🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Tünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ablam da sağlık sektöründe ve çok yıprandı.

Canım benim önemli olan ruh sağlığımız , şu zamanlar geçsin illa ki verilir.

Artık ben bu şekilde düşünüyorum.
Önemli olan benim ve çocuklarımın ruh sağlığı.
Çok öpüyorum seni

Günaydın herkese
Çok yogun işyerinde bu ara işler aktif olamıyorum kızlar kusura bakmayınyürüyüşte yapamıyorum hava buz onun için kilom gram oynamıyor

Günaydın herkese
Çok yogun işyerinde bu ara işler aktif olamıyorum kızlar kusura bakmayınyürüyüşte yapamıyorum hava buz onun için kilom gram oynamıyor
Aslinda hava ne kadar soğuk olursa olsun dışarda yürüyüş yapabilirsiniz.

Yürüdükçe ısınıyor vücut, geçen çocukları parka götürdüm hava eksi 2 derece idi .

Hatta biz hava ne kadar soğuk dediğimiz de bile insanlar dışarda koşu ve yürüyüş yapıyor.
Bu arada yurtdışında yaşıyorum insanlar hava şartlarına alıştırmislar kendilerini.

Merhaba kızlar

kahvaltı
3zeytin
1yk lor
1kk light peynir
2badem
1domates

ara
Yeşilçay
Türk kahvesi

akşam
1tabak yeşil mercimek yemeği
1domates
2yk light yoğurt

Merhaba arkadaşlar, bu gün dinlendim, yarın kaldığım yerden devam edeceğim, bazı kararlar aldım, akşam yemeği saatlerini erkene alacağım, diyete ilk başladığımda öyle yapmıştım çok iyi gelmişti bana,

Yeniden kilo almak istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…