Aynen canım bende öyle düşünüyorum, en azından bir hafta sıfır karbonhidrat ile devam etsem gerisi gelir, aslında wasa ekmek sabah çok sorun değil de, bu ara akşamları coştum, buna kesin bir çözüm bulmalıyım, gerekirse akşam yemeği yemeyeceğim çünkü böyle devam ederse gidişat kötü olurCanım sen çok iradeli birisin bu kez dahada hırslı olalım kaçamak yapmanın sonu yok wasada olsa karbonhidratı bıraksan iyi olacak belkide böylece acıkma hissin bastırılacak
Olan oldu artık, bu gün güzel olan tek şey, bir arkadaş kilo mu verdin dediDemeee :)) Bu hafta sana da bana da yaramadı anlaşılan. Yarın benim gibi hüsrana uğrama. Ben geçen hafta 62.5 dim. Bugün 64 çıktım. Çok üzücüü. Yarın sende aynı hissi yaşama inşallahh
Yok kız 55 hayal artık55bile olursun senben 60.8 kiloyla 19 gün sonra 56 olmayı hedefliyorum
İnşallah canım, böyle azimli arkadaşlarım var, sizler sayesinde yeniden devam edeceğimVericem inşallah canım, bu kez çok hırslıyım, diyet yaptıkça mutlu oluyorum, hep birlikte tam gaz devam
Tamam seni mi kıracağımSarayca bak bu 19gün bana uy, şeker ve karbonhidrat alma, sporuda kafana takma 1gün yaparsın 1 gün yapamazsın, 19 gün sonra min 59.9olursun, kaçamak olmazsa çok keyifli, beni yanlış anlama amacım motive
55iyi evet ama 58de güzel benceYok kız 55 hayal artık58 e razıyım
Geçmişe bakmayalım her zaman gelecek önemli. Boşverelim yarın yeni bir günOlan oldu artık, bu gün güzel olan tek şey, bir arkadaş kilo mu verdin dedioysa ki aldım, demek ki çok belli olmuyor, yarın yeni bir gün, elbet vereceğim, bu arada geçen hafta 65 kg dim
Yani 3 kilo çok farketmez sanırım55iyi evet ama 58de güzel bence
Aslında karatay deyince insan gerilebiliyo, ben korumaya geçmeden tereyağın zeytinyağın o denli içilebilir derecede tüketilebilir olduğunu düşünmüyorum, ancak şeker ve karbonhidrat almamak konusu çok önemli, süpersin yarın bomba gibi geliyosun vee 19 günde değişimi görüyosunTamam seni mi kıracağım, bu gün kuruyemiş aldım zaten , niyet ettim Karatay diyeti yapmaya yarından itibaren sıfır karbonhidrat ile devam
Geçmişe bakmak üzüntüden başka bir şey vermiyor, mühim olan gelecekGeçmişe bakmayalım her zaman gelecek önemli. Boşverelim yarın yeni bir gün
Yok o kadar yağ tüketmem ama kahvaltıya kuruyemiş ekleyeceğim ve bol zeytin seviyorum, ayrıca bol peynirAslında karatay deyince insan gerilebiliyo, ben korumaya geçmeden tereyağın zeytinyağın o denli içilebilir derecede tüketilebilir olduğunu düşünmüyorum, ancak şeker ve karbonhidrat almamak konusu çok önemli, süpersin yarın bonba gibi geliyosun vee 19 günde değişimi görüyosun
Ben acıkmamamı probiyotiğe bağlıyorum ama karbonhidrat almamamında çok etkisi var. Ben kahvaltıda 2 badem yiyorum, sen erken kahvaltı yapıyosun fazla fazla yeYok o kadar yağ tüketmem ama kahvaltıya kuruyemiş ekleyeceğim ve bol zeytin seviyorum, ayrıca bol peynir, bir iki gün zorlanırım belki ama karbonhidrat almayınca pek acıkacağımı sanmıyorum
Hoşbuldumm:) Diğer sayfa da da beraberiz seninle
İyi geceler Minnoş uyusun mışıl mışılİyi geceleeer benim 8aylık olan minnoş birazdan mızırdanmaya başlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?