• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜMÜŞ BİRİKTİRİYORUM

aygibitemiz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
166
Puanlar
18
Gümüş altın kadar güvenli liman değil sanırım altın bir inerken gümüş pat yerlerde ama yükselirken güzel yükseliyor. Aylar sonra iyi kâr yapmışken satıp yatırıma dönüştürmek istiyorum. Çalışsam altın birikimi yapardım şimdi sadece kira gelirim olduğu için altın heves kırıyor gümüş daha güzel birikiyor. 620 gr gümüşüm var Allah arttırsın diyorum ve birikimime devam ediyorum. Biriktirirken fiyatına bakmadan alacağım önemli olan satarken kâr ile satmak 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20260211_151851.webp
    IMG_20260211_151851.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 91
Bugün 107,5 tan 69 gr gümüş aldım 🙆🏻‍♀️ ay sonunda yine ekleme yaparım umarım.

Eklentiler

• Screenshot_2026-02-16-09-34-21-879_com.kuveytturk.mobil-edit.webp
    Screenshot_2026-02-16-09-34-21-879_com.kuveytturk.mobil-edit.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 57
Bugün 75 gr daha aldım 127,6 kurundan. Gümüş alan hiç yok mu forumda kızlar ya herkes altıncı sanırım 🫠

Eklentiler

• Screenshot_2026-02-27-11-52-30-815_com.kuveytturk.mobil-edit.webp
    Screenshot_2026-02-27-11-52-30-815_com.kuveytturk.mobil-edit.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 46
Ben de aylık biraz gümüş biraz altın alıyorum borcum da olduğu için çok ayıramıyorum ama elime geçtikçe az az alıyorum 5-10 gr ne gelirse 😊 bereketli olsun yatırımınız da😍

Ben de aylık biraz gümüş biraz altın alıyorum borcum da olduğu için çok ayıramıyorum ama elime geçtikçe az az alıyorum 5-10 gr ne gelirse 😊 bereketli olsun yatırımınız da😍
Az az ama düzenli almak en mantıklısı zaten. Benim de 30 bin limitim var hep asgari ödeyip ödediğim tutar kadar harcıyorum anca öyle birikim yapabiliyorum. Aldıklarınız katlanarak artsın bereketli ve kazançlı olsun yatırımınız 😍✨

Az az ama düzenli almak en mantıklısı zaten. Benim de 30 bin limitim var hep asgari ödeyip ödediğim tutar kadar harcıyorum anca öyle birikim yapabiliyorum. Aldıklarınız katlanarak artsın bereketli ve kazançlı olsun yatırımınız 😍✨
Borçla olduğu kadar işte 🤗 aminn😍

Gümüş bende 1075 gr felan var.
Maaşımdan her ay kenara 30 bin koyarak ALLAH nasip ederse altın ya da gümüş almayı düşünüyorum.
Eşim maaşından her ay 30 veririm +gider olmazsa dedi.
Öyle öyle birikime altın+ gümüş olarak devam etmeyi düşünüyorum.
Bakalım kısmet.

Gümüş bende 1075 gr felan var.
Maaşımdan her ay kenara 30 bin koyarak ALLAH nasip ederse altın ya da gümüş almayı düşünüyorum.
Eşim maaşından her ay 30 veririm +gider olmazsa dedi.
Öyle öyle birikime altın+ gümüş olarak devam etmeyi düşünüyorum.
Bakalım kısmet.
Bereketli olsun🌸 en mantıklısı bence de maaş yatar yatmaz ayırmak. Ben evlenmeden önce alıyırdum böyle gümüş vs 30 liradan alıyormuşum hepsini sattım 🥲

Gümüşü fiziki olarak mı alıyorsunuz bir hesabınız mi var acaba?

1 kilo 167 gr oldu gümüşüm. Birikime devam 🫰🏻

Eklentiler

• 1000248987.webp
    1000248987.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 19
hangi bankadan açtınız gümüş hesabı, her bankanın yok galiba gram altın gibi

Ags sınavına hazırlanıyorum çok birikime kafa yoramam o yüzden direk avans hesabımla gümüş aldım 448gr kadar. 3 taksitle ödeyeceğim. 3 aylık alacağımı şimdiden aldığım için azar azar ekleme yapabilirim bir süre. Mevcut gümüşüm 1615 gr.

Eklentiler

• 1000249910.webp
    1000249910.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 15
Pek gümüşcü değilim ama geçen Ziraat gümüş alımı yapmaya başlayınca deneme amaçlı 50 ge aldım, belki düzenli aylık 20-30 Gr alırım, az az biriksin diye, size kolaylıklar dilerim

Pek gümüşcü değilim ama geçen Ziraat gümüş alımı yapmaya başlayınca deneme amaçlı 50 ge aldım, belki düzenli aylık 20-30 Gr alırım, az az biriksin diye, size kolaylıklar dilerim
Teşekkür ederim, sizin de birikiminiz bereketlensin.

Bu yıl ki 3kilo gümüş hedefime ulaştım. Annem evini sattı bana 2 milyon kadar verdi sağ olsun iyi denk geldi altın düşmüşken 24 ayar 318 gram da altınım var. Ags'ye 1 ay kaldı sonrasında bol bol gezmeyi planlıyorum birikim yapmam gelen gider artık bi süre. Fırsat geçerse elime imarlı arsa almak istiyorum. Merkez değil ama ilçeden 4 kat imarlı yerlerden alabiliyorum.

Back
X