Yazdiginiz hersey icin cokcok tesekkur ederim dediklerinizi yapicam ablacik ♥
Her ne konuda yardım istersen bu ablacık bir msj kadar uzakta unutma.
Benim ananemde, annem 15 yaşındayken kollarında vefat etmiş malesef. çok psikolojisi bozulmuş zor atlatmış ozamanlarını.. Şimdi geriye dönüp baktığında 'annem hep eczacı olmamı isterdi,keşke olabilseydim' der. Ozamanlar psikolojisi bozulduğundan okuldan hep kaçarmış istememiş hiç okumayı. Beni eczacı yapamadı ama mühendis yaptı, Şimdi torununu (abimin çocğu) eczacı yapmaya çalışıyobide annesinin isminide benim ismim yaptı, seni gördükçe onu görüyorum gibi der hep
Eğer elindeyse annenin sevdiği veya istediği bi mesleği yap, oku derim.. Ayrıca annemde namaz kılmayı falan hep kitaplardan öğrenmiş onada kimse öğretmemiş. Arapça bilmiyo ama türkçesini okuyo bence sende öyle yapabilirsin o tür kitaplar heryerde satılıyor öyle çok pahalıda değilhakkında hayırlısı olsun cnm
Başın sağolsun
bende çocuk yaşta babamı kaybettim ama kalbimde asla ölmedi hala yaşıyor buda insanı güçlü kılıyor
Allah rahmet eylesin tesekkur ederim
Uyuyamiyorum ki ablacikuyumadın mı yavrum sende ?
Uyuyamiyorum ki ablacik
oooy kuzum,bende bu saati ettim,sinirlerim laçka,,,şimdi laçka ne demek dersin...bozuk -çok bozuk demek:))
öpüyorum seni,gidip yatmalı ,yarın İstanbul kazan ben kepçe misali sabah erkenden yollardayız yine...iş meselesi(
kendine iyi bak,Allah a emanetsin,bir kaç gündür yogunum ama bakıyorum Wats up a yazdın mı diye zaman buldukça:))
unutulmadın...
iki kizim var daha cok kucukler
gecmise baktigim zaman yoruluyorum uzuluyorum cogu zaman
dunyanin haline bakiyorumda icim karariyor
sonra cocuklarima bakiyorum
icim aydinlaniyor ama kaygilarim huzunle dolduruyor icimi
zamansiz gidersem kizlarim beni guzel hatirlasin
guclu olsun
korkmasinlar
okusunlar ayaklarinin uzerinde dursunlar
kötü insanlardan kacsinlar
akilli davransinlar
bir soysuz gelip kandiramasin kizlarimi
kanmayacak kadar akilli olsunlar
mucadele edecek kadar guclu olsunlar
hatada yapabilirler ama hatalarinin farkina varip
cabucak toparlansinlar !!
isyan edip kendilerine zarar vermesinler
bana dua okusunlar beni hep sevsinler
yoklugum onlari perisan edecek kadar uzmesin
zor ama metanetli olsunlar
bir anne olarak bunlari isterim ben
her anne gibi
eminim buna
Yakında annemi kaybedeli tam 8 ay olucak.. onu unutmuyorum unutmayida asla istemiyorum ama burdaki cogu ablamin dedigi gibi ilk baslardaki kadar kötü değilim ama arada da geliyolar..
-
annenizin mekanı cennet olsun.
abdest alıp yasin okuyabilirsin.. hem senin için ferahlar manevi huzurla dolarsın hem de anneciğin kabrinde rahatlar..
namaz kılmaya başlayabiirsin..
hayır hasanat yapmak istersen 1 kutu çikolata alıp çocuklara dağıtabilirsin.. ya da muhtaç bir aileye bir miktar para verebilirsin.. annemin ruhuna diyerekten..
böyle güzel şeyler düşünmen çok güzel.. Rabbim gönlünü genişletsin bu mübarek günde.
Anne unutulmaz, Peygamer efendimiz bile bir sohbetinde unutulmayacak tek yüz anne yüzüdür demiştir, annemi kaybedeli 2 sene oldu, mezarı sana yakın mı bilmiyorum ama benim aramda 900 km var, içim sıkışırdı gidemiyorum diye, bu sene başucuna bir çam ağacı diktim, dedim ben yokum ama en azından ağacım burada anne, senin yanında, bir peyzaj firması ile de anlaştım benim yokluğumda çiçeklendirecekler, ilgilenecekler..
Aklıma estikçe lokma döker dağıtırım, sitedeki çocuklara bir şeyler alır sevindiririm..
Duamı eksik etmem..
Zaten elimizden başka bir şey de gelmez, eskiden fotoğraflarına bakamazdım, çok üzülürdümşimdilerde bunu da yapabiliyorum, en güzel fotoğraflarından odama çerçeveli albümler yaparak diziyorum, gençlik fotoları, torunları ile olan fotoları vs... sabah onunla uyanmak güzel oluyor ve sık sık onunla konuşuyorum varmış gibi.. ve ben onun beni dinlediğini biliyorum...
Ramazanda olandi sanirim hatirladim .. tesekkur ederim ablacik ..Lokma, un, maya, tuz ve şekerle hazırlanan hamurun, sıvı yağda kızartılan bi tatlı cnm
Gitsem teyzemle veya kuzenimle giderdim ama istemiyorum..bir arkadas bul ve git ziyarete. mezarinin basinda dua et. ayak kisminda durarsan gorebilir seni. ozlemistir. mutlaka ziyaret etmelisin.
Ramazanda olandi sanirim hatirladim .. tesekkur ederim ablacik ..
Evet cnm, tulumba tatlısının benzeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?