Amin tesekkur ederim ..hakkında hayırlısı olsun...
yasin oku canım fatiha oku bol bol..allah mekanını cennet eylesin yaptıgın her kötü şeyi duyar ölenler ve üzülürler sakın onu üzme mutlu olunca da haber alır sevinirler huzur duyarlar ..ameli iyi olan ruhlar sevdiklerinin haberlerini alır bu yüzden güçlü ol.
sonunda esmaeslem,
vallaha çok kızacaktım biraz daha böyle kendine zarar vermeye devam etseydin.
dua bilmiyorsan kendin içinden geçenleri Türkçe şekilde de söyleyebilirsin. Dua illaki arapça olacak diye bişey yok.
Bence annenin mezarını ziyaret et.
çiçeğini götür
annenle dertleş, ona hayallerini anlat, buraya bu yazdıklarını söyle, senin için başarılı güçlü olacağım diye söz ver.
bu en iyi psikologtan bile iyi gelir sana diye düşünüyorum.
neden saçma gelsin ki annen için kuran oku ruhuna bağışla
imkanın varmı bilmiyorum ama annen adına sadaka verebilirsin
birde şöyle bişey var..bazı insanların ahirette amel defteri kapanmazmış..
evlatları hayırlı işler yaptıkça anne babalarna sevap yazılırmış
mekanı cennet olsun annenin..
Annenin hayattayken sevdiği saydığı aile büyükleri, eşi, dostu varsa onları ziyaret et. Onlarla birlikte anneni yad edin. Annen böyle bir şey yaptığını görse çok hoşuna giderdi. Hem sana, hem de büyüklere de moral olur.
bazı konularına bende denk gelmişimdir az çok tanıyorum seni
fotolarını da gördüm
ve bence sen çok güzel bir kızsın ...bence standartların üstünde bir güzelliğe sahipsin..
annen için ne yapılabilir ki duadan ve kendine iyi bakmandan başka?
birde içinden geldiği bir anda avatarını değiştirsen ...çok süper olur...
hadi ama ,koskoca bir hayat seni bekliyor...
Cnm benim.Allaha güven annen için dua et.paran yoksa bir güler yüz de sadaka sayılır.çok gençsin Cenabı Allahtan dileyim güzel mutlu bir ömrün olsun , Allahım kaldıramayacağımız yükler yüklemesin.kuranda dua diye arat netten türkçede okusan oluyormuş
Eski mesajlarına göz attım da annene çok saygı duydum , senin gibi bir evlat yetiştirmiş daha doğrusu yetiştiremeden gitmek zorunda kalmış.Sacma olabilir belki ama ben o gunu annemin ölumuymus gibi dusunmek istemiyorum artik .. bu annemin kurtulusu oldu yasasa belki cani dahada yancakti. O yuzden o gun normalde oldugumdan da mutlu olmak istiyorum hem onun orda huzurlancagi hemde mutlu olcagi bisi istoyorum..
Pekii tesekkur ederimm
Canım, eğer annenin huzurlu ve mutlu hissedeceği bir şey yapmak istiyorsan; daha önce arkadaşların da dediği gibi dua okumalı ve sadaka vermelisin. Allah senin yaptığın iyilikleri ona rahmet olarak verecektir.
Eski mesajlarına göz attım da annene çok saygı duydum , senin gibi bir evlat yetiştirmiş daha doğrusu yetiştiremeden gitmek zorunda kalmış.
Cnm bir çocuk olarak çok şeye hakkın olduğunu, yetişkinlerin bazen yetersiz , bazen sorumsuz kimi zaman haksızlardır...
Bunun bilincinde büyü
....
Yasin ama kuran degil mi ben bilmiyorum .. ama fatiha biliyorum
.. peki
Çok tesekkur ederm
Annenin hayattayken sevdiği saydığı aile büyükleri, eşi, dostu varsa onları ziyaret et. Onlarla birlikte anneni yad edin. Annen böyle bir şey yaptığını görse çok hoşuna giderdi. Hem sana, hem de büyüklere de moral olur.
esma,
yavrum herşeyin iyiye gitmesine sevindim, yıllar acıları unutturmaz belki ama en azından hafifletir, bak MissHavisham arkadaşımız çok güzel birşey önermiş, bunu yapabilirsin, birde annen için hayır işleyebilirsin, mesela bir ağaç fidesi alıp dikebilirsin, bu da bir hayır işi, o fide büyüyüp kocaman bir ağaç olduğunda gölgesinden oturanlar bu fideyi dikenden ve tüm ailesinden Allah razı olsun dese ne büyük sevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?