Koz 65.4Veeee bugün 55.4 kilom
Papates diyetini sidetle öneriyorum
Vallah ya ay anlamiyorum niye öyle oluyo ... evet hedef kilom su andan itibaren 55.5Koz 65.4her yere 55 yazıyosun. Bu bir işaret kesinlikle
Hedef kilonu 55.4 mü yapsan
Hadi hayirlisi bakalim sen nekadar verecenGünaydın herkese tekrar. Güncel kilo:62.7
Bunda ödeme rağmen yine iyi çıktım hatta mutluyum daha fazla bekliyordum
Patates diyeti 1.gün başlasınnn
Günaydin canimGünaydın arkadaşlarçok güzel bir gün geçirmek dileğiyle
Canım günaydın,Bizde bu emeğin karşılığı olarak hedeflerimize ulaşırız inşallah
Afiyet olsun canim
Evet karbonhidrat diyette çok geriletiyor, ama korumayı yapabilmemiz için gerektiği kadar karbonhidrat da almalıyız, sonrasında çok zorlanabiliriz,Bu arada annemde geçen hafta perşembe benimle beraber diyete başladı, birebir aynı diyeti yapıyoruz annem benden farklı olarak kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yiyor ve akşam menüsünde haftada 1 fırında tavuk yiyor, annem perşembe 76,4kiloydu, dün 72,9 çıktı 9 günde giden -3,5 kg. Ben -100gr fazla vermişimbunu şunun için anlattım patates, şeker, ekmeğin hiçbir türü, pirinç, bulgur, makarna, meyve, kaşar, paketli gıda vs yenmediğinde ve kaçamak olmadığında yaptığım diyet sizde de etkili olacak, ayrıca ben kalori sayıyorum annem saymıyor, ben kahvaltıda 2 badem yiyorum annem bademleri fındıkları cevizleri götürüyo
Bana pazartesi ne olduysa pişiden oldu zatenEşine afiyet olsun canım, ellerine sağlık, bende 2-3 günde kızım seviyor diye mayalı hamurdan pişi yapıyorum, diyetten önce her pişirdiğimde koca tepsiyi yerdim o yüzden böyle pişi gibi oldu göbeğimNeyse o pişi kızartırken burnuma öyle bi kokuyoki sanki göğsüm sıkışıyo, ama asla yemem hedef kiloma inicem. Sarayca yemenin sonu yok o yüzden çevremize çokça afiyetler olsun diyelim biz yolumuza devam edelim
Günaydın canımGünaydın güzel bir hafta sonu olsun hepimize
Günaydın canım motivasyon tavan maşallah
Nolamaz 10 kilo vermiş olamazsınVeeee bugün 55.4 kilom
Papates diyetini sidetle öneriyorum
Yanlis yazdim canimNolamaz 10 kilo vermiş olamazsın
Hoşgeldin canımGünaydin herkeseee
Bu sayfada yeniyim size kisaca kendimden bahsediyim ...
Ben Seda 35 yasindayim ,almanyadan katiliyorum iki cocuk annesiyim ..
Mesleyim Kosmetik döve kiprik kas cilt bakimi ne ararsan var bende yani
Ben hep 57-60 kilom vardi hata iki dogumada 63 kiloyla gittim sonrada hep 60 kiloydum nolduysa gecen sene oldu corona yüzünden otur ye otur ye bi tartildim pantolonlar olmayinca sokkkk 69,8 kilotam ayin 4.1 iydi I andan itibaren recimdeyim .. pazartesi Bu siteye üye oldum iki gün elma diyeti yaptim sonra saglikli beslendim bugün patates yogurt diyetine basladim su an ki kilom herhalde 66,7 filan. Bakalim bugün cok iyi gecti hic acikmadim acayip tok tutu beni ... yarini dört gözle bekliyorum .. günde bir kiloya kadar veriyormusum bende bi demeyim dedim ..
O da zamsnla olur canımYanlis yazdim canim65.4 olucakti o nerdeeeee Bir günde 10 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?