Çok güzel ödem atmışsınGünaydın herkese tekrar. Güncel kilo:62.7
Bunda ödeme rağmen yine iyi çıktım hatta mutluyum daha fazla bekliyordum
Patates diyeti 1.gün başlasınnn
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Günaydın canımm. Mutlu uyandım ben cidden. Dün 64 çıktım çünkü 62.7 çıkınca sevincimi görmen lazım :))Günaydın arkadaşlarçok güzel bir gün geçirmek dileğiyle
Mutlu uyanmaz mı insan 1.3 kg az mıGünaydın canımm. Mutlu uyandım ben cidden. Dün 64 çıktım çünkü 62.7 çıkınca sevincimi görmen lazım :))
Pazartesi tekrar tartılalım sende tabloyu değiştirirsin. Pazartesi 61.9 görmek istiyorum hadi bakalım
Bu grupta cuma mı değişiyor kilolar ? tamamdır canım sen daha iyi bilirsin. Cumaya baya güzel değişimler olur ay ay ayMutlu uyanmaz mı insan 1.3 kg az mıbence tablo kalsın, onlar cuma bildirimimiz, bu cuma çok güzel eksi gelir hem pazartesi bende merak ediyorum kilomu, ödem çok farkındayım 2 kilo gitse süper mutlu olurum herhalde
Evet cumadan cumaya tartılıyoruz, benim hedefim cuma günü yeniden 65 olmak 3 kg yaniBu grupta cuma mı değişiyor kilolar ? tamamdır canım sen daha iyi bilirsin. Cumaya baya güzel değişimler olur ay ay ay
Oh ohh bir haftada 3 kilo hedefe bakk :)) Bunu tuttur valla helal sana ama böyle kararlı olursak olur ben inanıyorum bizeeEvet cumadan cumaya tartılıyoruz, benim hedefim cuma günü yeniden 65 olmak 3 kg yani
Bu hafta çok ödem var ondan 3 kilo dedimOh ohh bir haftada 3 kilo hedefe bakk :)) Bunu tuttur valla helal sana ama böyle kararlı olursak olur ben inanıyorum bizee
Bugünde kızıma kahvaltıda pişi yaptımBana pazartesi ne olduysa pişiden oldu zatensonra iyice batırdım yoksa cuma eksi gelirdim ben, neyse artık önümüze bakacağız
Haftada 1gün ye istersen canımEvet karbonhidrat diyette çok geriletiyor, ama korumayı yapabilmemiz için gerektiği kadar karbonhidrat da almalıyız, sonrasında çok zorlanabiliriz,
Afiyet olsun canımKızlar merhabaa
kahvaltım her zamanki gibi peynir zeytin domates lor 2 badem 2 zeytin, kahvaltım hiç değişmiyor bundan sonra yazmayım değişiklik yaparsam yazayım, ara yeşilçay şimdide türk kahvesi yapıcam
Evet güç bizde
Bu hafta yemiyeceğim, sonra sabah 2-3 wasa ile devam ederimHaftada 1gün ye istersen canım
ahhahaha öndeki kadına bakmaktan arkadakini farketmedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?