- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ay canım çok güzel bir betimleme gerçekten. Bende geçen sene bu zamanlarda derdim bi 6 lı rakamları göreyim. 68 olayım yeter hep hayal eder çabalardım görmen lazımdı beni. Şimdi 62 kiloyum hedeflediğim kilodan bile düştüm. Şimdi de 5li rakamları görmek için sabırsızlanıyorum. Çok güzel bir mutluluk. En başında sağlıklı bir hayatın oluyor ben diyet yapmayı bu yüzden de seviyorum.
Allahım herkese çabalarının karşılığını versin inşallah
Verdiklerini almıyorsan süperYok enerjim yerinde ama burda hala okullar kapalı.
Çocuklarla yatıp çocuklarla kalkıyorum.
Onlarla oyun oyna onlarla parka çık gel yemek yap bulaşık vs.
Okullar acilsaydi hayırlısı ile. Aralıklı oruç yapıyordum okullar açıkken.
Şimdi onu yapamiyorum.
Çocuklar evde eşim evde,yemekleri eşimle yapıyoruz . Aralıklı oruç saatini bekleyeyim diyorum ama çocuklara yedirirken ben de yemiş oluyorum.
Tek tesellim verdiklerimi almıyorum , bide bol hareket yapıyorum.
Bir başlarsam bianda veririm.
Düşünce gücü çok etkili hakikaten,Kızlar ben bir de imgeleme yapıyorum.Mesela 58 kilo olduğumu 38 beden giydigimi insanların ne güzel zayiflamissin dediğini.
Beyin hayal ettiğimiz şeyleri gerçek gibi algılar oldurmaya çalışırmış.
Bacaklarımın inceldigini yaglarimin yandığını hayal ediyorum.
Hele ben çok yediğim zaman çok fazla WC sorunu yaşıyorum, ağlıyacak duruma geldiğim oluyor, sağlıklı beslenmek gibisi yokAy canım çok güzel bir betimleme gerçekten. Bende geçen sene bu zamanlarda derdim bi 6 lı rakamları göreyim. 68 olayım yeter hep hayal eder çabalardım görmen lazımdı beni. Şimdi 62 kiloyum hedeflediğim kilodan bile düştüm. Şimdi de 5li rakamları görmek için sabırsızlanıyorum. Çok güzel bir mutluluk. En başında sağlıklı bir hayatın oluyor ben diyet yapmayı bu yüzden de seviyorum.
Allahım herkese çabalarının karşılığını versin inşallah
Sağol canımAfiyet olsun canım süper bir başlangıç oldu bunun arkası gelir artık
Afiyet olsun canımAkşam menüm
1tabak Fırında sebze kızartması(üzerine sarımsaklı domates sos)
1yk yoğurt
aralarda yeşilçay
Kayısılı slimplus çAy
yatarken soda
herkese iyi geceler hanımlar yarın çok güzel bir gün olacak
Hele bikaç gün sonra dahada hissetmeyeceksin canım, çok iyiKarbonsuz günün sonundan bildiriyorum, hakikaten insan hiç açlık hissetmiyor
Hele bikaç gün sonra dahada hissetmeyeceksin canım, çok iyi
Sıkma canını, bu gün kabak iyi gelir umarımGünaydın Kızlar
62.4 çıktım. 300 gram için mi dün patates diyeti yapıp gece aç uyudum kendime soruyorum
Bugün kabak diyetini deneyeceğim kahvaltıdan başladık bakalım
Aynen canım. Yarın 61 çıkıcağıma inanıyorum. Motivasyonumuz hep yüksek ayolSıkma canını, bu gün kabak iyi gelir umarım
Ben bu gün kıyafetle baktım, yarın güzel bir eksi gelecek sankiAynen canım. Yarın 61 çıkıcağıma inanıyorum. Motivasyonumuz hep yüksek ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?