Canım iyi yapmışsın aynen önemli olan sağlık biraz dinlenTünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ablam da sağlık sektöründe ve çok yıprandı.Tünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı
İyi yapmışsın canım dinlen yarın tüm gün evde, inşallah biraz daha iyisindirTünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı
Güzelce dinlen kuzumTünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı
Aslinda hava ne kadar soğuk olursa olsun dışarda yürüyüş yapabilirsiniz.Günaydın herkese
Çok yogun işyerinde bu ara işler aktif olamıyorum kızlar kusura bakmayınyürüyüşte yapamıyorum hava buz onun için kilom gram oynamıyor
Ben yarın başlıyorum oneil diyet aldım bu işin uçu kaçtı nerden toplarsak kardırBir gün iyi bir gün fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?