Yalnız öndeki squatin dibine vurmuş, o ne popo öyleahhahaha öndeki kadına bakmaktan arkadakini farketmedim :))
Yeme kuzum yeme boşver, ufak ksçamaklar 1 hafta geriye atıyor biziEvdekilere profiterol yaptım tadına baktım baya iyi olmuş benimkler gidip g küp yiyolar
Yemem canım dedigin gibi ufak kaçamak bir haftada temizleniyor şu an yememYeme kuzum yeme boşver, ufak ksçamaklar 1 hafta geriye atıyor bizi. Bende karemelli muhallebi yaptım tadına bakmadım ama
Bende bu gün süper bir başlangıç yaptımYemem canım dedigin gibi ufak kaçamak bir haftada temizleniyor şu an yemem
ellerine sağlık canımcımmmMenüm 1. Gün
Sabah
Eki Görüntüle 2767506
Akşam
Brokoli+kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su 2lt
Evde 3 kabak yarım brokoli vardı, nasılsa benden başka kimse yemez dedim ikisini karıştırdım, inanılmaz güzel oldu . Soğan ve salça az zeytinyağı ile kavurdum, küp kabak ve ayıklanmış brokoliyi tencereye koydum, prokoli pişsin diye 1 bardak su koydum biraz tuz ekledim 30 dk falan pişirdim, çok az sulu oldu, suyu çaybardağı ile koyarım bundan sonra
Eveet valla süperizz. Bende bu günü bitirdim. Patates diyeti zormuş valla acıktım akşam 4-5 gibi. Şuan daha bi iyiyim. Filtre kahvee vurdum kendimi tok tutsun diye :))Bende bu gün süper bir başlangıç yaptımbu hafta pür dikkat edip artılardan kurtulmam lazım
Ne kadar sürecek patates diyetiellerine sağlık canımcımmm
Eveet valla süperizz. Bende bu günü bitirdim. Patates diyeti zormuş valla acıktım akşam 4-5 gibi. Şuan daha bi iyiyim. Filtre kahvee vurdum kendimi tok tutsun diye :))
Süper canım bu hafta hepimiz güzel sonuçlar alicazBende bu gün süper bir başlangıç yaptımbu hafta pür dikkat edip artılardan kurtulmam lazım
Öyle hissediyorumSüper canım bu hafta hepimiz güzel sonuçlar alicaz
2 gün yapıcaktım canım ama bugün zorlandım ya. Yarın da kabak detoksu mu yapsam ? Haftasonunda 2 farklı detoks denemiş olurum bence güzel olur :))Ne kadar sürecek patates diyetisende süper gidiyorsun bende kahve aldım, yeni diyet macerama alışmaya çalışıyorum
Ben sabah tartıldım 66.6 geldim.66 geçen haftanın kilosu,bu hafta bildirmedim öyle böyle değil yani
Olabilir kabak patatesten iyidir, sadece bu hafta sonu mu yapacaksın detoks2 gün yapıcaktım canım ama bugün zorlandım ya. Yarın da kabak detoksu mu yapsam ? Haftasonunda 2 farklı detoks denemiş olurum bence güzel olur :))
Tabi gidecek canımBen sabah tartıldım 66.6 geldim.
Canım az az da olsa gidecek inşallah.
Yok enerjim yerinde ama burda hala okullar kapalı.Tabi gidecek canımpek uğramıyorsun, enerjin mi düştü
Ay canım çok güzel bir betimleme gerçekten. Bende geçen sene bu zamanlarda derdim bi 6 lı rakamları göreyim. 68 olayım yeter hep hayal eder çabalardım görmen lazımdı beni. Şimdi 62 kiloyum hedeflediğim kilodan bile düştüm. Şimdi de 5li rakamları görmek için sabırsızlanıyorum. Çok güzel bir mutluluk. En başında sağlıklı bir hayatın oluyor ben diyet yapmayı bu yüzden de seviyorum.Kızlar ben bir de imgeleme yapıyorum.Mesela 58 kilo olduğumu 38 beden giydigimi insanların ne güzel zayiflamissin dediğini.
Beyin hayal ettiğimiz şeyleri gerçek gibi algılar oldurmaya çalışırmış.
Bacaklarımın inceldigini yaglarimin yandığını hayal ediyorum.
Afiyet olsun canım süper bir başlangıç oldu bunun arkası gelir artıkMenüm 1. Gün
Sabah
Eki Görüntüle 2767506
Akşam
Brokoli+kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su 2lt
Evde 3 kabak yarım brokoli vardı, nasılsa benden başka kimse yemez dedim ikisini karıştırdım, inanılmaz güzel oldu . Soğan ve salça az zeytinyağı ile kavurdum, küp kabak ve ayıklanmış brokoliyi tencereye koydum, prokoli pişsin diye 1 bardak su koydum biraz tuz ekledim 30 dk falan pişirdim, çok az sulu oldu, suyu çaybardağı ile koyarım bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?