🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Menüm 1. Gün

Sabah

Akşam
Brokoli+kabak yemeği
1 kase yoğurt

Su 2lt

Evde 3 kabak yarım brokoli vardı, nasılsa benden başka kimse yemez dedim ikisini karıştırdım, inanılmaz güzel oldu . Soğan ve salça az zeytinyağı ile kavurdum, küp kabak ve ayıklanmış brokoliyi tencereye koydum, prokoli pişsin diye 1 bardak su koydum biraz tuz ekledim 30 dk falan pişirdim, çok az sulu oldu, suyu çaybardağı ile koyarım bundan sonra

ellerine sağlık canımcımmm
Bende bu gün süper bir başlangıç yaptım bu hafta pür dikkat edip artılardan kurtulmam lazım
Eveet valla süperizz. Bende bu günü bitirdim. Patates diyeti zormuş valla acıktım akşam 4-5 gibi. Şuan daha bi iyiyim. Filtre kahvee vurdum kendimi tok tutsun diye :))

ellerine sağlık canımcımmm

Eveet valla süperizz. Bende bu günü bitirdim. Patates diyeti zormuş valla acıktım akşam 4-5 gibi. Şuan daha bi iyiyim. Filtre kahvee vurdum kendimi tok tutsun diye :))
Ne kadar sürecek patates diyeti sende süper gidiyorsun bende kahve aldım, yeni diyet macerama alışmaya çalışıyorum

Tabi gidecek canım pek uğramıyorsun, enerjin mi düştü
Yok enerjim yerinde ama burda hala okullar kapalı.
Çocuklarla yatıp çocuklarla kalkıyorum.
Onlarla oyun oyna onlarla parka çık gel yemek yap bulaşık vs.

Okullar acilsaydi hayırlısı ile. Aralıklı oruç yapıyordum okullar açıkken.

Şimdi onu yapamiyorum.
Çocuklar evde eşim evde,yemekleri eşimle yapıyoruz . Aralıklı oruç saatini bekleyeyim diyorum ama çocuklara yedirirken ben de yemiş oluyorum.

Tek tesellim verdiklerimi almıyorum , bide bol hareket yapıyorum.

Bir başlarsam bianda veririm.

Kızlar ben bir de imgeleme yapıyorum.Mesela 58 kilo olduğumu 38 beden giydigimi insanların ne güzel zayiflamissin dediğini.

Beyin hayal ettiğimiz şeyleri gerçek gibi algılar oldurmaya çalışırmış.

Bacaklarımın inceldigini yaglarimin yandığını hayal ediyorum.

Ay canım çok güzel bir betimleme gerçekten. Bende geçen sene bu zamanlarda derdim bi 6 lı rakamları göreyim. 68 olayım yeter hep hayal eder çabalardım görmen lazımdı beni. Şimdi 62 kiloyum hedeflediğim kilodan bile düştüm. Şimdi de 5li rakamları görmek için sabırsızlanıyorum. Çok güzel bir mutluluk. En başında sağlıklı bir hayatın oluyor ben diyet yapmayı bu yüzden de seviyorum.
Allahım herkese çabalarının karşılığını versin inşallah

Afiyet olsun canım süper bir başlangıç oldu bunun arkası gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…