- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
maşallah çok güzel çeyizlerin
tost makinandan bir tanede bende var
8 yıldır kullanıyoruz çok memnunum
iyi seçim
sende hayırla huzurla kullanırsın inşallah
Kızlarr bayramdan önce Markafoni'den aldığım servisliklerim geldi biraz önce
Brabantia ile Arzum arasında kalmıştım ikisini de yakından görmemiştim.Geçen gün tesadüfen Arzum'unkini mağaza da gördüm pekte hoşuma gitmedi.Biraz önce siparişim gelince heyecanla açtım vee çokk beğendimmm iyi ki Arzum almamışım :109:
Brabantia almam konusun da fikir veren ve doğru seçim yapmamı sağlayan Pelimiğimmm ve Pelotuma teşekkür ederimm
Eki Görüntüle 498352
Hepside birbirinden güzel, güle güle kullanin canim
Canım benim yerim senii gülimiimmmm güle güle kullan inşallah aynı oldu servisliklerimizçok da guzel oldu
Hayatım çok güzeller, güle güle kullan meleğim.
Benim artık dilim yandı epey çok güvenmediğim bi site olmıcağı sürece birşey almayı dusunmuyorum.
Teşekkür ederim lokumum.
Ben de tereddüt ettim alıp almamakta aslında ama ucuz bi ürün olduğundan eğer sorun yaşarsam umursamam diye düşündüm.Ama pahalı ürünlerde ben de dikkat edicem artık.Westwing'ten hediye çeklerim olmasına rağmen kullanmadım senin yaşadığın son olaydan sonra...Ayrıca Markafoni'den de kırılıcak eşya asla almam artık paketlemesi hiç özenli değil
canım herseyin çok güzel güle güle kullan
markafoni berbat bir site ben de ordan birşey almayacağım artık..
kupa almstım kırık geldi..
bitki çay demliği almıştım ürünüm bana sorulmadan iptal edildi...
artık sinir oluyorum o siteye
Gülin'ciimmm herşeyin çok güzel mutlulukla aşkla kullanın tatlımm...
o mor saklama kutularının hastasıyımm bilesin bi de bi de bi de kalpli çay kaşıklarına bayıldımm bende istiyorumkii :26::26:
canım herşeyin çok güzel... hele annenin kahve takımları çok hoşş..
Aaaa sen Pelimiğimin kuzenisin dimiiii??
Hoşgeldin topiğimeÇok teşekkür ederim canım.O saklama kutularını a-101'den almıştı annem.Bu istediklerinin kampanyasıyla karşılaşırsam haber uçururum canım ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?