🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Canım sen çok iradeli birisin bu kez dahada hırslı olalım kaçamak yapmanın sonu yok wasada olsa karbonhidratı bıraksan iyi olacak belkide böylece acıkma hissin bastırılacak
Aynen canım bende öyle düşünüyorum, en azından bir hafta sıfır karbonhidrat ile devam etsem gerisi gelir, aslında wasa ekmek sabah çok sorun değil de, bu ara akşamları coştum, buna kesin bir çözüm bulmalıyım, gerekirse akşam yemeği yemeyeceğim çünkü böyle devam ederse gidişat kötü olur

Demeee :)) Bu hafta sana da bana da yaramadı anlaşılan. Yarın benim gibi hüsrana uğrama. Ben geçen hafta 62.5 dim. Bugün 64 çıktım. Çok üzücüü. Yarın sende aynı hissi yaşama inşallahh
Olan oldu artık, bu gün güzel olan tek şey, bir arkadaş kilo mu verdin dedi oysa ki aldım, demek ki çok belli olmuyor, yarın yeni bir gün, elbet vereceğim, bu arada geçen hafta 65 kg dim

Sarayca bak bu 19gün bana uy, şeker ve karbonhidrat alma, sporuda kafana takma 1gün yaparsın 1 gün yapamazsın, 19 gün sonra min 59.9olursun, kaçamak olmazsa çok keyifli, beni yanlış anlama amacım motive

Sarayca bak bu 19gün bana uy, şeker ve karbonhidrat alma, sporuda kafana takma 1gün yaparsın 1 gün yapamazsın, 19 gün sonra min 59.9olursun, kaçamak olmazsa çok keyifli, beni yanlış anlama amacım motive
Tamam seni mi kıracağım, bu gün kuruyemiş aldım zaten, niyet ettim Karatay diyeti yapmaya yarından itibaren sıfır karbonhidrat ile devam

Olan oldu artık, bu gün güzel olan tek şey, bir arkadaş kilo mu verdin dedi oysa ki aldım, demek ki çok belli olmuyor, yarın yeni bir gün, elbet vereceğim, bu arada geçen hafta 65 kg dim
Geçmişe bakmayalım her zaman gelecek önemli. Boşverelim yarın yeni bir gün

Tamam seni mi kıracağım, bu gün kuruyemiş aldım zaten, niyet ettim Karatay diyeti yapmaya yarından itibaren sıfır karbonhidrat ile devam
Aslında karatay deyince insan gerilebiliyo, ben korumaya geçmeden tereyağın zeytinyağın o denli içilebilir derecede tüketilebilir olduğunu düşünmüyorum, ancak şeker ve karbonhidrat almamak konusu çok önemli, süpersin yarın bomba gibi geliyosun vee 19 günde değişimi görüyosun

Yok o kadar yağ tüketmem ama kahvaltıya kuruyemiş ekleyeceğim ve bol zeytin seviyorum, ayrıca bol peynir, bir iki gün zorlanırım belki ama karbonhidrat almayınca pek acıkacağımı sanmıyorum

Yok o kadar yağ tüketmem ama kahvaltıya kuruyemiş ekleyeceğim ve bol zeytin seviyorum, ayrıca bol peynir, bir iki gün zorlanırım belki ama karbonhidrat almayınca pek acıkacağımı sanmıyorum
Ben acıkmamamı probiyotiğe bağlıyorum ama karbonhidrat almamamında çok etkisi var. Ben kahvaltıda 2 badem yiyorum, sen erken kahvaltı yapıyosun fazla fazla ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…