Güçlüyüm,anneme birseyler yapmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Severim ben seni yaa ne guzel dusunmussun. Namaz, Kuran bilmem demissin ya... Bana ozelden mesaj at, ben sana elimden geldigince ogretirim.
Bir de; agac dikince olulerin cektigi azap azalirmis gibi bir sey duymustum yanlis olmasin. Mumkun oldukca agac dik annen icin.
Bir de insanlari sevindirirsen hayir duasi alirsin. Bunun icin cok para harcamaya falan gerek yok. Kucuk bir toka, bir cikolata alirsan kucuk bir cocugu cok mutlu edebilirsin mesela. Annen icin dua etmelerini isteyebilirsin.
Bir de; genelde yaslilar yapar bunu, ornegin su verdiginde yada bir isine yardim ettiginde olmuslerine dua ederler. Ozellikle duskunleri, cocuklari ve yaslilari sevindirip hayir duasi almaya calis bence. Birisi sana ne guzel evlat yetistirmis annen, helal olsun dese eminim o orada sevinir.

Bekliyorum mesajini. Hadi bakalim.. <3

Mekani cennet olsun bu arada annenin. Mezari nurlarla dolsun. Allah ona rahmet etsin.

Son düzenleme:

Insallah azaliyodur..amin ^^ peki ablaciik tesekkur ederimmm&#9829;

Son düzenleme:
Canım benim..
Senin konularını biliyorum..
Başın sağolsun canım benim..
Hiç kolay değildir Anneyi kaybetmek..
Konularını okuyunca ağlıyorum istemdışı..
Bu konunu okurken bile ağladım..
Çok sevindim adına inan ki..
Sen iyi olmaya çalış..
RABBİN için sabret.. diye bir ayet var.. Sakın unutma.. Asla isyan etme..
Vardır bunda da bir hikmet canım benim..
Sadaka verip, bol bol fatiha yasin oku..
Anneciğin huzur içinde yatsın mezarında..
RABBİM günahlarını affetsin. ALLAH rahmet eylesin.
Biz yanındayız ablaların olarak..

Aglama ablacik :* &#9829;
Peki &#9829;&#9829; amin , çok çok tesekkur ederim ^__^<3

Bundan sonra bizi böyle sadece sevinçten aglat olur mu ?
:) <3

Canım ben kuran biliyorum, ama biliyorsun çok uzakta oturuyorum. Yakında olsak bi haftada ögretirdim :)
Önerildi mi bilmiyorum ama internetten video bulup kuran ögrenmeye başlayabilirsin. Eski elyazması kuranları okumak zordur ama yeni Kuranlar bilgisayar yazısı oldugu için, kelimeleri ve harekeleri ögrendin mi okuması çok kolay :)

Son düzenleme:
Güler yüz bile sadakadır:)Yasini Türkçe harflerle okuyabilirsin..İyi olmana sevindim:)
Daha zamanı var,biraz daha büyü oku,evlen annene bir torun ver.o bunu görüp bilecekdir.Bir komşumuz var,torununu büyüttü bir hanım.Sen gibi kızı kanserden vefat etmiş kız torununu anneannesi büyüttü.O kızcağız ilkokul talebesiydi sanırım,şimdi meslek yüksek okulu bitirdi kocaman oldu:)

Son düzenleme:

Pekii^__^ evlenmiycem ben PPP tesekkur ederiiim&#9829;&#9829;

Afferin kuzuma ,fferin kızıma:))

sen busun işte Eslemcim...büyüyorsun...illa fiziksel değil ,ruhsal olarak büyümek çok sancılı bir iştir.Bunca zaman çektiğin şey hem kaybının acısı ,hem büyüme sancısı...Kuvvetleneceksin ablacım,hemde tuttugunu koparan bir küçük cadı olacaksın sen:))

bizim cadımız...

Gelen önerilerden en çok Mune ablanın önerisini beğendim.Benim ve ailemin pek çok kez dediği şeydir koskoca yemyeşil ağaçları görünce bu ağacı diken büyütenden Allah razı olsun kelimesi.
Bu dünyaya bırakılacak en büyük mirasıtır ağaç.Ellerinle dikmen nasip olmazsa üzülme.
TEMA VAKFI na annen adına telefon mesajı ile bile FİDAN PARASI bağışında bulunabilirsin.İşlerini ciddi yapan çok önemli bir yerdir aklın kalmasın...google tema vakfı yaz nasıl bağış yapacaksın orda yazar.

Dua kısmına gelince.Teyzene gidersen rica et beraber okuyun.İncecik cüzlerde türkçesinden okunuşu da var.Alışkın olan büyük kimse varsa o okur sen de göz gezdirirsin üzerinden.Takip edersin.Peşine dua edersin.Rabbim kabul etsin.

Kabir ziyareti için kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git tatlım.Yaşın daha büyüdükçe korkun azalacak.

Bu güzel ruh haline doping olsun.SENİ OLDUGUN GİBİ,İZLİ--EŞSİZ GÜZELLİĞİNLE VE MİNİCİK GÜZEL SURATINLA ÇOOOOK SEVİYORUM:))
Özgüven öyle sihirli birşeydir ki sen sen olduğun için ve kendini sevdigin için hep eşsiz ve paha biçilemez olursun...

Bebee den buyumeye telfi ettim bak bak ne kelimeler kullaniyorum P

Peki &#9829;

Yarin pc acarsam bakarim o dedigin temaya teyzemede soylerimm &#9829;&#9829; tesekkur ederim ablacik SENİ ÇOOOOOOOO...K SEVIYORUMMM :)))

Son düzenleme:
8 ay oldu .. istedigim ve dedigim gibi guclu olamadim .. cok agladim ama eskisi kadar degil hem bu sefer annemin bi kac esyasida bende onlari koklayarak agladim . Kokusu gitmemis.. o gun konu acarken ki kadar guclu hissetmuyorum suan hic biseye hevesim yok bugun icimden hic birsey yapmak gelmiyo .. cok cok ozledim

Öncelikle Allah sabır versin cnm, annen için dua et bol bol yattığı yerde dinlensin, önceki sayfalarda dediğin gibi annen için ölüm bi acı olmamıştır, acıları son buldu artık canı yanmıyor öyle düşün ve güçlü ol annen için, o seni görüyordur ve çok üzülüyordur, her gözyaşın onu daha çok üzüyor.. Bende babamı kaybettim 9 sene oldu, çok zor ama elimizden bi şey gelmiyor, annen için okulunu güzel bi dereceyle bitir, dua et onun için, sadaka ver, büyüyüp durumun olunca da mevlüt okutursun annen için.. Annen de seni böyle görmek ister, bizlerde

Hah söyleeee :) Yavas yavas öğreneceksin ayakta durmayı, acıyla basetmeyi. Bazen yara kabuk bağlar ama elini her attığında dokunursun hissedersin, güc katar yüreğine.

Ediyorum .. goz yasim uzuyodur ama aglamassam icime atmis olurum dahada canimi acitir..Allah rahmet eylesin
Peki tesekkur edern

Hah söyleeee :) Yavas yavas öğreneceksin ayakta durmayı, acıyla basetmeyi. Bazen yara kabuk bağlar ama elini her attığında dokunursun hissedersin, güc katar yüreğine.
Insallah o yszdiklarim gibi olabilirim bugun cok daha farkli hissediyorum.. tesekkur ederim

Ediyorum .. goz yasim uzuyodur ama aglamassam icime atmis olurum dahada canimi acitir..Allah rahmet eylesin
Peki tesekkur edern

Ama çok ağlamakta seni sağlıklı yapmaz cnm, kuran öğrenebileceğin birileri yok mu çevrende, kuran okumayı bilirsen hem annene bol bol okumuş olursun hem de biraz ferahlarsın

Konudaki ilk mesajını okuduğumda içim ısındı

Bugün sarsılmışsın biraz ama olsun işin ucunu bırakma

Bildiğin duaları oku, onunla konuş, içindeki umutsuzluğun seni yıldırmasına izin verme.

Toparlanacaksın emin ol, bazen insanın bir günü diğerini tutmaz, bu gün son diyeceksin yarın sabah güzel bir güne açacaksın gözlerini.

Ben hala annelerin çocuklarını gördüğüne inanıyorum, o yüzden sende ona üzgün görünme. Başarabildiğini görsün içi rahat etsin. Üzülmek çok doğal, koca kadınım 20 yaş büyüğüm senden, bazen benim bile böyle hissettiğim oluyor, özlüyorum annemi. Kendini tükenmiş hissetme, bugün böyle sıkıntılısın ama yarın güzel olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…