Güçlüyüm,anneme birseyler yapmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iste yarinin guzel olmamasindan korkuyorum.. bazen guclu hissediyorum bazen cok kotu yada artik guclu olmak istrmiyorun diyorum..
Peki tesekkur ederim

Kuran okumayi bilmiyorum ki
Sadaka ihtiyaci olana para vermek mi oluyodu ? Eger oyleyse benim kendi biriktirdigim var hsrcamak istemiyorum ama belki..
Tesekkur ederimmm

Canım benim yasin' in türkçe okunuşu var, onu okuyup annenin ruhuna hediye edebilirsin. Bunun dışında sadaka verebilirsin, bol bol dua et annene, ölen kişilerin eğer geride bıraktığı bir çocuğu varsa amel defterleri açık kalırmış biliyor musun? Senin annen adına yaptığın iyilikler, oraya sevap olarak yazılırmış.

Teyzeme gittigimde onada bakarim pc den ..tesekkur ederim

canım benim çok mutlu oldum senin için, inan ki konularını okudukça çok üzülüyordum ama bu konunu görünce çok sevdim inşallah tam anlamıyla iyi olcaksın annenin mezarını ziyaret et, konuş onunla dertleş, kuranın türkçesini de okuyabilirsin

Son düzenleme:
Canım benim, ne güzel kararlar almışsın aferin sana, çok sevindim seni daha iyi gördüğüme. Türkçe yazılısından Yasin okuyabilirsin anneciğinin ruhuna, Besmele,Sübhanallah, Elhamdülillah, Allahü ekber, Lâ ilahe illallah ve Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah gibi tesbihatlar da yapabilirsin. Türkçe dualar var onları, ya da içinden ne demek geliyorsa onu söyleyerek de dua edebilirsin.

Rabbim sana güzellikler, iyilikler ve huzur versin güzel çiçek.

Seni daha iyi görmek bile yeter hepimize,hayata sıkı skı sarık olurmu sakın kendini tekrardan bırakma

Mezarliga gitnek istemiyorum cokcok etkileniyorum ve korkuyorum .. kuranin turkcesi nasil oluyo ki oda mi kitap ? Tesekkut ederimm ♥♥♥♥

Internetten bakicam onlara..
Bidr bunlari anlamadim .."Besmele,Sübhanallah, Elhamdülillah, Allahü ekber, Lâ ilahe illallah ve Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah" bunlar bu sekildr bu sirayla mi okunuyo? Tesbihat nr drmek ..

Cok tesekkur 3derim ♥♥

Mezarliga gitnek istemiyorum cokcok etkileniyorum ve korkuyorum .. kuranin turkcesi nasil oluyo ki oda mi kitap ? Tesekkut ederimm ♥♥♥♥

tek başına gitme yanında biri olsun mesela teyzen, ama kendini hazır hissedene kadar gitmemen daha iyi olur tabi.. aynen kitap, daha ince oluyo kurana göre içinde bazı sureler ve duaların türkçesi var onu çok rahat okuyabilirsin

Yanimds olsalar da ben o mezarlikdan cok etkuleniyorum turkcesinide sorarim teyzeme cok tesekkur ederim ablacik

Seni bu konunla tanıdım.Geçmişteki konularına,mesajlarına baktım.
Sen gerçekten az rastlanan,ciddi anlamda güçlü bi kızsın.Sen istersen her şeyi başarırsın.
Annen için bol bol dua et.Bildiğin duaları et,bilmediğin yerdede türkçe dua et.
Hayırlı evlat yetiştirenlerin amel defterleri hiç kapanmazmış diye biliyorum.Yaptığın iyilikleri,yardımları içinden anneni geçirerek yapabilirsin.
Kendini hazır hissetmiyosan bi yakınınla git,o da olmuyosa biraz zaman geçince gidersin.
Kendini sıkma,kasma.Her şeyin bi zamanı,bi vakti var.
Kaçıncı sınıfsın lisedesin sanırım?

Lise 3
Peki tesekkur ederim ..

Lise 3
Peki tesekkur ederim ..

Tamam canım.
Herhangi bi konuyla ilgili her şey olabilir kafana takılan bişey olursa istediğin zaman mesaj at geri dönerim sana.
Aynı şekilde bende sana sorarım,çünkü sen gerçekten çok güçlü bi kızsın.
Çok fazla bilmiyorum.Teyzenle samimisin sanırım,kardeşin var mı
Yani kimlerle dertleşiyosun kimlerle samimisin

Yok ben tek cocugum teyzemle samimiyim bu ara küste olsam kuzenimle iyi anlasirim..

Cok tesekkur ederim

Allah rahmet etsin. Bir insan ölünce amel defteri kapanır. Bunun 3 istisnası var; biri ( senin yapabileceğin) ölen kişinin evlatlarının işlediği her sevap, anne/babanın da amel defterine yazılır. Yani aslında yapabileceğin çok şey var. Yapacağın her sevaptan, anneciğine de yazılacak. Kim bilir belki yaptıklarınla annenin kabri cennet köşesine dönüşecek, belki de cennetteki makamı çok daha iyi olacak. Böyle güzel bir fırsat ellerinde.!

Yok canım, her biri ayrı ayrı. Tesbihi alıyorsun her bir tanecik için örneğin " Lâ ilahe illallah" diyorsun. Büyük tesbihler 99 tanelidir, bir tane de fazladan okursan 100 tane "Lâ ilahe illallah" demiş oluyorsun. Bence bu sözlerin anlamlarına da bak inanarak ve bilerek okumak çok daha iyi geliyor.
Besmele: Bismillahirrahmanirrahim :Rahman ve Rahim olan adıyla
Sübhanallah: Allah bütün noksan sıfatlardan uzaktır.
Elhamdülillah" : Hamd (Övgü) Allah'adır.
"Allah-ü Ekber" Anlamı: Allah en büyüktür.
Lâ ilahe illallah : ''Allah'tan başka tapılacak kimse yoktur''
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm :Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”

Türkçelerini de okuyabilirsin.
Benim en sevdiğim ve en çok okuduğum ise : Benim Rabbim bana yeter, O'ndan başka bir ilah yoktur, ben O'na güvendim. Çünkü O büyük arşın da Rabbidir.

Dua benim iç huzurumu sağlamamda çok önemli bir etken, onun dışında çalışıp başarılı ayakları üzerinde duran çalışkan dürüst bir insan olman, buna niyetlenmen çok çok iyi gelecek sana, öpüyorum güzel yanaklarından <3

Son düzenleme:

Amin
Peki cok tesekkur ederm

Yazdiginiz hersey icin cokcok tesekkur ederim dediklerinizi yapicam ablacik &#9829;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…