Gülimiğinnn Çeyizleri :))

maşallah çok güzel çeyizlerin
tost makinandan bir tanede bende var
8 yıldır kullanıyoruz çok memnunum
iyi seçim
sende hayırla huzurla kullanırsın inşallah

maşallah çok güzel çeyizlerin
tost makinandan bir tanede bende var
8 yıldır kullanıyoruz çok memnunum
iyi seçim
sende hayırla huzurla kullanırsın inşallah

Teşekkür ederim çokkk

Tost makinemi ilk başta beğenmemiştim aslında ama ananecim bana hediye almış sağolsun ve daha sonra nasıldır diye araştırdım kime sorsam kullanan herkes çok memnunmuş,olumlu yorumlar sayesinde bende seviyorum artık tost makinemi

Kızlarr bayramdan önce Markafoni'den aldığım servisliklerim geldi biraz önce

Brabantia ile Arzum arasında kalmıştım ikisini de yakından görmemiştim.Geçen gün tesadüfen Arzum'unkini mağaza da gördüm pekte hoşuma gitmedi.Biraz önce siparişim gelince heyecanla açtım vee çokk beğendimmm iyi ki Arzum almamışım :109:

Brabantia almam konusun da fikir veren ve doğru seçim yapmamı sağlayan Pelimiğimmm ve Pelotuma teşekkür ederimm

Son düzenleme:

Canım benim yerim senii gülimiimmmm güle güle kullan inşallah aynı oldu servisliklerimiz çok da guzel oldu

Bugün ilk defa ''Bitene Kadar'' isimli alışveriş sitesinden ürün sipariş ettim.Umarım sorunsuz ulaşır elime.

Ne zamandır istediğim deterjan kutusu artık benim

3 farklı model vardı ve seçim şansı yoktu hangisini gönderecekler bilmiyorum geldiğinde fotoğrafını çekip koyarım tekrar

Kızlar ön sayfaya fotoğrafı ekleyip güncelleme yapamadım yardımcı olurmusunuz?

Hayatım çok güzeller, güle güle kullan meleğim.
Benim artık dilim yandı epey çok güvenmediğim bi site olmıcağı sürece birşey almayı dusunmuyorum.

Hayatım çok güzeller, güle güle kullan meleğim.
Benim artık dilim yandı epey çok güvenmediğim bi site olmıcağı sürece birşey almayı dusunmuyorum.

Teşekkür ederim lokumum.

Ben de tereddüt ettim alıp almamakta aslında ama ucuz bi ürün olduğundan eğer sorun yaşarsam umursamam diye düşündüm.Ama pahalı ürünlerde ben de dikkat edicem artık.Westwing'ten hediye çeklerim olmasına rağmen kullanmadım senin yaşadığın son olaydan sonra...Ayrıca Markafoni'den de kırılıcak eşya asla almam artık paketlemesi hiç özenli değil

canım herseyin çok güzel güle güle kullan
markafoni berbat bir site ben de ordan birşey almayacağım artık..
kupa almstım kırık geldi..
bitki çay demliği almıştım ürünüm bana sorulmadan iptal edildi...
artık sinir oluyorum o siteye

Teşekkür ederim canım sende çeyizciklerini güle güle kullan
Markafoni ismini duyurmuş bi site olmaısna rağmen hakkaten özensiz davranıyo.Ben ördek karafımı da ordan almıştım şans eseri kırık gelmedi,bundan sonra alırsam nevresim ya da kırılmıycak tarzda şeyler alırım.

'Bitenekadar' sitesinden tereddütle aldığım deterjan kutum geldi bugün,çok beğendimm inşallah bigün deterjan koyup sevdiceğimin kıyafetlerini yıkadığım günleri de görürüm

Gülin'ciimmm herşeyin çok güzel mutlulukla aşkla kullanın tatlımm...
o mor saklama kutularının hastasıyımm bilesin bi de bi de bi de kalpli çay kaşıklarına bayıldımm bende istiyorumkii :26::26:

Gülin'ciimmm herşeyin çok güzel mutlulukla aşkla kullanın tatlımm...
o mor saklama kutularının hastasıyımm bilesin bi de bi de bi de kalpli çay kaşıklarına bayıldımm bende istiyorumkii :26::26:

Aaaa sen Pelimiğimin kuzenisin dimiiii??

Hoşgeldin topiğime Çok teşekkür ederim canım.O saklama kutularını a-101'den almıştı annem.Bu istediklerinin kampanyasıyla karşılaşırsam haber uçururum canım ben sana

ebett o benimmm
aa bende bi bakim A101 e varmıdırki acepp.. valla çok sevinirim canımm..

Canım herşeyin çok güzel maşallah
Sağlıkla mutlulukla huzurla sevdiceğinle kullanmanız nasip olsun
Aşk kupalarınıza çoraplarına bayıldım :)
Emsan'ında tencereleri baya güzel diye duymuştum güle güle kullanırsın inşallah herşeyini
Bundan sonra çeyiz topiğinin sıkı bir takipçisiyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…