Güçlüyüm,anneme birseyler yapmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ramazanda olandi sanirim hatirladim .. tesekkur ederim ablacik ..

Gitsem teyzemle veya kuzenimle giderdim ama istemiyorum..
Tesekkur ederim..

Canımbenim , allah sabır versin
Ben 40 yaşında kadınım annemi kaybedeli beş yıl oldu ama hala içim yanıyor.Senin ki çok çok daha zor elbete Ama hayat devam ediyor işte..Güçlenip hayatına devam etmelisin annen için.
Annem öldüğünde bende mezarına gitmek istememiştim. Ama ogün gitmezsem bidaha hiç gidemeyeceğimi düşünmüştüm ve çok zorlansamda bunu yapmıştım. Annemin mezarından bende çok uzakta yaşıyorum. Ama her gittiğimde mutlaka ziyaret etmeye çalışırım. İnan o kadar huzur veriyorki ,sanki orada olduğunu hissettiğini düşünüyorsun. Duamı ediyorum çiçeklerini suluyorum. Mezarlığı ziyaret etmek dinimizdede önemlidir canım. Sen evladısın sen gitmezsen kim gidecekki. Bence kendini yapabileceğine inandır ve yap ilkinde zor gelecektir belki ama daha sonra gittiğinde içinde hüzünde olsa bir huzur olacaktır inan bana.
Mutlaka annen için bi yasin okumaya çalış, Kücük ince dua kitapları var içerii sinde surelerin türkçe harflerle okunuşlarının yazıldığı bölümler var.buradan okuyabilirsin. Bu hem annen için hemde senin iç huzurun içinde iyi gelecektir

Allah yardımcın olsun tatlım..

Allah rahmet eylesin ..

Onceden gittim ama simdi istemiyorum zatrn korkuyorum gittikten sonra dahada articak korkularim bundan eminim .. uzun sure etkisinden cikamiycam..

Peki tesekkur ederim

Amin ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…