- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Hoşbuldumm:) Diğer sayfa da da beraberiz seninle
friendlyfriendly Sana 19 günde değişimi göreceksin demiş ya Ne dersin 19 günlük değişim serisini yarın başlatalım mı ? Sarayca
Hem benim de toparlanmaya ihtiyacım var. Bi challenge başlatmış oluruz :)
Ben şimdilik takviye gıda düşünmüyorumBen acıkmamamı probiyotiğe bağlıyorum ama karbonhidrat almamamında çok etkisi var. Ben kahvaltıda 2 badem yiyorum, sen erken kahvaltı yapıyosun fazla fazla ye
Yok canım 2 gün deneyeceğim. Pazartesi günü yine kendi diyet listeme devam edeceğim. Sağol uyarın içinLamaziaa canım sende haşlanmışta olsa patatesi bıraksanmı acaba..Patates, nişasta ve karbonhidrat içeriği yüksek besinlerden biri haşlansada fırınlansada patates diyette yasak korumada yeriz
Tabi ki buna çok ihtiyacım var yeniden diyete başlama heyecanı varHoşbuldumm:) Diğer sayfa da da beraberiz seninle
friendlyfriendly Sana 19 günde değişimi göreceksin demiş ya Ne dersin 19 günlük değişim serisini yarın başlatalım mı ? Sarayca
Hem benim de toparlanmaya ihtiyacım var. Bi challenge başlatmış oluruz :)
İyi geceler canımİyi geceleeer benim 8aylık olan minnoş birazdan mızırdanmaya başlar öpüyorum hepinizi
Hadi o zaman başlasın diyet, yarın tartılalımSarayca o zamaaan yarın 1.Günümüz olsun muuuuu ?
19 gün sonra değişimi görelim. Kaçamak yapmak istediğimiz zaman gruba yazalım :)
Anlaştık. Hiiiç moralimizi bozmayalım yarın kaç çıkarsak çıkalım. Her şeye sıfırdan başlıyorum. Şimdi iyi geceler canımmmHadi o zaman başlasın diyet, yarın tartılalım
Moral bozmak yok, güç bizdeAnlaştık. Hiiiç moralimizi bozmayalım yarın kaç çıkarsak çıkalım. Her şeye sıfırdan başlıyorum. Şimdi iyi geceler canımmm
Hoşgeldin canımIyi aksamlarrr kizlar
HosbuldumHoşgeldin canım
Hoşgeldin canım, geçen hafta enerjim çok düşüktü, yardımcı olamam diye düşünmüştümSarayca sagol davet etigin icin
Canım bu gün tartıldıysan hemen tabloya ekleyeyim seniHosbuldum
Inanmak basarmanin yarisidirHoşgeldin canım, geçen hafta enerjim çok düşüktü, yardımcı olamam diye düşünmüştümama inanıyorum ki yarından itibaren hep beraber güzel kilo vereceğiz
65.5 canim Bugün tartildimCanım bu gün tartıldıysan hemen tabloya ekleyeyim seni
Başardık bileInanmak basarmanin yarisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?