🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydin herkeseee
Bu sayfada yeniyim size kisaca kendimden bahsediyim ...
Ben Seda 35 yasindayim ,almanyadan katiliyorum iki cocuk annesiyim ..
Mesleyim Kosmetik döve kiprik kas cilt bakimi ne ararsan var bende yani
Ben hep 57-60 kilom vardi hata iki dogumada 63 kiloyla gittim sonrada hep 60 kiloydum nolduysa gecen sene oldu corona yüzünden otur ye otur ye bi tartildim pantolonlar olmayinca sokkkk 69,8 kilo tam ayin 4.1 iydi I andan itibaren recimdeyim.. pazartesi Bu siteye üye oldum iki gün elma diyeti yaptim sonra saglikli beslendim bugün patates yogurt diyetine basladim su an ki kilom herhalde 66,7 filan. Bakalim bugün cok iyi gecti hic acikmadim acayip tok tutu beni ... yarini dört gözle bekliyorum .. günde bir kiloya kadar veriyormusum bende bi demeyim dedim ..

Günaydın herkese tekrar. Güncel kilo:62.7
Bunda ödeme rağmen yine iyi çıktım hatta mutluyum daha fazla bekliyordum
Patates diyeti 1.gün başlasınnn

Evet karbonhidrat diyette çok geriletiyor, ama korumayı yapabilmemiz için gerektiği kadar karbonhidrat da almalıyız, sonrasında çok zorlanabiliriz,

Bana pazartesi ne olduysa pişiden oldu zaten sonra iyice batırdım yoksa cuma eksi gelirdim ben, neyse artık önümüze bakacağız

Hoşgeldin canım ben 2 çocuk annesi çalışan biriyim 40 yaşında ama 25 yaş hisseden biriyim , çok kilo maceralarım oldu doğumlarda sonra 80 lerdeydim kilolarımı verdim, en son 76 ile diyete başladım , dikkat etmezsem çabuk kilo alıyorum, bu nedenle hep temkinli olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…