Ben aslında yediklerime dikkat ediyorum bugün iyi geçti.G guziss35Efser M Minikkelebk suspushanimcim kızlar yarın hepinizi burada görmek istiyorum, kararlı ve enerjik bir şekilde tabi ki artık bitirelim şu kilo verme işini, bahar geldi gelecek baharda korumaya başlarız
Aynen hiç bozmayacağım, bu hayatımda 2.diyet deneyimim, 57 kiloya düşmüşken dur durak bilmeden yedikçe yedimVerebildiği kadar verirsin, miden küçülür 25 güne, sen en azından dur diyebiliyorsunkilo alınca yeniden başlarsın diyete ,
İyi geceler canımİyi geceler
Günaydın canım tebrikler süpersinGünaydın kizlar sağlıklı huzurlu bir hafta olsun hepimizedetoks bitti çok şükür 2.200 Gr eksi
Süper o zaman canım, sessiz kalınca diyeti bozdunuz mu diye düşündümBen aslında yediklerime dikkat ediyorum bugün iyi geçti.
Dün de fena değildi .
Spor da yapıyorum. Yarından itibaren yazarım menümü
GünaydııııınGünaydın arkadaşlar
En azından 57-60 kg arası korumaya çalışsan süper olurAynen hiç bozmayacağım, bu hayatımda 2.diyet deneyimim, 57 kiloya düşmüşken dur durak bilmeden yedikçe yedimbu kez öyle yapmayacağım inşallah, kararlıyım 25 gün sonraki kilomu koruyacağım canım, akşam ve gece yemelerim olmazsa koruyabileceğimi düşünüyorum
Harika bir sonuç, nasıl güzel motive olmuşsundurGünaydın kizlar sağlıklı huzurlu bir hafta olsun hepimizedetoks bitti çok şükür 2.200 Gr eksi
Günaydın canımGünaydııııın
Evet canım önceki diyettede öyle demiştim max sınır 58 olmalı diye, yapmadım, bu kez yapıcam inşallahEn azından 57-60 kg arası korumaya çalışsan süper olur
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?