım
Bakalım bu cuma neler olacakSen yaparsın kuzum hedeflerimiz belli, hedefe harfiyen ulaşamasakta en yakın sayıya ulaşmalıyız güç bizdeeee
Sen elinden gelenin fazlasını bile yaparsın, Ben de cumamı merak ediyorum, kaldı 25 günüm 25 gün sonra diyetin d sini yapamam evdeBakalım bu cuma neler olacakelimden geleni yapacağım
Verebildiği kadar verirsin, miden küçülür 25 güne, sen en azından dur diyebiliyorsunSen elinden gelenin fazlasını bile yaparsın, Ben de cumamı merak ediyorum, kaldı 25 günüm 25 gün sonra diyetin d sini yapamam evdeAma eskisi gibi 24 saat yemiycem tabiki ama maalesef ev hayatımda diyet olmuyo, hazır fast food vs yeniyo haftada 1-2 gün
Merhaba canım, biz çoğumuz kilo koruma aşamasına geldik, daha yeni gruplarda devam etmeni öneririm, iyi kilo vermelerSelam arkadaslar size katila bilirmiyim
Yarin bende basliyorum diäte destege ihtiyacim var
Tamam tesekülerMerhaba canım, biz çoğumuz kilo koruma aşamasına geldik, daha yeni gruplarda devam etmeni öneririm, iyi kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?