🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Lamaziaa canım sende haşlanmışta olsa patatesi bıraksanmı acaba..Patates, nişasta ve karbonhidrat içeriği yüksek besinlerden biri haşlansada fırınlansada patates diyette yasak korumada yeriz

Ben acıkmamamı probiyotiğe bağlıyorum ama karbonhidrat almamamında çok etkisi var. Ben kahvaltıda 2 badem yiyorum, sen erken kahvaltı yapıyosun fazla fazla ye
Ben şimdilik takviye gıda düşünmüyorum bu günlüğü ilk açtığımda ekmek yememiştim çok güzel kilo verdim, bu ekmek olayını şimdilik kendimi kontrol altına almak adına yemiyeceğim, ne zaman ki kendime güvenim gelirse wasa ya devam ederim

Lamaziaa canım sende haşlanmışta olsa patatesi bıraksanmı acaba..Patates, nişasta ve karbonhidrat içeriği yüksek besinlerden biri haşlansada fırınlansada patates diyette yasak korumada yeriz
Yok canım 2 gün deneyeceğim. Pazartesi günü yine kendi diyet listeme devam edeceğim. Sağol uyarın için

Tabi ki buna çok ihtiyacım var yeniden diyete başlama heyecanı var

Sarayca o zamaaan yarın 1.Günümüz olsun muuuuu ?
19 gün sonra değişimi görelim. Kaçamak yapmak istediğimiz zaman gruba yazalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…