Yok canım bazen iş güç vs oluyo ama sessiz olmuyo buralarÖyle olsun, ya da sıkıldılar bizden gelmiyorlar
Geçmiş olsun canımBugün güzel geçti kızlar insülin ilacımı tekrar almaya başladım göz dönmelerim çok şükür durdu(kendime nazar ettim sanırım )
Bir ara tahlillerimi yaptırayım sanırım halen insülin direncim devam ediyor
Mükemmel
Yarın ferah bi güne uyanırsın inşallah canım, her günümüz aynı olmuyor maalesef, her şeyin başı sağlık, senin ve sevdiklerinin sağlığı yerindeyse her şeyi boşvermek gerekiyo bazen, iyi uykular canımKızlar bu gün pek güzel bir gün değildi, psikolojik olarakda iyi değilim, yarına geçer inşallah
Sağol kuzuMükemmelafiyet olsun
Su zamanlar hepimiz öyleyiz canım.Kızlar bu gün pek güzel bir gün değildi, psikolojik olarakda iyi değilim, yarına geçer inşallah
Kızlar bu gün pek güzel bir gün değildi, psikolojik olarakda iyi değilim, yarına geçer inşallah
Geçmişolsun canım, tahlillerini aksatma iyi sonuçlar al bomba gibi devam edelimBugün güzel geçti kızlar insülin ilacımı tekrar almaya başladım göz dönmelerim çok şükür durdu(kendime nazar ettim sanırım )
geçmiş olsun canım dikkat et kendineBugün güzel geçti kızlar insülin ilacımı tekrar almaya başladım göz dönmelerim çok şükür durdu(kendime nazar ettim sanırım )
afiyet olsun canımm
canımm dikkat et kendineKızlar bu gün pek güzel bir gün değildi, psikolojik olarakda iyi değilim, yarına geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?