🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın herkese tekrar. Güncel kilo:62.7
Bunda ödeme rağmen yine iyi çıktım hatta mutluyum daha fazla bekliyordum
Patates diyeti 1.gün başlasınnn
Çok güzel ödem atmışsın darısı başıma pazartesi tartılayım ben, hedef 66 lar olsun, kısa sürede şu artılardan kurtulup yeniden kilo vermek istiyorum çünkü

Günaydın arkadaşlar çok güzel bir gün geçirmek dileğiyle
Günaydın canımm. Mutlu uyandım ben cidden. Dün 64 çıktım çünkü 62.7 çıkınca sevincimi görmen lazım :))
Pazartesi tekrar tartılalım sende tabloyu değiştirirsin. Pazartesi 61.9 görmek istiyorum hadi bakalım

Mutlu uyanmaz mı insan 1.3 kg az mı bence tablo kalsın, onlar cuma bildirimimiz, bu cuma çok güzel eksi gelir hem pazartesi bende merak ediyorum kilomu, ödem çok farkındayım 2 kilo gitse süper mutlu olurum herhalde

Mutlu uyanmaz mı insan 1.3 kg az mı bence tablo kalsın, onlar cuma bildirimimiz, bu cuma çok güzel eksi gelir hem pazartesi bende merak ediyorum kilomu, ödem çok farkındayım 2 kilo gitse süper mutlu olurum herhalde
Bu grupta cuma mı değişiyor kilolar ? tamamdır canım sen daha iyi bilirsin. Cumaya baya güzel değişimler olur ay ay ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…